Blade Objavljeno Avgust 1, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2005 (popravljeno) " scootch " Končno dočakana peticija proti siolu!! Peticija Podpišite!! Potrebujemo okoli 40k podpisov. Link posredujte še drugim!! Lp! Samo prenašam sporočilo kako se bo nadaljevalo pa ne vem ker nisem jest pobudnik te zadeve. Popravljeno Avgust 1, 2005. Popravil Blade
SiR Objavljeno Avgust 1, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2005 uf, šele pondelk, pa že takle črni petkov humor na sporedu :)
Vale Objavljeno Avgust 1, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2005 Predlagam referendum :devil: Koliko podpisov je že potrebnih :hmm:
Einherjar Objavljeno Avgust 1, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2005 Ok, dobite 40.000 podpisov in kaj pol? Jaz bom zacel peticijo, da pivo v trgovini ne sme bit drazje od 120 sit... Zberem 40.000 podpisov.... IN? Lahko si jih v rit zatlacim.
Vale Objavljeno Avgust 1, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2005 Ok, dobite 40.000 podpisov in kaj pol? Jaz bom zacel peticijo, da pivo v trgovini ne sme bit drazje od 120 sit... Zberem 40.000 podpisov.... IN? Lahko si jih v rit zatlacim. ← I´m joking Ein, just joking :grim Pa če že zbiraš podpise za ceno piva potem zbiraj, da je zastonj :grim
Blade Objavljeno Avgust 1, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 1, 2005 Sej mene osebno čist boli k... so štrafani itak za enkrat samo študentje. Dosegli pa itak ne bodo nič če pa jim kaj uspe pa tud OK pol bomo pa za PIVO tud naredil pa je hihihihi. Da se neb nabrqal preveč brezveznih postov pol ADMINI tole rajš zaklente ali pa kar zbrišite.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se