kOdEbLuE Objavljeno Avgust 3, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 3, 2005 (popravljeno) a bo tole idealno darilo za punco a je zgolj potegavščina za masten zaslužek na račun naivnih ljudi? :alien1: Planetary Investments Popravljeno Avgust 3, 2005. Popravil kOdEbLuE
Zdrawc Objavljeno Avgust 3, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 3, 2005 a bo tole idealno darilo za punco al pa za taščo :devil:
kOdEbLuE Objavljeno Avgust 3, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 3, 2005 al pa za taščo :devil: ← a je kak prostovoljec k bo testiru pri kom se najbolj obnese... :nono:
Killroy Objavljeno Avgust 3, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 3, 2005 Bi blo zanimivo za zanamce...mi za časa svojga življenja sigurn ne bomo gor habitata gradil.Kaj bo pa v prihodnosti, pa noben ne ve :hmm:
TinaRR Objavljeno Avgust 3, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 3, 2005 Planetary Investments ← to je bedarija :)
ixs Objavljeno Avgust 3, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 3, 2005 Prodam gredico na Luni! Primerno za zbiranje radioaktivnih odpadkov ali odplak!
Špilferderber Objavljeno Avgust 3, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 3, 2005 Prodam posestvo, 30ha, na Soncu. cena: $itnica. Če bo padal dež, vrnem denar.
Špilferderber Objavljeno Avgust 3, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 3, 2005 :OK: :kva2: ← a si interesent? talno ogrevanje imaš gratis, če sem pozabil napisat.
kOdEbLuE Objavljeno Avgust 3, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 3, 2005 Bi blo zanimivo za zanamce...mi za časa svojga življenja sigurn ne bomo gor habitata gradil ← govor zase... tisti k pa hondo vozmo bomo pa itak večno živel :naughty: HONDA = eliksir mladosti
Killroy Objavljeno Avgust 3, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 3, 2005 (popravljeno) ...spomn me da te pocukam za rokav,k bova soseda na Žalah :P Popravljeno Avgust 3, 2005. Popravil Killroy
smrobi Objavljeno Avgust 3, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 3, 2005 ...spomn me da te pocukam za rokav,k bova soseda na Žalah :P ← DA BI OBA ŽIVELA ŠE STO LET IN DA BI JAZ ŠEL NA VAJIN POGREB :P
kOdEbLuE Objavljeno Avgust 3, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 3, 2005 DA BI OBA ŽIVELA ŠE STO LET IN DA BI JAZ ŠEL NA VAJIN POGREB :P ← na luno? :naughty:
smrobi Objavljeno Avgust 3, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 3, 2005 na luno? :naughty: ← Ja, če ne bo že preveč sprivatizirana
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se