Robertjur Objavljeno Oktober 10, 2011 Opozori Objavljeno Oktober 10, 2011 Umetnca mora vedno imet na riti šmjr,čene ji šteka A to pomen de je umetnica blj za suho montažo al koko? Anja pa zih poskrbi de je pista kt na bowlingu anja37 1
umetnica51 Objavljeno Oktober 11, 2011 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2011 A to pomen de je umetnica blj za suho montažo al koko? Anja pa zih poskrbi de je pista kt na bowlingu Vsaka ma svoje talente... Ampak še vseeno sm bolj za trde montaže :lol: anja37 in gandi 2
anja37 Objavljeno Oktober 11, 2011 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2011 A to pomen de je umetnica blj za suho montažo al koko? Anja pa zih poskrbi de je pista kt na bowlingu Ma kako suho,če more bit z šmjrom namažen pr njej... gandi in anja37 2
Zivnorc Objavljeno Oktober 11, 2011 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2011 Vsaka ma svoje talente... Ampak še vseeno sm bolj za trde montaže :lol: ...AL PA VSAJ KAK MOČAN TRDEN STEBER, NA KATEREGA LAHKO NATAKNEŠ/NASADIŠ/OPREŠ/UPREŠ....marsikaj.... anja37 1
Zivnorc Objavljeno Oktober 11, 2011 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2011 Ma kako suho,če more bit z šmjrom namažen pr njej... jao, pa ti pa tvoj šmir.... ....pa mi povej, kako bi ti po stebru, pa naj bo še tako trden pa čvrst pa pokončen... gor prišla, če bi bil ves šmirasr pa spolzek... ...v bistvu bi...ene 15 cm, pol bi pa dol zdrsnila....i to 300 puta.....:notworthy: umetnica51 in anja37 1 1
Robertjur Objavljeno Oktober 11, 2011 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2011 Ma kako suho,če more bit z šmjrom namažen pr njej... Jah sej vemo da je s tujim tičem najlaži po koprivah opletat ampak praviloma druge sodiš po sebi Čaki a to maš čist taprav šmirast fetiš al kar tako mal za hec k se ti zdi erotično Si predstavlam de se ne nastavljaš sončku že sam zarad tega da pride do boljšga kontrasta anja37 1
anja37 Objavljeno Oktober 11, 2011 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2011 Jah sej vemo da je s tujim tičem najlaži po koprivah opletat ampak praviloma druge sodiš po sebi Čaki a to maš čist taprav šmirast fetiš al kar tako mal za hec k se ti zdi erotično Si predstavlam de se ne nastavljaš sončku že sam zarad tega da pride do boljšga kontrasta ....šmirast fetiš... umetnica51, anja37 in Alla 2 1
umetnica51 Objavljeno Oktober 11, 2011 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2011 ...AL PA VSAJ KAK MOČAN TRDEN STEBER, NA KATEREGA LAHKO NATAKNEŠ/NASADIŠ/OPREŠ/UPREŠ....marsikaj.... Če te tip prtisne na steber ...se mu ubistvu niti upret ne morš anja37 1
Zivnorc Objavljeno Oktober 11, 2011 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2011 Če te tip prtisne na steber ...se mu ubistvu niti upret ne morš ...kaj bi šele bilo, če bi te nataknu na steber....tut dol nebi mogla....al pa hotla...v bistvu bi šla dol šele, ko bi te dol odneslo... anja37 1
Robertjur Objavljeno Oktober 12, 2011 Opozori Objavljeno Oktober 12, 2011 Če te tip prtisne na steber ...se mu ubistvu niti upret ne morš Itak... sej se steber upira namesto tebe Ti pa loh sam trpiš ker ne moreš dol. Ampak mislim de nis dojela sporočila ker si ne moreš predstaljat norčevga lulka kot steber Pa sej ti ne gre zamert anja37 1
umetnica51 Objavljeno Oktober 12, 2011 Opozori Objavljeno Oktober 12, 2011 Kaj naj zamerim Robertjur.... Blondinke imamo to prednost, da vse dojamemo drugače.... ...nič ne morm, ker je že zivnorc ugotovu, da če bi me kdo nataknu na stebr.... bi najbrž kr gor ostala za skoz :lol: anja37 1
ELO Objavljeno Oktober 12, 2011 Opozori Objavljeno Oktober 12, 2011 o ti umetnica ti... tebe pa mene bi morali motosvetovci skupaj skuriti na grmadi... anja37 1
umetnica51 Objavljeno Oktober 12, 2011 Opozori Objavljeno Oktober 12, 2011 Elo zakaj bi naju pa mogl skurit....... anja37 1
Robertjur Objavljeno Oktober 12, 2011 Opozori Objavljeno Oktober 12, 2011 (popravljeno) Pa sej če bi bla grmada prave oblike bi kar sama gor zlezla Ej kar se pa dojemanja tiče pa ni treba bit blond. Tud siva ga rula Popravljeno Oktober 12, 2011. Popravil Robertjur anja37 1
umetnica51 Objavljeno Oktober 17, 2011 Opozori Objavljeno Oktober 17, 2011 Anči a mislš da si ti ne bi zaslužila bit na grmadi .... Robertjur pa bi bil lohk sodnik....Ki bi mene lohk pomilostil .... :lol: anja37 1
Zivnorc Objavljeno Oktober 17, 2011 Opozori Objavljeno Oktober 17, 2011 ANJA! ....pa kje si mi ti cel teden anja37 1
Zivnorc Objavljeno Oktober 17, 2011 Opozori Objavljeno Oktober 17, 2011 Anči a mislš da si ti ne bi zaslužila bit na grmadi .... ampak na nezakurjeni.... samo nakurjeni grmadi prave oblike... Robertjur pa bi bil lohk sodnik....Ki bi mene lohk pomilostil .... :lol: ...kaj, a k si joške doma pozabila..... umetnica51 in anja37 2
Zivnorc Objavljeno Oktober 17, 2011 Opozori Objavljeno Oktober 17, 2011 ..a sekretmehanik de bo sodnik ..pol pa nikol ne veš, kaj ga v danem trenutku piči v impulzni vod v živčnem sistemu v njegovem pudingu v njegovi tavrhnji okončnini.... ..sej ne loči niti pike od vejice, pa kako bo potem napisal sodbo: Obesiti ne oprostiti! na voljo pa ima eno vejico.... umetnica51 in anja37 2
anja37 Objavljeno Oktober 17, 2011 Opozori Objavljeno Oktober 17, 2011 Anči a mislš da si ti ne bi zaslužila bit na grmadi .... Robertjur pa bi bil lohk sodnik....Ki bi mene lohk pomilostil .... :lol: Kaj umetnca-pomilostiu??? Te poliu in nažgau po tasprednji al tazadnji,kr bi nastaula :lol: umetnica51 in anja37 2
anja37 Objavljeno Oktober 17, 2011 Opozori Objavljeno Oktober 17, 2011 ANJA! ....pa kje si mi ti cel teden ANJA! ....pa kje si mi ti cel teden Evo mene pored tebe anja37 1
Robertjur Objavljeno Oktober 17, 2011 Opozori Objavljeno Oktober 17, 2011 ..a sekretmehanik de bo sodnik ..pol pa nikol ne veš, kaj ga v danem trenutku piči v impulzni vod v živčnem sistemu v njegovem pudingu v njegovi tavrhnji okončnini.... ..sej ne loči niti pike od vejice, pa kako bo potem napisal sodbo: Obesiti ne oprostiti! na voljo pa ima eno vejico.... Ha ha ha stari! Temu se pa reče EGO overload Dobr, dobr če ti je to taka droga se pa kar fiksej da gre za steber Ampak ej....spominjaš me na mojo bivšo. Kar naenkat postanejo pomembne vejice in pike
Cufa Objavljeno Oktober 17, 2011 Opozori Objavljeno Oktober 17, 2011 Ha ha ha stari! Temu se pa reče EGO overload Dobr, dobr če ti je to taka droga se pa kar fiksej da gre za steber Ampak ej....spominjaš me na mojo bivšo. Kar naenkat postanejo pomembne vejice in pike Ti se pa v veliko primerih spomniš na svojo bivšo.
Zivnorc Objavljeno Oktober 18, 2011 Opozori Objavljeno Oktober 18, 2011 Boooogi ..sekretmehanik pogreša svojo bivšo... anja37 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se