Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

Sem prebral, da so Racerja odpeljali iz enga ovinka iz Planine. Prosim, da se javi kdo, ki ve kako je z njim in njegovim Duce-jem. Še najbolje bi bilo, da se javiš sam. Hvala za info.

hotschko

Popravil/a - Gregs on 03/04/2002 14:09:02

Objavljeno

quote:

Sem prebral, da so Racerja odpeljali iz enga ovinka iz Planine. Prosim, da se javi kdo, ki ve kako je z njim in njegovim Duce-jem. Še najbolje bi bilo, da se javiš sam. Hvala za info.

Po podatkih od Zarje in Zoolota je z Racerjem vse ok, je bil samo v nezavesti in gre baje jutri celo domov, skratka - naj hvala bogu ne bi bilo nic hujsega

Upam da si bo opomogel hitro ...

--

Andraz, cyc

Objavljeno

quote:

hotschko

Policaj je tudi rekel da je bil cca dve minuti v nezavesti potem pa je prišel k sebi in je celo hodil.

Če ga ne bo danes domov, kar vam iz lastnih izkušenj povem predlagam da ga gremo jutri obiskat najbrž na urgenco. Če kdo ve kje leži naj napiše.

Sonce naj sveti vsak dan

Objavljeno

To je tisti z rumeno 748?

Accelerate 'till you see God ....then brake.

Objavljeno

quote:

To je tisti z rumeno 748?

Kot vsi objavljeni podatki kažejo, da.

Brrrm

Objavljeno

Zdravo vsem!!

Najprej najlepša hvala Falcotu, ki je bil na kraju nesreče tam in je naročil Gregsu, naj me obvesti o nesreči. Tudi najlepša hvala Gregsu, ki me je res takoj obvestil.

Danes sem bila pri Racerju v bolnici. Je vse ok z njim. Ima 2 šiva na nartu, saj mu je nekaj prerezalo škorenj in nogo. Ima rdeče oko, ker je baje mu čelada pritisnila na živec, ampak ni nekih trajnih posledic in bo čez par dni oko v redu. Malo ga boli roka, ima nekaj podpludb, drugače pa če bo vse ok, bo šel jutri, v ponedeljek ven.

Bil je blazno presenečen nad samo hitrostjo širitve novice.

ZATO SE TUDI NAJ NAJ NAJLEPŠE ZAHVALJUJEM MOTOSVETU, ZA NJEGOV OBSTOJ, KER SE JE RAVNO TU POKAZALO, KAKO DOBER JE TA MOTOSVET S TOLIKO ČLANI, DA VSAJ OBVEŠČANJE POTEKA HITRO.

HVALA NOISE DATI IN CODEINU!!

Drugače pa Ducati zgleda v zelo slabem stanju. Seveda je razbita vsa plastika, zadnja guma je čisto zabita, lonci počeni, verjetno tudi razne tačke manjkajo, drguače pa po prvih podatkih ne kaže nekih večjih poškodb. Kako je z vilcam in geštelom se še ne ve.

Vsem najlepša hvala za skrb, za obveščanje in da ste pokazali, da vam ni mar.

Če bereš to Nejc, tudi tebi naj naj najlepša hvala, da si se javil na telefon in da si me kasneje, ko si prišel do Andreja obvestil, kako je z njim, kje leži v bolnici in vse ostalo. Hvala!!

I want some more!!!!

Popravil/a - pupa dne 31/03/2002 ob 21:26:57

Objavljeno

Da da rumeni 748 je bil pod ograjo.

Pupa, a lahko napišeš kje leži Racer bi ga šel jutri obiskat če bom imel le pol ure cajta.

Sonce naj sveti vsak dan

Popravil/a - hanzi dne 31/03/2002 ob 21:41:52

Objavljeno

Jazzzzzzzzzzz tuuuuuuuuuudddddddddddi zelim Racerju vse tanartabuli... in no, kar se motorja tice, cimprej popravit pa naprej.

Ja, ce pa nima nic proti chopperju in pocasni voznji, ga z veseljem kdaj povabim na zadnji zic mojega virageca (op. dokler ne popravi svojega).

Racer

I promise I will be goon..ee..goof..ee..goob..ee..g...BAD. I am sorry I just can't be GUT!

Objavljeno

@Hanzi: Jutri bo šel sicer verjetno že domov. Leži pa v KC, a oddelek travme, 4. nadstropje.

@Viragica: kakor sva se danes pogovarjala, motorji pri njemu nekaj časa ne bodo prišli v poštev. Sicer pa moram tudi nekaj Save preteči, da bo malce prišel iz šoka.

I want some more!!!!

Objavljeno

quote:

Vsem najlepša hvala za skrb, za obveščanje in da ste pokazali, da vam ni mar.

Ker mi je mar, mu želim čimprejšnjo vzpostavo prvotnega telesnega stanja.

Da motosvetovci držimo skupaj sem ugotovil tudi sam , ko sem pogrnil v Vipolžah.

Četudi se na internetu zbadamo in prerekamo, se na cesti ne.

Brrrm

Objavljeno

Tudi midva z Lindau-om mu želiva čimprejšnje okrevanje!

How's your day? Ready to play?

Objavljeno

Ceprav ne vem kdo je to oz se ne poznava mu vseeno zelim hitro okrevanje!!!!!!!!!!

Sanci

Objavljeno

Pozdravljeni!

Me veseli da bo z Racerjem vse v redu. Na žalost sem videl njegov padec z bližine 100 metrov in lahko povem, da je zgledalo grozno. Imel je zelo veliko srečo, da se je motor najprej zavrtel na ograji in da je on priletel v motor drugače bi se vse skupaj končalo precej bolj tragično. Ko se je vse skupaj končalo je bil v nezavesti kakšno minuto potem se je sicer zavedel vendar je bil v čistem šoku in sploh ni vedel kaj je bilo in kje je. Na vsak način je hotel vstati vendar smo ga pregovarjali, da naj ostane na tleh. Po približno petih minutah je prišel toliko k sebi, da smo mu pomagali vstati in ga posadili sedeti v bližnji avto. S kolegom sva pobrala ostanke motorja, ki so bili po cesti in nadaljevala pot do Postojne ko sva slišala sirene prihajajočega rešilca (prišel je v približno 10-ih minutah od nesreče).

Upam, da kaj takega ne bom nikoli več videl.

LP, FalcoR

Objavljeno

Kaj pa je bilo sploh krivo za padec, kak cage driver (avtomobilist) ali smola?

Racer, pozdravi se!

--

Andraz, cyc

Objavljeno

Racer, tudi moje najlepse zelje, da se cimprej pozdravis!!!

LP suzuki

Objavljeno

quote:

...Četudi se na internetu zbadamo in prerekamo, se na cesti ne.

In to sem jaz danes tudi ugotovil. Internet je sala, realnost pa sloga (ampak ne kino ).

Racer, glej, da prides cimprej pozdravljen spet med nas! Drzimo pesti!

----------------------------------

Cilj ni želja, temveč uresničitev!

Objavljeno

FalcoR: tega, da sta ga posadila v avto sedet, se sploh ne spomne.

Cyc: tokrat ni bil nihče drug kriv... mislim noben avtomobilist.

V bistvu vzroka še sam ne ve, ker je šel blazno počasi, sa je samo gume ogreval. Vsega po malem.... pa se je to zgodilo.

I want some more!!!!

Objavljeno

Racer, žal mi je, da slišim take novice.

Želim ti, da se čimprej pocajtaš.

Saj se še ne poznava, ampak sej veš, motoristi, stari ali mladi, ta hitri al ta počasni, imamo nekaj skupnega, kar nas veže.

Drži se in čimprej spet na konja!

Objavljeno

vsem zgoraj napisanim zeljam se pridruzujeva z ice lady.

-----

The consecutive stages of Situations: SNAFU,TARFU and FUBAR.

Objavljeno

Racer, upam, da boš te naše želje po hitrem okrevanju prebral čimpreje, po možnosti že danes od doma. Čimhitrejše okrevanje!

Lojzi ma vas rad

Objavljeno

ItaQ, Racer, ... na skorajšnji povratek!

Come in peace or stay at home! (oz. potem Svizec, ostane doma in si enega u miru narola!! )

Objavljeno

tudi marijan se pridružuje željam k čim hitrejšem okrevanju pol pa gassssssa

lp marijan

Objavljeno

Ejga Racer stara faca. mas da se hitr poydravis pa se vrnes med nas. To ti zeliva jst in diablo666.

jsssssstttttttt tuuuuuuuuuuuuuuuut

Objavljeno

DOBRA NOVICA!!!! RACER GRE DANES VEN!!!!

Full sem veselaaaaa!!!!!!!!

I want some more!!!!

Objavljeno

To je pa res super novica!!!

----------------------------------

Cilj ni želja, temveč uresničitev!

Gost
Ta tema zaprta in dodajanje odgovorov ni več mogoče.
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!