Skoči na vsebino

plastike za Runner

mrbrdo

Priporočene objave

LP

Pustim skuter za par 10 min na parkingu pa so mi šle plastike od luči in sprednji blatnik.. Vidm da je u bistvu samo 1 al pa 2 šraufa pa je zadeva dol..

Me zanima prvo kolko stanejo te plastike, pa kaj bi lahko naredu da bi jih blo težje snet dol (razmišlju sm o kakih čudnih šraufih k rabiš nek poseben izvijač da jih odviješ.. tko majo moji registerske na avtu pa zaenkrat še niso šle)?

Btw, kolk bi prišel kasko za runnerja 50 novega? Pa če se na kak način da doplačat da bi spremenili zavarovanje na kasko iz obv. (verjetno ne, ane) - registriran par tednov nazaj?

hvala,

lp

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Lahko probas z torks (zvezdica) sraufi... ampak ce ti nekdo plastike odsraufa v 10 min je bil ziher pripravlen in zalozen z orodjem....pa verjetno si iz LJ al pa kje tam blizu ali?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Jao, te runnece so tok bedn narejene. Če bi bil na tvojem mestu, bi jo prodal ali pa zavaroval proti kraji. Da pustiš ti motor s samo zaklenjeno balanco, ga v 2min nimaš več, če lopov zelo počasi dela. Vžgati se jo pa da v 10s. Teško je verjeti, tut jst nism, dokler mi niso pokazali. In morm rečt, da sm vesel da nimam runnerce.

Lahko zamenjaš vijake, ali pa kar plastike zavariš skupaj. Potem jih noben ne bo dobil narazen, problem je pa, da jih tut ne boš... :hmm:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

ja valda?! :eek: kaj ti pol ustal sam ogrodje al kaj? kako si pol dam pelu? ma dej te Runnerce majo cist na lahko za odsraufat use... :BUA: zdej se mene strah da ga sploh kje samga pustim :unsure: kire plastike si pa to meu..kira barva? :hmm:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

vse plastike za runnerja so zlo pocen nekaj jih imam doma napisi kaj rabis imam tudi zmigovce

kje so ti to ukradel a si modele saj vidu pa prjavu policiji

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

ukradl so mi sam plastike od zmigovcov\luci pa sprednji blatnik.. una "main" plastika je ostala na sreco, ceprov js vidm sam en srauf na spredni plastiki.. barva je crna pa rdece feltne (mislm da ma spredni blatnik izmenjajoce crne in temno plave kvadratke gor). ja sm iz lj pa ne nism prjavu policiji ker ko sm prsu ni blo nobenga, najdl se pa to itak ne bo vec.

ti k pravis da jih mas doma ti posljem PM, thx.

lp

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

• 3 mesecev pozneje...

Najbolš da šraufke namažeš z locktightom,unim tamočnim ;)

Sam pol varetn živ bog ne dobi teh plastik več dol :devil: :P

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

ve mogoce kolk pride tisto zavarovanje ko mas na parkiriscu motor zavarovan?

Popravljeno . Popravil slovenc46
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Najbolš da šraufke namažeš z locktightom,unim tamočnim ;)

Sam pol varetn živ bog ne dobi teh plastik več dol :devil: :P

pa mažite šraufeke z nevem čim pol vam nebojo samo plastik dol spizli ampak bojo z celim skuterom odšli

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

• 1 mesec pozneje...

O:-) nejboljšo od vsehšravfov so gneti :P ker če lepila ne morš narzn dobit lahko gnet

da se ga pa dobit narazn z pormašino(vrtalnikom)in ga enostavno prevrtaš O:-) O:-)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Oprosti, ampak to je neverjetno, namvrec jaz sem tudi svojo runnerco razsatvljal ( prvic), no sicer sem stran dejal glavni bocni del in sem naveretneje porabil kaksnih 35 minut.

M.G.: Plastika je zelo draga, starnski del je okoli 40 k ( se mi zdi, ker sem sel na Gilera servis vprasat, ko sem imel nesreco, odlocil sem se, da ga raje dam prebarvati, me je ceneje prislo ).

Pusti motor taksen kot je, bos vsaj imel "neked" skuter bwahahaha :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!