520exc Objavljeno Julij 27, 2005 Deli Objavljeno Julij 27, 2005 (popravljeno) yo,yo mam en problem. prve vilce na motorju ktm, so mi začele puščat :angry2: . puščajo mi na vrhu vilc, na vijaku s katerim nastavljam trdoto vmetenja. mogoč kdo ve kaj bi lahk blu narobe oz. pozna kdo kako stran, kjer bi se dal dobit načrte o tem, kako so motorji sestavljeni u detajle, še posebej za prve vilce.(ni dnarja za mehanike :BUA: ) always cvick :yea2: Popravljeno Julij 27, 2005. Popravil 520exc Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_MX50_ Objavljeno Avgust 2, 2005 Deli Objavljeno Avgust 2, 2005 dihtnga šla u kurac:Phhhhh Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stuhec Objavljeno Avgust 3, 2005 Deli Objavljeno Avgust 3, 2005 lahk naredis kot sem ti rekel al pa jih sam razdri, ce ne bos znal sest. jih bo nekdo ze, sam pazi da ne bos kaj zgubil, brobaj si zapomnit kako je bilo sest. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se