Skoči na vsebino

Najem stanovanja

Dave

Priporočene objave

Kaze, da se bodo moji najemodajalci razmnozili in ker rabijo prostor, bo treba najti novo bivalisce za mene in mojo boljso polovico.

Zanima me kaj v Ljubljani in bliznji okolici. Rabil bi vsaj enosobno stanovanje ali vecje. Cimbolj prazno - pohistvo imam.

Zelo mi boste pomagali, ce kdo koga pozna ali ve za kaksno ugodno varianto.

Odselit se moram najkasneje do novega leta (lahko pa tudi prej), tako da se ne mudi prav blazno. Vseeno pa bi rad to uredil cimprej.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

• 2 mesecev pozneje...

Torej:

oddaja se luštkano stanovanje, ki bi ga lahk okarakterizirali kot 1,5-sobno. je v mirnem naselju, v Kosezah, v terasastih blokih. Ker je v pritličju ima tudi atrij, ki je res lepo urejen, tudi stanovanje je pravzaprav novo adaptirano in opremljeno. Lokacija je taka, da je zelo svetlo in odprto - ni zabito s sosednjim blokom. Vhod je skozi atrij. Dostopno s trolo št. 5 ali 7. V neposredni bližini stanovanja so banka, pošta, vrtec 2x, zobar, nekaj gostiln, velik Mercator, policijska postaja Podutik, tržnica Koseze, lekarna, pa narava in sprehodi v Mostec, za goveje veseljačenje pa Franci na belanci. V končni fazi pa zelo blizu živim tudi jaz :)

Stanovanje je prijetno urejeno, ima kuhinjo (nov majhen hladilnik, štedilnik s pečico, omare, miza in stoli, fotelj, postelja ,gard. omare, nekaj odlagalnih poličk in omar, pa urejeno kopalnico s tušem...

Zadostuje za par ali mlado družino, ni primerno za žurerske eskapade - lastnica živi zelo blizu, a ne sodi med kakšne tečnobe, prej nasprotno: je nemoteča in prijetna, pa še atrij na željo ureja in zrihta rastlinje v njem.

Plačilo sprotno, zahteva pa 2-kratno varščino za vsak slučaj. Cena je - za ljubljanske razmere - nekako ugodna, ni pa glih zastonj.

Več informacij dam jaz preko PM.

Stanovanje je že na voljo, ogled je možen.

Popravljeno . Popravil SymRu
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Najlepsa hvala za ponudbo... stanovanje sem ze dobil, v zupancicevi jami. Vseeno pa lepo od tebe, da si se spomnil.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Najlepsa hvala za ponudbo... stanovanje sem ze dobil, v zupancicevi jami. Vseeno pa lepo od tebe, da si se spomnil.

O, sosed. :OK:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

O, sosed. :OK:

Bos prsu na kavo? Sam da se do konca uselim. Pa se da ADSL zrihtam (trenutno bolj ne sledim forumu, ker nimam s kje... )

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Bos prsu na kavo? Sam da se do konca uselim. Pa se da ADSL zrihtam (trenutno bolj ne sledim forumu, ker nimam s kje... )

Oglasi se kaj zvecer v Svetilniku - smo skos tam :)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

V Domžalah se oddaja garsonjera v hiši, cca. 30 kv. m., skupni vhod...

Mislim, da je najemnina 50 k + stroški...

več info preko PM...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

• 4 let pozneje...

Zdravo!

Zanima me, če je tisto stanovanje v kosezah (ul. bratov učakar) še prosto.

Želim najeti stanovanje v tem naselju, ker sem tu že prej živel. Katera številka bloka je?

Lahko posreduješ številko ki jo lahko pokličem? Koliko je najemnina?

Hvala, Topy

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

• 1 leto pozneje...

Kolegica oddaja stanovanje: LJ - Bežigrad, Parmova, blizu centra, 1 sobno stanovanje, 40m2: soba, bivalna kuhinja, kopalnica, predsoba.

V celoti opremljeno, klima, CK na plin, optika, brez balkona, 3/3 nadstropje, brez dvigala, brez kleti, skupna kolesarnica,

parkiranje mogoče pred hišo.

Najemnina 350€/mes. z obstoječo opremo + stroški se plačujejo mesečno.

Za več info me kontaktiraje preko zasebnega sporočila. :closedeyes:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!