Godfather Objavljeno Julij 26, 2005 Opozori Objavljeno Julij 26, 2005 sem napisala po domače....ti škorc... :devil: ← Jaz tudi ti vrana :004 :lol:
jose Objavljeno Julij 26, 2005 Opozori Objavljeno Julij 26, 2005 zakon je una na petrolej, :grim ← ...naša je RTI izvedbe (rdečkaturboinjekšn) :lol1:
Staycool Objavljeno Julij 26, 2005 Opozori Objavljeno Julij 26, 2005 Staycool je mislu to ← Godfather :worship: :worship: :worship: V glavnem. nekaj let nazaj smo pri kolegu veseljačili (ima hram in te stvari :whistle: :devil: ) in po par kozarcih je padla ideja: "dej k gremo, imam tm pred štalo eno bičiesko, provat ukurblat)!" mal smo se čudno gledali, na koncu pa itak, sam da ropota. skratka da smo pršli do te bičieske smo porabli cca pol ure (raznorazna šara, kr je bla založena čisto v kotu). -Gume totalno preperele, sedeš usnjen (začuda cel) in trd ko ax. Bla je prow taprava bičieska na petroljo. Po pripovedovanjih in pogovorih sodeč je stala v kotu celih 13 let. Tank je bil valda prazen, petrolej je bil pa na voljo kr majo doma kar veliko kmetijo in se ga baje rabi. Natočimo, namotamo štrik in ... gred se je trikrat obrnila - v četrto se je že sama! :eek: jst nisem mogu verjet. ČE je res stala 13 let, po videzu sodeč je bla tam najmanj 5 let nedotaknjena - pole drži da so te bičieske neuničljive. ampak res - večne. od takrat naprej kosi detlo za zajce z njo. in gre tud po dveh kulah! pa še prikolico je naredu. Drgač pa dejte pazit ko boste te stvari užigali. ko namotaš špago in preden zavrtiš morš pazit da ni bat v poziciji tik pred explozijo. Je blo že precej primerov ko se prsti ostali v špagi, kr je dalo kontra šus. BCS :worship: :wub: bi skorda reku da je večja legenda od Tomovinkoviča
Hanzi Objavljeno Julij 27, 2005 Opozori Objavljeno Julij 27, 2005 (popravljeno) A se še spomnite slovenskega priključka k BCS- Sipov maraton je (bil) zakon. Če si bil v hribu je bečeeska nonstop vrtela levo kolo v prazno (ali pa je bilo celo v luftukar pogosto), če pa si špero dal si pa itak šel lahko samo naravnost. Ja ima špero, deljene zavore (leva desna, se sučeš v krogu ko zmešan lahko do onemogolosti, pa desno kolo je precej bolj obremenjeno kot levo, zato moraš v klancih malo pazit, ker levo je takov luftu in če pretiravaš tudi okol :? Teli bečeeski sem dajal pred 15 leti vetra, pred desetimi leti pa sem jo počasi opuščal ker ni dobro dela mojim nogam (vroč zrak iz mašine mi je povzročal krče :BUA: ) Sedaj se foter preganja z njo. Za bečeesko prodam žetveno napravo(stroj za žetev pšenice, ki jo poveže v snope), odično ohranjeno, malo rabljeno (3 ure/ leto, primerno shranjeno na "podu"). Če si želi kdo kruh iz lastne pšenice je to odlična priložnost. Zraven mu "podarim" mlatilnico, nekje dobi še mlin, in bo domača moka v žaklu. Nazadnje rabljeno 2001. :D Popravljeno Julij 27, 2005. Popravil Hanzi
ixs Objavljeno Julij 27, 2005 Opozori Objavljeno Julij 27, 2005 Hmmmmm jest sem lublanski kmet in lahko napišem samo :eek: Uffff, vem samo ,da je bičeska in podobne škatle mašin pošast izza ovinka....
Zdrawc Objavljeno Julij 27, 2005 Opozori Objavljeno Julij 27, 2005 BCSke in podobno sedaj tukajle... :D http://www.motosvet.com/tabla/index.php?showtopic=13465&hl=
peter1 Objavljeno September 26, 2006 Opozori Objavljeno September 26, 2006 Evo bejbe na supermotardu[attachmentid=82589][attachmentid=82590] :OK: :OK: :kva2:
2384nsdf83 Objavljeno September 26, 2006 Opozori Objavljeno September 26, 2006 A se to norca delaš iz nje al ti je res tok ušeč? No, sej mrbit sta pa za skp.
klimbra Objavljeno September 28, 2006 Opozori Objavljeno September 28, 2006 A se to norca delaš iz nje al ti je res tok ušeč? No, sej mrbit sta pa za skp. Po moje se pali ne njene čevlje.......madona....kake fetiše vse nimajo mladinci....... :OK: :OK: :devil: :devil: :devil: :devil:
DrummY Objavljeno Oktober 1, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2006 jaz sem full lepo kmečko dekle- prosto. Iščem fanta z novo balirko? Oglasi se! :worship: js mam doma enga ursusa, še neki je od fotra ustal, balirko bom pa od soseda pojerbu :D :D
Lowrenc Objavljeno Oktober 16, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 16, 2006 a je kdo od vas že slišou za Alpinko? To so one odtrgane kosilnce, ko si spredej pred rezilom hodu(tk, kt lahko karjolo pelješ, da pred njo hodiš) in, če si se spotaknu pa padu se je znal čudn nardit :blink: Pol so ljudje tisto predeloval, da je meu ročaj lih na drugi strani, da se nisi povozu in nog porezpu, če si se spotaknu med košnjo... Če se sprou spovnem je tisto laufalo na petrolej :hmm: Ne,ne... ni res. na mešanco je laufalo ampak, ko si jo hotu mrzlo kresnit si mogu najprej čisti bencin brez olja noter v rezervar vlit(en deci se mi zdi), pol si pa še doliu mešanco... Pa na špago se jo je zalaufalo... Ko se je un štrik otrgou k je biu original za zalaufat je fotr pr nas kar navrh na hladilna rebra našvasou en rol z zarezo za štrik. In pol si namotou štrek okol rola pa potegnu ko norc in v ene četrtem poskusu je vžgala, sicer je zalilo svečko... Vse vem ja-sej so ene 3 še zmer pod streho(je fotr pokupu vse, kar je blo na dolini za rezervne dele). To so ble burke na kmetih, ko sem biu še mejhen ja... :grim
Zdrawc Objavljeno Oktober 16, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 16, 2006 a je kdo od vas že slišou za Alpinko? To so one odtrgane kosilnce, ko si spredej pred rezilom hodu(tk, kt lahko karjolo pelješ, da pred njo hodiš) in, če si se spotaknu pa padu se je znal čudn nardit :blink: Pol so ljudje tisto predeloval, da je meu ročaj lih na drugi strani, da se nisi povozu in nog porezpu, če si se spotaknu med košnjo... Če se sprou spovnem je tisto laufalo na petrolej :hmm: Ne,ne... ni res. na mešanco je laufalo ampak, ko si jo hotu mrzlo kresnit si mogu najprej čisti bencin brez olja noter v rezervar vlit(en deci se mi zdi), pol si pa še doliu mešanco... Pa na špago se jo je zalaufalo... Ko se je un štrik otrgou k je biu original za zalaufat je fotr pr nas kar navrh na hladilna rebra našvasou en rol z zarezo za štrik. In pol si namotou štrek okol rola pa potegnu ko norc in v ene četrtem poskusu je vžgala, sicer je zalilo svečko... Vse vem ja-sej so ene 3 še zmer pod streho(je fotr pokupu vse, kar je blo na dolini za rezervne dele). To so ble burke na kmetih, ko sem biu še mejhen ja... :grim poznamo mi to in res so ble Alpinke znane po tem, da so rezale noge <_< :yes: drugač mamo pa mi doma BCS z ACME motori, ki takisto upali na bencin pol ko zalaufa pa lepo preklopiš na petrolej in greš kosit :krneki:
Lobo Objavljeno Oktober 16, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 16, 2006 poznamo mi to in res so ble Alpinke znane po tem, da so rezale noge <_< :yes: drugač mamo pa mi doma BCS z ACME motori, ki takisto upali na bencin pol ko zalaufa pa lepo preklopiš na petrolej in greš kosit :krneki: Pa tudi štrik vlačiš pri BCSki, da dobiš zatečene jajce. :BUA: Ni čudno, da je večina motosvetovcev brez žensk. Vsako temo spreobrnemo v debato o vojaščini ali pa kosilnicah in traktorjih. Sami kmečki vojaki Švejki.
soncy Objavljeno Oktober 16, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 16, 2006 Pa tudi štrik vlačiš pri BCSki, da dobiš zatečene jajce. :BUA: Ni čudno, da je večina motosvetovcev brez žensk. Vsako temo spreobrnemo v debato o vojaščini ali pa kosilnicah in traktorjih. Sami kmečki vojaki Švejki. pivo si še pozabu :lol1:
Lobo Objavljeno Oktober 16, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 16, 2006 pivo si še pozabu :lol1: :grrr Držim v roki piksno. :P
pirrulz Objavljeno Oktober 16, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 16, 2006 :grrr Držim v roki piksno. :P Pohvaljen. B)
Zdrawc Objavljeno Oktober 16, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 16, 2006 pivo si še pozabu :lol1: pa še in še bi lahko naštevali :whistle:
Lobo Objavljeno Oktober 16, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 16, 2006 Pohvaljen. B) Temu bi lahko dejal poklicna deformacija. Posledica druženja s tabo. Preklemane pijandure, čisto ste me pokvarili. Kje so cajti, ko sem pil coca colo z radensko. :cry:
Zdrawc Objavljeno Oktober 16, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 16, 2006 Kje so cajti, ko sem pil coca colo z radensko. :cry: V stari Yugi :whistle:
danci1973 Objavljeno Oktober 16, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 16, 2006 :grrr Držim v roki piksno. :P :eek: :blink: :? :rolleyes: :slap:
Lobo Objavljeno Oktober 17, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 17, 2006 :eek: :blink: :? :rolleyes: :slap: Nič ne glej čudno. To tudi tebe čaka, če še boš hodil na Ptuj.
pirrulz Objavljeno Oktober 17, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 17, 2006 Temu bi lahko dejal poklicna deformacija. Posledica druženja s tabo. Preklemane pijandure, čisto ste me pokvarili. Kje so cajti, ko sem pil coca colo z radensko. :cry: Kam gre ta svet, a? :D
vapotek Objavljeno Oktober 17, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 17, 2006 ...pil coca colo... Ne pijem kokakole, ker za njo dela reklamo Božiček, jaz sem pa dedek Mraz fan! :grim
Einherjar Objavljeno Oktober 17, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 17, 2006 Ne pijem kokakole, ker za njo dela reklamo Božiček, jaz sem pa dedek Mraz fan! :grim Commie bastard!!!
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se