Johnie19 Objavljeno Julij 26, 2005 Opozori Objavljeno Julij 26, 2005 Definitivno najbolj kul tipkovnica na svetu: Optimus OLED tipkovnica skoda edino k bo stala vec k 300$ ... vsaj tak pise :/
CrashOver Objavljeno Julij 26, 2005 Opozori Objavljeno Julij 26, 2005 (popravljeno) tipkovnica namenjena streljaškim igram... ne vidim razoga zakaj bi bila najbolša :) ... za teh 300$ pa se raje potrudim pa naredim nalepke, in prelepim obstoječe tipke :) ..... drugač pa ql zgleda ja... svašta si zmislijo šele zdaj sem prebral, vsaka tipka se da sprogramirat kaj naj bo na tipki :) .. to pa drugo... bomba!! :) ... se opravičujem za "šinfanje" :) LP -matej Popravljeno Julij 26, 2005. Popravil CrashOver
Einherjar Objavljeno Julij 26, 2005 Opozori Objavljeno Julij 26, 2005 tipkovnica namenjena streljaškim igram... ne vidim razoga zakaj bi bila najbolša :) ... za teh 300$ pa se raje potrudim pa naredim nalepke, in prelepim obstoječe tipke :) ..... drugač pa ql zgleda ja... svašta si zmislijo šele zdaj sem prebral, vsaka tipka se da sprogramirat kaj naj bo na tipki :) .. to pa drugo... bomba!! :) ... se opravičujem za "šinfanje" :) LP -matej ← In kje je problem pri preprogramiranju tipkovnice? kbdmap in xkbd cist lepo te stvari uredita... Seveda, razen ce imas windowse, pol je pa tko al tko tipkovnica najmanjsi problem...
CrashOver Objavljeno Julij 26, 2005 Opozori Objavljeno Julij 26, 2005 ni problem vsako tipko preprogramirat... finta te tipkovnice je, da so na vsaki sliki zaslončki, in namesto da je na tipki A narisana šrka A, lahko nastaviš da se ti A spremeni v ŽNJ.. idt.. preberi si še 1x članek :) LP -matej In kje je problem pri preprogramiranju tipkovnice? kbdmap in xkbd cist lepo te stvari uredita... Seveda, razen ce imas windowse, pol je pa tko al tko tipkovnica najmanjsi problem... ←
Thundercat Objavljeno Julij 26, 2005 Opozori Objavljeno Julij 26, 2005 Tipkovnica je trenutno največji hit v računalniških krogih in redko kdo si je ne želi imeti. Temu se niti ni za čuditi, saj česa podobnega še res nismo videli. Vsaka tipka Optimus tipkovnice je majhen OLED zaslon, katerega lahko programiramo po želji. Tipke lahko prilagodimo igram, programom, različnim jezikom in začuda se zna preleviti tudi v Apple tipkovnico. Vse to ji je že prineslo naziv "Gadget MUST have 2006", ko je tudi napovedn njen prihod na tržišče. zanimiva zadeva... :yes:
strom Objavljeno Julij 26, 2005 Opozori Objavljeno Julij 26, 2005 Ne menjam! 1985 letnik IBM zeloclick dela! LP
premza Objavljeno Julij 27, 2005 Opozori Objavljeno Julij 27, 2005 Kolikor jaz poznam strastnih igralcev iger nikoli ne gledajo na tipkovnico. Tko da tole mogoče fino zgleda, je pa zanje bolj ali manj neuporabno!
Tomozuki Objavljeno Julij 27, 2005 Opozori Objavljeno Julij 27, 2005 (popravljeno) Tole mi delujejo tako ID-jevsko usmerjeni znaki (Doom3/Quake3). Je vredu, 300 dolarjev jim pa ravno ne bi dal. Ene 15 recimo :yes: Premza: to je pa še najbolj res (ne gledamo na tipkovnico, ker ni časa :D Popravljeno Julij 27, 2005. Popravil Tomozuki
jetman Objavljeno Julij 27, 2005 Opozori Objavljeno Julij 27, 2005 Izgleda hudo... mogoče pa bo to spodbudilo tudi druge proizvajalce za produkcijo podobne stvari, kar bo pomenilo sčasoma padec cen in voila... vsi bomo doma imeli hude tipkovnice. :OK:
Treker Objavljeno Julij 28, 2005 Opozori Objavljeno Julij 28, 2005 Kolikor jaz poznam strastnih igralcev iger nikoli ne gledajo na tipkovnico. ← Maš prav, ampak pri kakšni zahtevnejši igri (recimo simulacija letenja) bi pa zelo prav prišlo...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se