Brihta Objavljeno Januar 3, 2006 Opozori Objavljeno Januar 3, 2006 sej se strinjam,ni slaba muzka :OK: ....sam tvoji sosedi gotov niso istega mnenja :D :D V angliji sta 2 modela ubila enga k je skoz naglas eminema poslusu. :eek: Tko da pirrulz, pazi kaj delas :xx:
pirrulz Objavljeno Januar 3, 2006 Opozori Objavljeno Januar 3, 2006 sej se strinjam,ni slaba muzka :OK: ....sam tvoji sosedi gotov niso istega mnenja :D :D hja... jih še nisem vprašal (pa tudi, če ne bi bili istega mnenja, dvomim, da bi se kaj spremenilo - no, mogoče bi še malo glasnost pojačal :) :devil: ) Pathogen - Identity theft
kađiva Objavljeno Januar 3, 2006 Opozori Objavljeno Januar 3, 2006 včer sem gledal posnetek koncerta BFM ob 15-letnici,... :OK: :OK: mi je žal da nisem šel,...to je zato k sem gorenc pa mi je škoda blo dat 5k al kok je že blo...pi***!!! :lol1: :lol1:
Einherjar Objavljeno Januar 3, 2006 Opozori Objavljeno Januar 3, 2006 V angliji sta 2 modela ubila enga k je skoz naglas eminema poslusu. :eek: Tko da pirrulz, pazi kaj delas :xx: Tudi jaz bi ga, ce bi Eminema poslusal...
fifty Objavljeno Januar 3, 2006 Opozori Objavljeno Januar 3, 2006 Pearl Jam, turneja 2005: Kick out the Jams (MC5) :OK:
pirrulz Objavljeno Januar 3, 2006 Opozori Objavljeno Januar 3, 2006 V angliji sta 2 modela ubila enga k je skoz naglas eminema poslusu. :eek: Tko da pirrulz, pazi kaj delas :xx: Tudi jaz bi ga, ce bi Eminema poslusal... uh. šele zdaj videl tole. :fredy: jap, tako kot je že Ein povedal. Ju popolnoma razumem.
DolencT Objavljeno Januar 3, 2006 Opozori Objavljeno Januar 3, 2006 Tudi jaz bi ga, ce bi Eminema poslusal... :lol1: :lol1: Se strinjam :grim Bad religion-Better off dead :)
Sanda7 Objavljeno Januar 3, 2006 Opozori Objavljeno Januar 3, 2006 Joey Ramone-What a wonderful world
Brihta Objavljeno Januar 3, 2006 Opozori Objavljeno Januar 3, 2006 Jan Plestenjak.Iz pekla do raja Sej to je joke :D Al ni :xx:
Black Knight Objavljeno Januar 3, 2006 Opozori Objavljeno Januar 3, 2006 H.I.M. - Right Here In My Arms :)
Burnout Objavljeno Januar 4, 2006 Opozori Objavljeno Januar 4, 2006 (popravljeno) METAL Injeciton Guerilla Radio: The Entropy Leauge - Episode 32: Best of 2005 :yea1: :yea1: Lp Burnout Popravljeno Januar 4, 2006. Popravil Burnout
pirrulz Objavljeno Januar 4, 2006 Opozori Objavljeno Januar 4, 2006 Entombed - Left Hand Path Ej kadjiva se ti je danes okoli pol sedmih kaj koucalo? :devil: (dimmuborgirenthronedarknesstriumphantpress)
kađiva Objavljeno Januar 4, 2006 Opozori Objavljeno Januar 4, 2006 Entombed - Left Hand Path Ej kadjiva se ti je danes okoli pol sedmih kaj koucalo? :devil: (dimmuborgirenthronedarknesstriumphantpress) ne ne nč,ne da bi zavestno vedu...sem spal :lol1: ...drgač pa včer pred spancem 2 uri Ensiferumov in Fintrollov B) B) ...
DolencT Objavljeno Januar 4, 2006 Opozori Objavljeno Januar 4, 2006 Nekromantix-Who killed the cheerleader :music4: :yea2: :yea2:
Black Knight Objavljeno Januar 4, 2006 Opozori Objavljeno Januar 4, 2006 MANOWAR - Kings Of Metal :yea2:
leila Objavljeno Januar 5, 2006 Opozori Objavljeno Januar 5, 2006 To je pravo jutro...ko te pete zasrbijo... Nena - Rette mich :)
pirrulz Objavljeno Januar 5, 2006 Opozori Objavljeno Januar 5, 2006 Beseda "dan" se začne s črko "D". Prav tako kot Dissection. :grim The Somberlain.
Black Knight Objavljeno Januar 6, 2006 Opozori Objavljeno Januar 6, 2006 Green Day - American Idiot :yea2:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se