Teya Objavljeno Julij 20, 2005 Opozori Objavljeno Julij 20, 2005 Če gre kdo v tisto smer in bi imel nekaj prostora za polnilec za akumulator, ki ga moram vrnit v marino v Biogradu... SE PRIPOROČAM! Placam v tekoci valuti!!! :D (prosim, da se mi oglasite na PM) VNAPREJ HVALA! :blush:
uti Objavljeno Julij 20, 2005 Opozori Objavljeno Julij 20, 2005 midva verjetno naslednji petek...neja se mi da pm-ja pošiljat :whistle:
stigmata Objavljeno Julij 20, 2005 Opozori Objavljeno Julij 20, 2005 (popravljeno) Meni tud ne! samo mislim da ti lahko zrihtam 23 dostavo .) Če ke češ, rufni .) Popravljeno Julij 20, 2005. Popravil stigmata
motoristek Objavljeno Julij 21, 2005 Opozori Objavljeno Julij 21, 2005 Prepozno prečital, grem sedaj! :worship: :yea1: :yea1:
king Objavljeno Julij 21, 2005 Opozori Objavljeno Julij 21, 2005 Če gre kdo v tisto smer in bi imel nekaj prostora za polnilec za akumulator, ki ga moram vrnit v marino v Biogradu... SE PRIPOROČAM! Placam v tekoci valuti!!! :D (prosim, da se mi oglasite na PM) VNAPREJ HVALA! :blush: ← Jaz grem 30.07. če ni prepozn, pa če ne bo mela moja preveč prtljage ni nobenga blema, mislim pa da gre celo en kolega zraven z avtom, tak da če gre pa sploh ni blema.... sporoči, če je bo še aktualno...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se