pupa Objavljeno Julij 25, 2005 Opozori Objavljeno Julij 25, 2005 (popravljeno) 15. avgusta naj bi šla v SCG na morje za en teden. Ker se mi ne da voziti z busom (baje 15. ur), letalo sicer pride v poštev, iščem pa najboljšo in najcenejšo varianto, sprašujem, če gre morda kdo od vas takrat dol in bi rabil družbo ali soplačnika za bencin. še to... grem v okolico Budve, mi je pa vseeno kam točno, samo da je nekje blizu Budve (radij 100 km levo/desno/gor/dol) Popravljeno Julij 25, 2005. Popravil pupa
pupa Objavljeno Julij 25, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Julij 25, 2005 15. avgusta naj bi šla v SCG na morje za en teden. Ker se mi ne da voziti z busom (baje 15. ur), letalo sicer pride v poštev, iščem pa najboljšo in najcenejšo varianto, sprašujem, če gre morda kdo od vas takrat dol in bi rabil družbo ali soplačnika za bencin. še to... grem v okolico Budve, mi je pa vseeno kam točno, samo da je nekje blizu Budve (radij 100 km levo/desno/gor/dol) ← Mah danes imam glavo nekje čudno postavljeno... tudi če gre kdo do Dubrovnika mi odgovarja, ker bom tudi sicer sama z avionom pristala v Dubrovniku. pomoje je zdej to to :OK:
Špilferderber Objavljeno Julij 26, 2005 Opozori Objavljeno Julij 26, 2005 .. glupog li pitanja: zakaj rineš v budvo? čevapčiče se da obračat tudi bolj blizu... :lol1:
Zdrawc Objavljeno Julij 26, 2005 Opozori Objavljeno Julij 26, 2005 .. glupog li pitanja: zakaj rineš v budvo? čevapčiče se da obračat tudi bolj blizu... :lol1: ← jaz v Budvi čevapov nism niti videl, so ribe bolš :grim P.S. Pupa vzam si več cajta, en tedn ni nič, pejd vsaj za 10 dni B)
batzajla Objavljeno Julij 26, 2005 Opozori Objavljeno Julij 26, 2005 levo stopalo vzporedno s cesto,desno pod kotom 90* glede na pločnik,koleno rahlo pokrčeno,teža na levem boku,palec v luft in nasmešek na usta .)
Špilferderber Objavljeno Julij 26, 2005 Opozori Objavljeno Julij 26, 2005 jaz v Budvi čevapov nism niti videl, so ribe bolš :grim P.S. Pupa vzam si več cajta, en tedn ni nič, pejd vsaj za 10 dni B) ← oja, jaz sem jih videl.. lepo zloženi na plaži, en do drugega, neskončne kolone.. :grrr sicer je v ČG pokrajina tista ta prava, turbo turizem pa mi žal ne diši.. sicer pa, zakaj pa ne..
pupa Objavljeno Julij 26, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Julij 26, 2005 Ne bom v Budvi... bom cca 7km ven (ne bom v množičnem turizmu)..... zakaj dol? Imam kolega dol, pa grem k njemu mal...... zakaj pa ne. Je pa isti kurac al pa če grem na Hrvaško obalo.... pa še vseeno boljše verjetno. Zakaj ne za dlje? Ker grem raje še za en teden na Krvavec, da se odklopim s kupom knjig in hojo po hribih...... .)
Špilferderber Objavljeno Julij 26, 2005 Opozori Objavljeno Julij 26, 2005 pošteno :OK: prevoza pa še kar ni... :doze:
pupa Objavljeno Julij 26, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Julij 26, 2005 (popravljeno) Verjetno prej najdem zlato žilo na motosvetu kot prevoz.. pa tega sem navajena..... niti ne računam, vprašat pa ni greh pravjo - aja, pa beseda tut ni konj .) Popravljeno Julij 26, 2005. Popravil pupa
Vale Objavljeno Julij 26, 2005 Opozori Objavljeno Julij 26, 2005 Pupa, ti bi lahko že odprla podjetje za iskanje organiziranih prevozov :lol1: :lol1: Šifra: kamiondžijepress
Vale Objavljeno Julij 26, 2005 Opozori Objavljeno Julij 26, 2005 Mogoče bi bila tudi dobra marketinška poteza, da si omisliš majčko z napisom: Desperately searching for a drive
pupa Objavljeno Julij 26, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Julij 26, 2005 a to naj bi bilo smešno?? :hmm: ekskjuzmi, ker nimam avta (katerega ne rabim, pa se mi ga zdi neumno kupovati), motorja, ladje ali barke ali jadrnice, kamiona itd...... sicer pa, kaj tebe briga kaj jaz iščem in kaj ne.... če ne greš tja in če mi ne moreš nuditi, kar rabim se brigi zase........ tvoje mnenje bi pa že lahko ugotovila, da me ne zanima....... uopšte!
Vale Objavljeno Julij 26, 2005 Opozori Objavljeno Julij 26, 2005 ekskjuzmi, ker nimam avta (katerega ne rabim, pa se mi ga zdi neumno kupovati), motorja, ladje ali barke ali jadrnice, kamiona itd...... ← Nič se ne rabi opravičevat :grrr ... ampak, če že to obešaš na javni zvon in iščeš rešitve, ti samo malo svetujem :grim :devil: ... Današnji dan je poln smeha ... Pupa časti :lol1:
pupa Objavljeno Julij 26, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Julij 26, 2005 ja.... to je grozno, da ne more in ne more, da ne bi nekaj jebala........ <_<
Vale Objavljeno Julij 26, 2005 Opozori Objavljeno Julij 26, 2005 here we go again... :slap: ← Veš kako je, čas kislih kumaric, ko mediji nimajo kaj pametnega objavljat in potem pride vse prav ... :oops: :topic:
Rude Boy Objavljeno Julij 26, 2005 Opozori Objavljeno Julij 26, 2005 Špil pelji jo v Gučo ! Al pa ti Vale ! :P Pol Pupa pa itak ne boš hotela več v monte negro ! .)
Špilferderber Objavljeno Julij 26, 2005 Opozori Objavljeno Julij 26, 2005 Špil pelji jo v Gučo ! Al pa ti Vale ! :P Pol Pupa pa itak ne boš hotela več v monte negro ! .) ← :topic: Guča žal odpade... :cry:
Vale Objavljeno Julij 26, 2005 Opozori Objavljeno Julij 26, 2005 Špil pelji jo v Gučo ! Al pa ti Vale ! :P Pol Pupa pa itak ne boš hotela več v monte negro ! .) ← Naš avtobus je že poln :grim
pupa Objavljeno Julij 26, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Julij 26, 2005 v to pa Rude boy sploh ne dvomim......... :OK: enkrat..... enkrat bom šla pa res!!
Rude Boy Objavljeno Julij 26, 2005 Opozori Objavljeno Julij 26, 2005 Naš avtobus je že poln :grim ← šoferji majo zmeraj "zlate rezerve " ! :grim
pupa Objavljeno Julij 26, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Julij 26, 2005 za to bi si mogli eni že kak prst odgrizniti .)
Vale Objavljeno Julij 26, 2005 Opozori Objavljeno Julij 26, 2005 za to bi si mogli eni že kak prst odgrizniti .) ← A nisi rekla, da ti ni it z avtobusom :hmm:
Einherjar Objavljeno Julij 26, 2005 Opozori Objavljeno Julij 26, 2005 ekskjuzmi, ker nimam avta (katerega ne rabim, pa se mi ga zdi neumno kupovati), motorja, ladje ali barke ali jadrnice, kamiona itd...... ← Hmm... Ne rabis avta? Zakaj pa potem isces nekoga z avtom, da bi te peljal? A ne bi bilo lazje, ce bi imela avto, pa se sama odpeljala (sifra: se vedno prodajam Kio :) )
Zdrawc Objavljeno Julij 26, 2005 Opozori Objavljeno Julij 26, 2005 Šifra: kamiondžijepress ← kamijonđijo bi pa jaz lahk zrihtal... B)
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se