Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

lep pozdrav!

mene zanima kako poteka kupovanje na tej strani?za ebay.de vem vsaj približno na tej strani se mi pa tudi sanja ne!!!!

dejte mi mal to obrazložit

pa čim več opište!!!!

hvala

P.S:pa prosm povejte4 tist kar veste ne kr neki bluzit

Objavljeno

ma ta stran je na isti način zamišljena kot pr nas (Zbrisano! Za pošiljanje tovrstnih povezav uporabite Privatna sporočila.)... ljudje oglašujejo ti greš tja in kupiš motor... to je to edina razlika je da majo možnost dražbe, dvomim da ti bojo motor kr poslal po pošti :lol1:

Objavljeno

http://www.motoscout24.autoscout24.de/Publ...px?id=twzdtiggw

in kako nej jst npr. pokličem za tale motor k ne obvladam nemščine k tud maila ni napisu k bi se lažje zmenu...

a tale cena je fiksna al je isto k na (Zbrisano! Za pošiljanje tovrstnih povezav uporabite Privatna sporočila.) da ti še mal spustijo?

lp

Objavljeno (popravljeno)

Če ti kupuješ 125tko, to še ne pomeni da zdej to temo uvrstiš med 125 motorje. Ker sem ne spada. Se ti ne zdi da je kupovanja motorja malo bolj splošna zadeva? :?

Zakaj tuki neki rinete teme v 125 če spadajo v druge kategorije? :?

Sicer je pa o tem bilo že napisanega. Če imaš na strani oglas, v oglasu cifro prodajalca (kdaj še celo mejl), kako misliš da nakup poteka? :fredy:

Popravljeno . Popravil jax
Objavljeno

Evo, prevedeno z googlom.

Sales my Cagiva Mito. It is in a Top condition, garage vehicle, and has many new parts. With further questions you can call me gladly.

Pa pač kontaktiraš modela v angleščini, če pa angleščine ne zna, pa eno drugo varjanto pa je.

Objavljeno

tule so pa kr kul cene... k tam na (Zbrisano! Za pošiljanje tovrstnih povezav uporabite Privatna sporočila.) so tak nabite da kr glava pece

Objavljeno
tule so pa kr kul cene... k tam na (Zbrisano! Za pošiljanje tovrstnih povezav uporabite Privatna sporočila.) so tak nabite da kr glava pece

Če gledaš 125ke se je meni zdelo da so celo malo višje kot pri nas. :blink:

Itaq je treba pa še stroške uvoza motorja prištet, ki pa pri motorjih z nižjo ceno niti ne predstavljajo tko majhen odstotek cene... :BUA:

Objavljeno

In motor se bo v Slovenijo po zraku pripeljal? :doze:

Če imaš doma kombi še nekako gre...

Objavljeno

glede nemcije so cene motorjev cenejše, neglede na to al je 125ccm al pa ne, zdej je sam odvisn kok nabije folk ceno sm tud jaz gledala pa so ble ene 125 full drage sploh hondice...

sam je pa fora da je gor full vecji trg, več konkurence tko da bo itak mogu zmanjsat ceno ce bo hotu prodat.drgac pa gor se kr splača kupt in prodajat...JAz najbrz bom kr gor sla iskat hornetko, no bomo vidl ane, kako bodo zadeve stale kej v sloveniji...

Drgac pa motoschout kle pogledas kontaktiras modela in se zmens gres gor gledat, kups pa si zrihtas prevoz, al pa ce fuknes na prikolco pa dam peles...Sam pol mors zrihtat paperje dol v KP( glede paprijev mas razlozeno v drugi temi)..potem pa registriras in se peles :P

• 1 leto pozneje...
Objavljeno (popravljeno)

Prosim za vaše mnenje oziroma izkušnje pri nakupu na motoscout.de, namreč kupujem motor v nemčiji in sem dobil odgovor prodajalca prek autoscoutovega (motoscoutovega) serverja, kaj se vam zdi ali je to feak ali bi šlo tako kot mi je napisal ??[/b] : Sir,

I am in uk.london..all german papers included+alarm keys+2helmets -all taxes included

The bike is showroom condition without any problem .I will cover all the taxes on the shipping and the Motoscout24 - europe !THe deal will be made via Motoscout24 securized program i will cover all the fees and taxes soo i will need from you your full name and address and your birth date ! You dont have to do anything as i will make all the arranajaments and cover all the costs and all i will need too your final answer to know for sure if we have a deal or not as i am not willing to make the shipping for nothing to autoscout !Hope you understand me ! THE DEAL MEANS THIS I WILL SEND THEM THE BIKE AND YOU WILL SEND THEM THE MONEY AND Motoscout24 -VIA- EUROPE.COM SYSTEM WILL MAKE THE EXCHANGE IN GIVING YOU THE BIKE AND ME THE MONEY AFTER THE PASS OF THE INSPECTION DAYS .

These are the steps :

1. I will send the bike to motoscout24.

2. They will inform you that they have the bike and you must pay for it .

3.You will send them the payment and they will relese you the bike and sent it to your address in Slovenia .

4 .You will relese the bike and have 2 days time to test it and check it .

5 .After the 2 inpection days will be over /motoscout24 will relese me the money

Regards and reply me asap if you are interested

Popravljeno . Popravil Dadi
Objavljeno (popravljeno)

preden kupujete karkoli iz tujine preverite:

1. če je cena brez ali z davkom - dostikrat je napisano brez davka

2. preverite cene istega modela v vsaj 2 državah (če gledaš nemčijo, preveri še avstrijo in italijo) + SLO. cene po defaultu niso ugodnejše, pri nekaterih modelih so, nekateri so lahko dražji.

3. ali gre za resnega trgovca, nebi bilo prvič da bi kdo hodil v nemčijo po super ohranjen motor ali avto, potem pa gor ugotovil da so slike stare 1 leto in da je motor krepko drugačen kot na slikah in v opisih.

nikoli ampak res nikoli nebi denarja nakazal dokler motorja sam ne vidim osebno, neglede da je to super opevani EU so gor nekateri (v tej branži jih je dosti) vsaj takšni ali še večji lopovi kot nekatri pri nas, nas slovence pa že itak tretirajo kot neke bambusarje, ki so komaj lani prešaltali iz koles na motorje in nam lahko vsak šrot prodajo.

aja na mobile so tudi oglasi iz češke in poljske - ROKE STRAN OD TEH, NEGLEDE KAKO UGODNO ZGLEDA!!!

Popravljeno . Popravil PERVY
  • 3 tedne pozneje...
Objavljeno

pa se neki. a obstaja ksna firma ki se ukvarja z (iskanjem pa) uvozom vozil v Slovenijo ?

pa a so te zadeve drage

Objavljeno

pa se neki. a obstaja ksna firma ki se ukvarja z (iskanjem pa) uvozom vozil v Slovenijo ?

pa a so te zadeve drage

ena avtohiša blizu mene ful dost stvari uvaža iz nemčije v slovenijo...nevem pa kolk bi bla cena če bi jim reko to pa to pripelte...

Objavljeno

men stran normalno dela...

drugač pa mal pobrsakj po (Zbrisano! Za pošiljanje tovrstnih povezav uporabite Privatna sporočila.) ma dost dealerjev napisano zraven "možnost uvoza vozila po naročilu" al pa kaj podobnega..pa se pozanimaj če pripeljejo motor tut...

Objavljeno

dela ze, sam ne najde nicesar...tut ce das samo znamko naprimer..ne najde nic

Objavljeno

prej niti poizkusil nisem... sem pa probal zdaj pa mi normalno prikaže zadetke.. tut če dam sam znamko...

Objavljeno

hm jeba...men napise session expired

Ihre Session ist abgelaufen. Bitte starten Sie Ihre Suche erneut.

• Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!