Špilferderber Objavljeno Januar 9, 2006 Opozori Objavljeno Januar 9, 2006 a je kdo včeraj gledal koncert Status Quo?
pirrulz Objavljeno Januar 9, 2006 Opozori Objavljeno Januar 9, 2006 a je kdo včeraj gledal koncert Status Quo? Jaz ne. Pa mi niti ni nekam preveč žal. :grrr
Sanda7 Objavljeno Januar 9, 2006 Opozori Objavljeno Januar 9, 2006 Samanha Fox-Nothing"s gonna stop me now
Pervy Objavljeno Januar 9, 2006 Opozori Objavljeno Januar 9, 2006 Samanha Fox-Nothing"s gonna stop me now ko mislim da me sanda z njenim khm..... čudnim izborom ne more več presenetiti :glare: :grrr best of motorhead!!!!!! :OK:
Sanda7 Objavljeno Januar 9, 2006 Opozori Objavljeno Januar 9, 2006 pervi moj glasbeni sortiment je ogromen :grim ravnokar AC/DC-Big gun B)
Fire Objavljeno Januar 9, 2006 Opozori Objavljeno Januar 9, 2006 Rahsaan Roland Kirk Bye Bye Blackbird
Black Knight Objavljeno Januar 9, 2006 Opozori Objavljeno Januar 9, 2006 The Ramones - My Brain Is Hanging Upside Down :kva2: ...
SiR Objavljeno Januar 9, 2006 Opozori Objavljeno Januar 9, 2006 The Ramones - My Brain Is Hanging Upside Down :kva2: ... hehe ... Bonzo goes to Pittsburgh ;) Drgač pa ... je bila week-end-ska... pa malo raznih Motorhead predelav RAMONES, Louis Louis ipd...
pirrulz Objavljeno Januar 10, 2006 Opozori Objavljeno Januar 10, 2006 Malevolent Rapture! Legion of the damned? en tak fin trashy death, mar ne? :grim
Einherjar Objavljeno Januar 10, 2006 Opozori Objavljeno Januar 10, 2006 Legion of the damned? en tak fin trashy death, mar ne? :grim Jup! to je to.
Hellenca Objavljeno Januar 10, 2006 Opozori Objavljeno Januar 10, 2006 a je kdo včeraj gledal koncert Status Quo? Kje pa je bil oz. na kermu programu? Na žalost nisem vedla, drugač bi ga ziher gledala. Aja, če bi dobila daljinc v roke :?
Špilferderber Objavljeno Januar 10, 2006 Opozori Objavljeno Januar 10, 2006 Kje pa je bil oz. na kermu programu? Na žalost nisem vedla, drugač bi ga ziher gledala. Aja, če bi dobila daljinc v roke :? lokalna varianta (VTV)
Hellenca Objavljeno Januar 10, 2006 Opozori Objavljeno Januar 10, 2006 lokalna varianta (VTV) O škooooda. Pa glih zdej, ko mam po tanovem tud VTV program (na Igu nč ne lovi - Lastovka dela čudeže). Vidim, da si ti bolj na tekočem, če bo še kej takega mi prosim sporoči. Lp .)
Einherjar Objavljeno Januar 10, 2006 Opozori Objavljeno Januar 10, 2006 G.B.H. - Time Bomb B) A nimajo tudi Rancidi komad z enakim naslovom?
Pervy Objavljeno Januar 10, 2006 Opozori Objavljeno Januar 10, 2006 A nimajo tudi Rancidi komad z enakim naslovom? AHA pa še eden njihovih najboljših je! IMHO seveda .) drugače pa urejam mojo Metallica zbirko - kar paše po dolgem času :grim :yea1:
Einherjar Objavljeno Januar 10, 2006 Opozori Objavljeno Januar 10, 2006 AHA pa še eden njihovih najboljših je! IMHO seveda .) Ce se prav spomnim nek ska-punk.
krava Objavljeno Januar 10, 2006 Opozori Objavljeno Januar 10, 2006 Ce se prav spomnim nek ska-punk. Prav se spomniš. Albuma Let/s go & And out come the wolves, sta še za prebavljat. S "tršega" pank vidika. Vse kasnejše zadeve, so pa precej ska/ obarvane. Seveda, kar pa ni slabo. :trance_33_sleep: So eni izmed redkih, ki so nekako svojevrstni. Če izvzamem Operation Ivy, ki pa itak bazirajo na večinski zasedbi Rancidof. :glare:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se