Brihta Objavljeno Januar 13, 2006 Opozori Objavljeno Januar 13, 2006 Discographie Queen :kva2: bom še kakšno slikco napopal :grrr No vsaj se eden :OK:
bassko Objavljeno Januar 13, 2006 Opozori Objavljeno Januar 13, 2006 :smoke: U majka, meni drugi najbolj všeč album od njih :worship:
Sanda7 Objavljeno Januar 14, 2006 Opozori Objavljeno Januar 14, 2006 Okus Sanda, OKUS... :D :whistle: pa sej ne gre v usta da bi bil okus(odojk car) CHER-If i could turn back time
gebre Objavljeno Januar 14, 2006 Opozori Objavljeno Januar 14, 2006 Že dva dni poslušam revšno na mojem kompu, ker je mreža crknila in nimam dostopa do diskografij na tamalinem PCju :krneki: .
Black Knight Objavljeno Januar 14, 2006 Opozori Objavljeno Januar 14, 2006 Van Halen - Why Can't This Be Love :) ...
Lowrenc Objavljeno Januar 15, 2006 Opozori Objavljeno Januar 15, 2006 (popravljeno) Po dolgem času se spet oglašam v živo direkt izpred mojega računalnika. Za vas sem spet izbral nekaj dobrih starih komadov :OK: Pa začnimo jutro s komadom, ki nam daje upanje ''rocking all over the world'' Vstaneš in si med fruštkom, ko piješ kofe prepevaš ''hott stuff'' ko pa greš po mestu dopovdne ti prletijo črnci k vpijejo ''black or white'' , ko rečeš da white oni začnejo ''Beat it''. V bolnici si po pretepu s črnuhi prepevaš komad ''Bad'' Zvečer preden zaspiš pa požvižgavaš ''Lahkonoč stare device'' Popravljeno Januar 15, 2006. Popravil Lowrenc
Einherjar Objavljeno Januar 15, 2006 Opozori Objavljeno Januar 15, 2006 Bony Taylot-black valvet A si ziher da poslusas od Bonnie Taylor, da ni Alannah Myles?
Fritz Objavljeno Januar 15, 2006 Opozori Objavljeno Januar 15, 2006 Po dolgem času sem spet na novo odkril Winampov Internet radio in v zadnjem tednu preposlušal cel kup starih hard-rock, metal uspešnic ter NewAge muzke. V avtu pa Guns'n'Roses Discography s priljubljenima Civil War in You Could Be Mine. Prvo začnem obujati spomine potem pa izvem da bodo morda spet izdali nov album...
Einherjar Objavljeno Januar 16, 2006 Opozori Objavljeno Januar 16, 2006 Suicidal Tendencies - I'm alone
pirrulz Objavljeno Januar 16, 2006 Opozori Objavljeno Januar 16, 2006 Suicidal Tendencies - I'm alone Dr. pirrulz bolj priporoča: You can't bring me down - izvajalec isti, album isti. :grim
leila Objavljeno Januar 16, 2006 Opozori Objavljeno Januar 16, 2006 Po dolgem času se prilega... THE SPOONS p.s. pred parimi leti so nekje na moto zboru igrali ( v Postojni :hmm: )
pirrulz Objavljeno Januar 16, 2006 Opozori Objavljeno Januar 16, 2006 v pričakovanju Metal Manie (ja ja zgodaj je še, ampak vseeno): Enthroned - Xes Haereticum
Pervy Objavljeno Januar 16, 2006 Opozori Objavljeno Januar 16, 2006 Bad Religion - No Substance :OK: malo nostalgije :grim
Black Knight Objavljeno Januar 17, 2006 Opozori Objavljeno Januar 17, 2006 Def Leppard - When Love & Hate Collide :blush:
Einherjar Objavljeno Januar 17, 2006 Opozori Objavljeno Januar 17, 2006 Izbrana dela Suicidal Tendencies: War Inside my head Possessed I want more Suicide's an alternative Memories of tomorrow Won't fall in love today Institutionalized
SiR Objavljeno Januar 17, 2006 Opozori Objavljeno Januar 17, 2006 (popravljeno) Whatever Didi wants (she's gonna get it) + stari Beastie Boys - Slow & Low; It's time to get ill ... + Fugazi + RHCP zgleda, da me skejterski cajti mantrajo pa da ne pozabim legende: George Thorogood: Move it on over (by Hank Williams) electric blues rock par excellence PS: George seveda ni 'skejt' :blush: je pa 'drinkin' around and come home late' ;) Popravljeno Januar 17, 2006. Popravil SymRu
SiR Objavljeno Januar 17, 2006 Opozori Objavljeno Januar 17, 2006 + John Patitucci - Heart of the Bass + John Mayall - Blues from Laurel Canyon + Johnny Cash - Unchained + Leon Parker - Awakening
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se