gretzky Objavljeno December 1, 2017 Opozori Objavljeno December 1, 2017 pred 6 urami, Xebec pravi: December. Navali narode. Meni je bolj všeč tale, ker se takrat vozimo z motorji: Grut 1
Gost Objavljeno December 2, 2017 Opozori Objavljeno December 2, 2017 Jaz pa iščem eno pesem, ki mi že dalj časa odzvanja v glavi, naslov sem izgubil, radio pa premalo poslušam... leto nazaj se večkrat vrtela, začen se pa z enakomernim zvižgajočim zvokom klaviature, ki malo zavalovi, potem pa dobi še druge ritme... saj vem, opis je no comment...
Roger G. Jagger Objavljeno December 2, 2017 Opozori Objavljeno December 2, 2017 10 minutes ago, twom said: leto nazaj se večkrat vrtela, začen se pa z enakomernim zvižgajočim zvokom klaviature, ki malo zavalovi, potem pa dobi še druge ritme... ....za naslednjic priporocam Shazam! lp
pik1 Objavljeno December 7, 2017 Opozori Objavljeno December 7, 2017 . ... tole me je pa spomnilo na ... Akito in Grut 1 1
Roger G. Jagger Objavljeno December 8, 2017 Opozori Objavljeno December 8, 2017 Tudi sam film je za pogledat. Drama, .... lp
gretzky Objavljeno December 14, 2017 Opozori Objavljeno December 14, 2017 Oboževalke so se malo postarale. VS800, lucif3rka in Erik99 3
RobiRoberto Objavljeno December 16, 2017 Opozori Objavljeno December 16, 2017 gretzky, Akito in Andrejcer 3
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se