Skoči na vsebino

Težave s svečko

fridgo

Priporočene objave

Hej!

Imam en problemček :blush:

Namreč imam skuterja Yamaho Aerox 50 (letnik 98), dolg nazaj sm dau vn blokado pr variatorju, pred časom pa sm zamenju original auspuh s LeoVince RR.

No preden sem zamenu auspuh je delalo use OK (tut svečka), zdej po zamenjavi auspuha se mi je pa s svečko zgodilo tole:

p10100048.jpg

p10100069.jpg

Zdej, a kakšno svečko mi predlagate da jo kupm?? In kje recimo bi se jo dal dobit?? :eek: Ker navadne svečke (iste kot je v originalu) kot kaže niso dobre v kombinacijo s tem auspuhom :slap:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Hmzzz :blink: Jas se osebno nisem slisal da bi kera svecka se unicla zarad auspuha :eek: To si mogo bol slabo met ze preden si menjal izpuh... :doze: Am svecke dobis na pumpah itd .... :)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

neeeeeeeeee kupovat sveč na pumpah ker tiste so za kosilnice.

kupi NGK b8ES ki pride kakih 500-600sit

in bo delala super

to se zgdodi ker sveča ni imela prave toplotne vrednosti

in seveda tud uplinjasč ni bil naštelan kot je treba

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

to svečko - na sliki (Champion L82YC) sem dobil pri nekom, ki prodaja avtodele, je reku da bo taprava :hmm:

@pinjas: hmmm ... se pravi morm sam svečko zamenat, al je potem treba pr tej svečki k si mi jo predlagal (NGK b8ES) še uplinjač štelat?

Pred to svečko je bla not Turbo Bosna (to sm tut zdej dau not) in je delala ok ... sam sm meu z njo probleme pri užigu, pa sm jo pol zamenu s Championovo :slap:

Popravljeno . Popravil fridgo
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!