truckdriver Objavljeno Avgust 5, 2020 Opozori Objavljeno Avgust 5, 2020 (popravljeno) V spomin na enega največjih rock legend, ki je pred nedavnim preminul. R.I.P Legenda! Popravljeno Avgust 5, 2020. Popravil truckdriver RobiRoberto, Spasku in Grut 2 1
truckdriver Objavljeno Avgust 17, 2020 Opozori Objavljeno Avgust 17, 2020 Some music from the White House U.S.: Spasku, Akito in RobiRoberto 1 2
Spasku Objavljeno Avgust 29, 2020 Opozori Objavljeno Avgust 29, 2020 Vaski No name Bend RobiRoberto 1
DAMI34 Objavljeno September 9, 2020 Opozori Objavljeno September 9, 2020 Police academy Not bad at all...
Spasku Objavljeno September 9, 2020 Opozori Objavljeno September 9, 2020 7 minutes ago, DAMI34 said: Police academy Not bad at all... pusti muziko pri miru in se rajši ukvarjaj z motorji Grut 1
DAMI34 Objavljeno September 9, 2020 Opozori Objavljeno September 9, 2020 pred 6 minutami, Spasku pravi: pusti muziko pri miru in se rajši ukvarjaj z motorji oke
DAMI34 Objavljeno September 9, 2020 Opozori Objavljeno September 9, 2020 pred 16 minutami, Spasku pravi: pusti muziko pri miru in se rajši ukvarjaj z motorji še ena zate, ko priredba dosega, če ne presega original gasperX, Erikcslo, Alla in 1 other 1 3
Spasku Objavljeno September 9, 2020 Opozori Objavljeno September 9, 2020 Just now, DAMI34 said: še ena zate, ko priredba dosega, če ne presega original OOOOh may god samo naslov mi je všeč dokler ne udari po prvem akordu in opre ustaHvala veeno
DAMI34 Objavljeno September 9, 2020 Opozori Objavljeno September 9, 2020 Pravkar, Spasku pravi: OOOOh may god samo naslov mi je všeč dokler ne udari po prvem akordu in opre ustaHvala veeno še vedno se lahko vrneva h koreninam : Spasku 1
cedevita Objavljeno September 9, 2020 Opozori Objavljeno September 9, 2020 Ob 27. 8. 2020 ob 21:35, Spasku pravi: Malo za usesa malo za oci Samo všečno za velik del publike.
cedevita Objavljeno September 9, 2020 Opozori Objavljeno September 9, 2020 pred 5 urami, DAMI34 pravi: še vedno se lahko vrneva h koreninam : Tako je to, če nisi poslušal heavymetal iz konca '70. in začetka 80., ne moreš tega oceniti, še manj zasmehovati.
cedevita Objavljeno September 9, 2020 Opozori Objavljeno September 9, 2020 Ob 11. 6. 2001 ob 9:10, badfreek pravi: AC strela vdarla DC! To je bajkerska muzika. Rokenrol da gate trga, cist, surov pa poln energije, tak ko mora bit pravi bajker. badfreek Brez veze Ob 11. 6. 2001 ob 9:10, badfreek pravi: AC strela vdarla DC! To je bajkerska muzika. Rokenrol da gate trga, cist, surov pa poln energije, tak ko mora bit pravi bajker. badfreek Brez veze
Andrejcer Objavljeno September 10, 2020 Opozori Objavljeno September 10, 2020 Še en njen presežek. ? RobiRoberto, Spasku in Akito 2 1
Spasku Objavljeno September 14, 2020 Opozori Objavljeno September 14, 2020 (popravljeno) Tokrat nič videja samo lyric me je zanimalo kaj cvili ostal sem presenečen nad tekstom Sem se premislu še video Tree of Patience You, you walked into the room On a Friday afternoon That's when I saw you for the first time And I was paralyzed I had a million things to say But none of them came out that day 'Cause I was never one of those guys That always had the best lies Time stopped ticking My hands keep shaking And you don't even know that I try to speak, but girl you got me tongue-tied I try to breathe but I'm f-f-f-frozen inside I try to move but I'm stuck in my shoes You got me paralyzed, paralyzed, p-p-p-paralyzed I see you walking, but all you do is pass me by Can't even talk, cause words don't come into my mind I'd make a move if I had the guts to But I'm paralyzed, paralyzed, p-p-p-paralyzed Now I learned a lot from my mistake Never let a good thing slip away I've had a lot of time to look back And my only regret is Not telling you what I was going through But you didn't even know that I try to speak but girl you got me tongue-tied I try to breathe but I'm f-f-f-frozen inside I try to move but I'm stuck in my shoes You got me paralyzed, paralyzed, p-p-p-paralyzed I see you walking, but all you do is pass me by Can't even talk, cause words don't come into my mind I'd make a move if I had the guts to But I'm paralyzed, paralyzed, p-p-p-paralyzed As the years go by I think about you all the time, whoa If I get the chance I hope I won't be paralyzed, paralyzed by you You walked into the room On a Friday afternoon I try to speak but girl you got me tongue-tied I try to breathe but I'm f-f-f-frozen inside I try to move but I'm stuck in my shoes You got me paralyzed, paralyzed, p-p-p-paralyzed (you got me paralyzed) I see you walking, but all you do is pass me by Can't even talk, cause words don't come into my mind I'd make a move if I had the guts to But I'm paralyzed, paralyzed, p-p-p-paralyzed (you got me paralyzed) Paralyzed, paralyzed, you got me tongue-tied Paralyzed, paralyzed, now I'm frozen inside Paralyzed, paralyzed You got me paralyzed, paralyzed, p-p-p-paralyzed Writer(s): Omar Faruk Popravljeno September 14, 2020. Popravil Spasku
truckdriver Objavljeno September 14, 2020 Opozori Objavljeno September 14, 2020 Spasku, GoBobi, RobiRoberto in 3 others 5 1
Grut Objavljeno September 14, 2020 Opozori Objavljeno September 14, 2020 uffff,Wendy James .... DAMI34 1
Erikcslo Objavljeno September 15, 2020 Opozori Objavljeno September 15, 2020 Če smo že na Moto forumu: DAMI34 1
DAMI34 Objavljeno September 17, 2020 Opozori Objavljeno September 17, 2020 tamali k je poln žic je najbolj poskočen :D Erikcslo, GoBobi, bajkr88 in 1 other 2 2
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se