pupa Objavljeno Avgust 6 Objavljeno Avgust 6 Ob 27. 5. 2025 ob 13:40, skalar36 pravi: ooo hvala za tole....prav pasalo je poslušat pa spomini na nanizanko tudi pridejo na dan haha 1
RobiRoberto Objavljeno Avgust 16 Objavljeno Avgust 16 Taka muska v današnjih cajtih ni več popularna, ampak meni ob 6.30bzjutraj vseeno kar paše ... 1
DAMI34 Objavljeno Avgust 26 Objavljeno Avgust 26 Ob 16. 8. 2025 ob 6:35, RobiRoberto pravi: Taka muska v današnjih cajtih ni več popularna, ampak meni ob 6.30bzjutraj vseeno kar paše ... maljon let naprej od izdaje, še vedno je D best. Brez vsega dodatnega vizualnega sranja, Aka, brez dodatkov, ki izboljušujejo zvok, vokal itd...simpl. Enostavno REALNO. Ob vseh urah, pade solzica na učke, ko zapojejo punčke . ABBa je bla zihr na nivoju QUEENov. Vsaj pri meni. Ne rabmo nič filozofirat, če se mi kocine na roki postavijo pokonci, ko komad poslušam, je absolutno "best of", pa naj bo to klasika (ja tut klasika), rock, emo music, pop, hard rock, metal itd...žal kocin ni dvignil samo disco in podoben šrot od tuc tuca. 1
Akito Objavljeno Avgust 30 Objavljeno Avgust 30 (popravljeno) ...ko je bil Majklčk še 12 letni pubec... Popravljeno Avgust 30. Popravil Akito
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se