Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

quote:

To je pa res super novica!!!

----------------------------------

Cilj ni želja, temveč uresničitev!

JA!!!

I promise I will be goon..ee..goof..ee..goob..ee..g...BAD. I am sorry I just can't be GUT!

Objavljeno

Ne vem kako Racer gleda na to....vendar v primeru, da se meni karkoli zgodi z motorjem zelim, da se prek foruma ne objavlja novic in ne debatira o vzrokih in posledicah.

Zarja

Objavljeno

quote:

Ne vem kako Racer gleda na to....vendar v primeru, da se meni karkoli zgodi z motorjem zelim, da se prek foruma ne objavlja novic in ne debatira o vzrokih in posledicah.

Bye

Desmo

Objavljeno

quote:

E, pa to sem jaz Hanziju enkrat razlozil, ko sem napisal, da se me ne tice, da dajem informacije na forum, ampak da jih da vsak posameznik sam, ce zeli. Ceprav, Racer je bil vesel, ko je izvedel, da ima podporo s strani nas vseh. kar pa tudi nekaj velja, ne?!

Objavljeno

Ne morem, da ne bi bila tecna... jasno, vsi so spraseval kaj je kaj je, vsakega je firbec matral.

Oki zakaj se je zgodil se ne sprasuje (j*** ga zgodil se je), ne vidim pa nic napacnega v tem, da nekomu, ki se mu je to zgodilo, lahko zazelimo vse najboljse. Mislim, da je to kvecjem le psihicna podbora, ki cloveku zelo pomaga (ampak, ze spet j*** ga, tega ne ves dokler sam tega ne dozivis).

I promise I will be goon..ee..goof..ee..goob..ee..g...BAD. I am sorry I just can't be GUT!

Objavljeno

Ne brcaj v temo Gregs...vsak bi bil delezen podpore vseh nas in jasno, da bi bil vesel.

Govorim o razpravljanju zakaj, kako, ..pametovanju .... obvescanju, klicem, ki jim ni konca...itd.

In se enkrat povdarjam...govorim v primeru, ce se meni....

Zarja

Popravil/a - zarja dne 03/04/2002 ob 12:51:23

Objavljeno

Jaz gledam na to tako, da smo s tem, ko smo pričeli nastopati na forumu, postali tako imenovane javne osebe, sicer skriti za nadimke, vendar svoji srenji bolj ali manj znane.

Zato tisti, ki ne želi, da se o njegovi morebitni peripetiji piše, tega ostalim pač ne more prepovedati, ker pač gre za novico in na forumu si med drugim sporočamo tudi novice.

Če je bojazen pred objavljanjem slabe novice tako huda, se je od foruma najbolje oddaljiti, da forum na dotičnega počasi pozabi in potem tudi zanimanja za objavo neprijetne novice ne bo.

Zato novice o tem, na katerem ovinku je koga odneslo prav verjetno bodo, vsi pa se bomo morali malo disciplinirati in na razglabljanje o tem, zakaj in kako in kdo je kriv počakati, da se prizadeti zopet pojavi na forumu.

No in tako smo v primeru Racerja tudi, vsaj do sedaj, storili.

Brrrm

Objavljeno

quote:

Ne brcaj v temo Gregs...vsak bi bil delezen podpore vseh nas in jasno, da bi bil vesel.

Govorim o razpravljanju zakaj, kako, ..pametovanju .... obvescanju, klicem, ki jim ni konca...itd.

In se enkrat povdarjam...govorim v primeru, ce se meni....

Pa orka dus, Zarja, daj beri! Nic ne brcam v temo, celo spodbujam te, ce nisi opazila! Ker ravno TO sem pisal, da nisem pooblascen, da pisem po forumu, zakaj, kako, kje, cemu, s kom se je zgodilo, temvec samo, da se je. Kaj, zakaj, pri kom, na kom, s cim in podobno naj pove tisti, ki se mu je zgodilo, ce zeli.

Ker mene je tudi en kup ljudi klicalo, zakaj se je zgodilo, pa raje povem, da naj vprasajo Racerja potem, ko bo znano. Jasno, vsak pa lahko razmislja po svoje.

Basta.

Objavljeno

quote:

basta

Zarja

Tecka!

Objavljeno

Zarja, te čisto razumem.. samo se mi zdi, da nekako leti vse skupaj name.. ali pa tudi ne... samo moram to povedati.

Marsikaj ni bilo povedanega, hotela sem le obvarovati njega in ostale pred takimi in drugačnimi zgodbicami.... ker se to zelo rado pojavlja. Tam, zakaj je do tega prišlo, sem takoj odgovorila, da ni bil nihče kriv... da ne bi mi (kar ne bi bilo čudno) že načrtovali pregon tega kao voznika avtomobila).. ampak da je bilo nekaj drugega.. kaj... niti nisem razlagala.. saj ne jaz ne on ne kdo drug ne ve točno. Gre samo za predvidevanja. Omenila sem, da ni hitro vozil, da ga obvarujem pred izjavami in zgražanji, da je norec spet divjal, saj vemo tisti ki smo se vsaj enkrat z njim peljali.. oz. za njim, kako se zna on voziti.

Kar pa se tiče, kako je z njim... se je pa meni samo dobro zdelo, da ostalo občinstvo pomirim, da povem, da je vse ok z njim.

Da sem povedala, da so ga spustili iz bolnice je bilo pa zato, da si ne bi kdo omislil obiska k njemu, ker ga ne bi najdel.

Torej: Spoštujem tvoje mnenje Zarja in ga tudi nekako podpiram in razumem... samo ker je bilo že določeno št. postov napisanih na ta račun in so se že začela neka ogibanja kdo je kriv, kaj je bilo, kako je z njim...se mi je zdelo čisto ok, da vam povem, kolikor sem pač sama vedela... seveda z mogoče izbranimi besedami, izpuščeno tisto, kar se mi ni zdelo potrebno, da bi drugi vedeli.

Sicer pa sva tudi z Racerjem govorila in ni bil nič jezen, da se je kaj pisalo.... samo v hecu je bil jezen, da smo ga dali pod topic Kr' neki

I want some more!!!!

Objavljeno

quote:

... so se že začela neka ogibanja kdo je kriv, kaj je bilo, kako je z njim...

Pupa,

še dobro, da so bila OGIBANJA, ker če bi bila ugibanja pol bi bil šele kažin ...

quote:

.... samo v hecu je bil jezen, da smo ga dali pod topic Kr' neki

Meja Kolpa, priznam ...

hotschko

Objavljeno

Ne, ne Pupa sploh ni letelo nate, niti na koga drugega.

Hotela sem samo, da bi tisti ki morajo, zvedeli moje mnenje glede tega.

Zarja

Objavljeno

quote:

quote:

... so se že začela neka ogibanja kdo je kriv, kaj je bilo, kako je z njim...

Pupa,

še dobro, da so bila OGIBANJA, ker če bi bila ugibanja pol bi bil šele kažin ...

jajaja....moja napaka.....to je tako,če v službi pišeš......

I want some more!!!!

Objavljeno

@ Hotschko: napaka popravljena..

@ Pupa: povej mu, da je napaka odpravljena in ze spada pod pravo rubriko...

Objavljeno

quote:

Ne, ne Pupa sploh ni letelo nate, niti na koga drugega.

Hotela sem samo, da bi tisti ki morajo, zvedeli moje mnenje glede tega.

Zarja

Lojzi ma vas rad

Objavljeno

quote:

basta

Zarja

Evo zdej pa

Klimbra..in Chupa Cups.....čisto oralno zadovoljstvo

Objavljeno

Zivjo,

najprej vsem iz srca hvala za vaso skrb za dobrobit mene in 97 konjev.

Vceraj sem prisel domov in danes prebral vase prispevke.

Kar je povedal Falco vse drzi, ne spomnim pa se podrobnosti.

V glavnem je najbolj zaskrbljujoce dejstvo , da nisem naredil nobene napake ampak me je vrglo brez razloga.

Razlog? verjetno sem sel prepocasi.

Lepo se mejte, se enkrat hvala in se beremo.

Zarja hvala k jih nazaj drzis :))

LP,

Racer

Objavljeno

Racer, lepo te je brati. Kar koli je bilo in kakor koli se je zgodilo, je zgodovina.

Gremo naprej.

Pusti Zarjo, radovednost je naša vrlina

Brrrm

Objavljeno

Evo, Racer je spet med nami! Kolk je to lepo videt...

Objavljeno

quote:

Evo, Racer je spet med nami! Kolk je to lepo videt...

Ja, res...

Zarja

Objavljeno

Dragi Racer!

Žal se še ne poznama. (Poznam te preko fotografij - Piran) Tudi to še pride na vrsto. Da si nas tisto pozno popoldan držav v veliki negotovosti tudi v Mariboru in to kako, glede tvoje nesreče, ti bom raje povedal na štiri oči.

Kako in zakaj se je dogajalo me sploh ne zanima. Važno je le, da je s teboj v redu. Naj se sliši še tako izrabljeno in enolično pa vendar, k vragu pa še plastika in železje. Ta se, da popravit in zamenjat.

Želim ti čimprejšnje okrevanje in kmalu spet z vso srečo tega sveta vse dobro in lepo na cesti.

Če potrebuješ pomoč, prosim sporoči preko mail-a.

Pozdrav izpod vinogradov! Rocky

Objavljeno

Rocky,

res najlepsa hvala za dobre zelje in skrb. Ti in ostali znate na cloveka uplivati mnogo bolje kot zdravniske sestre..

Cmoka tud moji Zarji (sorry Zoolo) pa roka Gregsu.

LP,

Racer

quote:

Dragi Racer!

Žal se še ne poznama. (Poznam te preko fotografij - Piran) Tudi to še pride na vrsto. Da si nas tisto pozno popoldan držav v veliki negotovosti tudi v Mariboru in to kako, glede tvoje nesreče, ti bom raje povedal na štiri oči.

Kako in zakaj se je dogajalo me sploh ne zanima. Važno je le, da je s teboj v redu. Naj se sliši še tako izrabljeno in enolično pa vendar, k vragu pa še plastika in železje. Ta se, da popravit in zamenjat.

Želim ti čimprejšnje okrevanje in kmalu spet z vso srečo tega sveta vse dobro in lepo na cesti.

Če potrebuješ pomoč, prosim sporoči preko mail-a.

Pozdrav izpod vinogradov! Rocky

Objavljeno

zdej je pa na vrti motor, ko si ti zrihtan

"byte" mi dust

• 2 tedne pozneje...
Objavljeno

Upam da se vidimo 24.05.2002 na Grobniku in boš že v polnem sijaju.

Go in peace!

Gost
Ta tema zaprta in dodajanje odgovorov ni več mogoče.
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!