Sanda7 Objavljeno December 10, 2005 Opozori Objavljeno December 10, 2005 sede časih,neki me daje po starih časih Boney M-Rivers of babilon :OK:
krava Objavljeno December 10, 2005 Opozori Objavljeno December 10, 2005 sede časih,neki me daje po starih časih Boney M-Rivers of babilon :OK: Ah no, zdaj pa nehaj... :D To tudi... :blush: Me bodo, glede na "podpis" označili za kaj meni neljubega.... :grim Evergrini rulzz; :blush: :grim :grim ... takšni ali drugačni.. :huh: :yea1: :yea1: noooocoj spet misliii taaaavajooo, spooominiii miiiiiii obuuuujajooooooo,.... :whistle: :OK: :blush: :blush:
DimmuMaid Objavljeno December 11, 2005 Opozori Objavljeno December 11, 2005 Trivium - A Gun Shot to the Head of Trepidation :OK: Ne morm vrjet da je lahk kdo moje starosti tolk nadarjen - js pa faks mrdam :fredy:
Sanda7 Objavljeno December 11, 2005 Opozori Objavljeno December 11, 2005 Bruce Springsteen-Walking in mamphis
bassko Objavljeno December 11, 2005 Opozori Objavljeno December 11, 2005 (popravljeno) Bitte, bitte! Nej se najde kdo, k ve. Mislm da je Barry White - You Sexy Thing .) Popravljeno December 11, 2005. Popravil bassko
motoristek Objavljeno December 11, 2005 Opozori Objavljeno December 11, 2005 Ta trenutek--- Gary moore- walking by myself :music2:
Robert Objavljeno December 11, 2005 Opozori Objavljeno December 11, 2005 (popravljeno) Sirenia - trenutno Meridian (acoustic) .) Pozdrav od Roberta Popravljeno December 11, 2005. Popravil Robert
krava Objavljeno December 11, 2005 Opozori Objavljeno December 11, 2005 Neki "neznani" italijanski ska/punk bend... :OK: Primorci in ostali, poznate kaj dobrih italijanskih bendov, ska/punk, ki špilajo v 'taljanščini??? Prav hecno, je to poslušat :grim :D
hajoktejn Objavljeno December 11, 2005 Opozori Objavljeno December 11, 2005 (popravljeno) Nox Arcana - The Nameless City Popravljeno December 11, 2005. Popravil hajoktejn
Black Knight Objavljeno December 12, 2005 Opozori Objavljeno December 12, 2005 PLACEBO - Every You Every Me :worship:
Einherjar Objavljeno December 12, 2005 Opozori Objavljeno December 12, 2005 Helloween - Keeper of the 7 keys part 3
gebre Objavljeno December 12, 2005 Opozori Objavljeno December 12, 2005 Blind Guardian - Nightfall In Middle-Earth
batzajla Objavljeno December 12, 2005 Opozori Objavljeno December 12, 2005 david guetta.fino je blo :)
pirrulz Objavljeno December 12, 2005 Opozori Objavljeno December 12, 2005 CoF - Cruelty and the Beast
DimmuMaid Objavljeno December 12, 2005 Opozori Objavljeno December 12, 2005 PLACEBO - Every You Every Me :worship: Jaaaaaaaaaaa! To je pa totalno sexy music...
Lowrenc Objavljeno December 12, 2005 Opozori Objavljeno December 12, 2005 Bitte, bitte! Nej se najde kdo, k ve. Najdu sem najdu!!!! Joe Cocker - You Can Leave Your Head On Fantje gremo plesat striptiz! :OK:
hajoktejn Objavljeno December 12, 2005 Opozori Objavljeno December 12, 2005 Najdu sem najdu!!!! Joe Cocker - You Can Leave Your Head On Fantje gremo plesat striptiz! :OK: Skoraj popolnoma prepričan sem da je hat in ne head
Lowrenc Objavljeno December 12, 2005 Opozori Objavljeno December 12, 2005 To pa zihr ne, zato, k sm dau coppy paste in ni moglo pridet do napake! No, če sm dau iskalnik na ''hat'' je pa tut vrgl vlik zadetkov! Ja, bl logičn je ''Hat'' ! Maš prou hajoktejn! Dj si dol zvleč in boš vidu ker komad :OK: :OK: P.S.:Že vadim koreografijo! Nism se še odloču al bom nastopou kt zidar, vodovodar al pizza-boy :naughty: in tarife tut še nimam O:-)
hajoktejn Objavljeno December 12, 2005 Opozori Objavljeno December 12, 2005 You Can Leave Your Hat On -by Joe Cocker Album: Cocker (1986) Baby, take off your coat...real slow Baby, take off your shoes..., I'll take your shoes Baby, take off your dress Yes, yes, yes CHORUS You can leave your hat on You can leave your hat on You can leave your hat on Go on over there and turn on the light...no, all the lights Now come back here and stand on a chair... yes, that's right Raise your arms up in to the air... and shake 'em You give me a reason to live You give me a reason to live You give me a reason to live You give me a reason to live Sit down there CHORUS Suspicious minds are talking They try to tear us apart They say that my love is wrong They don't know what love is They don't know what love is They don't know what love is They don't know what love is I know what love is CHORUS Po moje boš vse zažgal, če boš picaboj. :OK:
krava Objavljeno December 12, 2005 Opozori Objavljeno December 12, 2005 :kva2: :slap: lowro... :grrr :grrr tak, malo za sprostit... ...boljšega albuma, pa itak nimajo... :worship:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se