Skoči na vsebino

elektro-> tomos a3 kls

marc

Priporočene objave

mam enga starga štrjaka .... in problem je da sem se lansko zimo vozil po snegu in naenkrat je ugasnil... pol sem porival, vžigal, klel, prosil, brcal nič ni pomagalo motor ni vžgal. Sem se spustil po dolini dol dal v brzino ampak motor ni hotu vžgat. Pol sem ga rinu do doma. Danse sem ga zopet malo pogledal in našel krivdo napake. Ni elektrike no tista žička, ki bi mogla na svečko dat elektriko - no je fuč al kaj. Od nje ni toka. Kaj naj naredim? Se da to kako popravit al je še kej druga fuč? Pa zakaj je sploh fuč? Zaradi vode(sneg)?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

mam enga starga štrjaka .... in problem je da sem se lansko zimo vozil po snegu in naenkrat je ugasnil... pol sem porival, vžigal, klel, prosil, brcal nič ni pomagalo motor ni vžgal. Sem se spustil po dolini dol dal v brzino ampak motor ni hotu vžgat. Pol sem ga rinu do doma. Danse sem ga zopet malo pogledal in našel krivdo napake. Ni elektrike no tista žička, ki bi mogla na svečko dat elektriko - no je fuč al kaj. Od nje ni toka. Kaj naj naredim? Se da to kako popravit al je še kej druga fuč? Pa zakaj je sploh fuč? Zaradi vode(sneg)?

za svečko je tist kabl al ka.vzemi veternico dol pa prvo platine malo zbrusi ker je možn da ti je voda not udarla in so platine oksidirale.karkoli nardiš šraufek za nstavitev platin pusti pri miru.lahko da je med kablom in magnetom prišlo stik.žičke malo z wd-40 pošpricaj,samo v magnet ne špricat pa upaj na najboljše.ali pa odšraufaš magnet dol pa daš enmu majstru da pogleda ka nagaja-najbolje kakmu električarju

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!