kađiva Objavljeno December 30, 2005 Opozori Objavljeno December 30, 2005 (popravljeno) danes za dobro jutro: bjutiful. :yea2: not sou šur bout d nejburs, dou. :hmm: :grrr :devil: po moje te majo sosedi že za kakšnga satanista,... :devil: če takle za dobro jutro poslušaš :D :D ... To je men že k sem dobr zbujen mal prehudo za poslušat :) ...v bistvu,če se un pevc ne bi glih tok dru bi blo zlo kul za poslušat,...tko pa tistga dretja ne morm :grrr Popravljeno December 30, 2005. Popravil kađiva
Jurij Objavljeno December 30, 2005 Opozori Objavljeno December 30, 2005 Tale pa tok paše zdele, sploh ker je v službenem času :kva2: :kva2: Ramones - Somebody Put Something In My Drink (Richie Ramone) Somebody Somebody Put Something In My Drink Somebody Another night out on the street Stopping for my usual seat Oh, bartender, please Tanqueray & tonic's my favorite drink I don't like anything colored pink That just stinks...it's not for me It feels like somebody put something Somebody put something in my drink Somebody put something Somebody put something Blurred vision and dirty thoughts Feel out of place, very distraught Feel something coming on Kick the jukebox, slam the floor Drink, drink, drink, drink some more I can't think Hey! What's in this drink? It feels like somebody put something Somebody put something in my drink Somebody put something Somebody put something in my drink Somebody put something Somebody put something in my drink Somebody put something...in my drink...in my drink...in my drink...in my drink So you think it's funny A college prank Goin' insane for something to drink Feel a little dry Oh, I couldn't care what you think of me Cause somebody put something in my drink I can't think Hey! Give me a drink It feels like somebody put something Somebody put something in my drink Somebody put something Somebody put something in my drink Somebody put something Somebody put something in my drink Somebody put something Somebody put something in my drink Somebody put something Somebody put something in my drink Somebody put something Somebody put something in my drink Somebody put something Somebody put something in my drink
STAR Objavljeno December 30, 2005 Opozori Objavljeno December 30, 2005 Rad poslušam vso glasbo (najraje pa rock), če je kvalitetna.
Kruse Objavljeno December 30, 2005 Opozori Objavljeno December 30, 2005 Hja, po tednu varanja Maidnov.....Easy rider. Iggy Pop, med drugimi.... :)
Kruse Objavljeno December 30, 2005 Opozori Objavljeno December 30, 2005 A.M.P.A.K.: Iron Maiden se se vedno Najboljsi, Najlepsi, Najglasnejsi, Najzakonejsi, Najtresavejsi........
Black Knight Objavljeno December 31, 2005 Opozori Objavljeno December 31, 2005 The Offspring - Self Esteem :yea2:
bassko Objavljeno December 31, 2005 Opozori Objavljeno December 31, 2005 Guns'n'roses - Estranged :whistle:
Kruse Objavljeno December 31, 2005 Opozori Objavljeno December 31, 2005 Iron Maiden se se vedno N... Poslus zdej ti mene preklet kreten. Nehi srat s temi mejdni, k so pusiji! A si me slisu? Pusiji, pickice.....Kaj nej ti se recem, da bos konco posteku? Najslabsi, Najbednejsi, Najbrezveznejsi.... Hencki, to je muska! Slaki so pa sploh zakon!
krava Objavljeno December 31, 2005 Opozori Objavljeno December 31, 2005 ran tu de hil, ran tu jur lajf.... :kva2:
gebre Objavljeno December 31, 2005 Opozori Objavljeno December 31, 2005 ran tu de hil, ran tu jur lajf.... :kva2: a ni tako: ...run FOR your life
garfield Objavljeno December 31, 2005 Opozori Objavljeno December 31, 2005 sum 41 - Fat lip :music4: :yea2:
krava Objavljeno Januar 1, 2006 Opozori Objavljeno Januar 1, 2006 a ni tako: ...run FOR your life :blush: :blush: :blush: :winkiss:
dr.looney Objavljeno Januar 2, 2006 Opozori Objavljeno Januar 2, 2006 rhythm is a dancer- snap vs. run DMC :music3: dr.looney :devil:
Black Knight Objavljeno Januar 2, 2006 Opozori Objavljeno Januar 2, 2006 SCORPIONS - Rock You Like a Hurricane :yea2:
pirrulz Objavljeno Januar 3, 2006 Opozori Objavljeno Januar 3, 2006 po moje te majo sosedi že za kakšnga satanista,... :devil: če takle za dobro jutro poslušaš :D :D ... hja...kaj naj rečem.. pač se rad zbujam ob dobri glasbi, kaj češ... Death - Symbolic
Wobewt Objavljeno Januar 3, 2006 Opozori Objavljeno Januar 3, 2006 Dreamscape - "End of Silence" .....and then Evergrey - "The Inner Circle" .....and then Control Denied - "The Fragile Art of Existence" :grim :grim
Einherjar Objavljeno Januar 3, 2006 Opozori Objavljeno Januar 3, 2006 Let the knife do the talking - Hypocrisy
kađiva Objavljeno Januar 3, 2006 Opozori Objavljeno Januar 3, 2006 hja...kaj naj rečem.. pač se rad zbujam ob dobri glasbi, kaj češ... Death - Symbolic sej se strinjam,ni slaba muzka :OK: ....sam tvoji sosedi gotov niso istega mnenja :D :D
Bojč Objavljeno Januar 3, 2006 Opozori Objavljeno Januar 3, 2006 ANASTEJŽA-ma kaj ti jest vem kaj za vraga je naslov!! ma glas ma pa super!! :OK:
SHERIFF Objavljeno Januar 3, 2006 Opozori Objavljeno Januar 3, 2006 Malo JOSS STONE......Mind, Body & Soul....
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se