Vengy Objavljeno Maj 22, 2006 Deli Objavljeno Maj 22, 2006 mam enga starga štrjaka .... in problem je da sem se lansko zimo vozil po snegu in naenkrat je ugasnil... pol sem porival, vžigal, klel, prosil, brcal nič ni pomagalo motor ni vžgal. Sem se spustil po dolini dol dal v brzino ampak motor ni hotu vžgat. Pol sem ga rinu do doma. Danse sem ga zopet malo pogledal in našel krivdo napake. Ni elektrike no tista žička, ki bi mogla na svečko dat elektriko - no je fuč al kaj. Od nje ni toka. Kaj naj naredim? Se da to kako popravit al je še kej druga fuč? Pa zakaj je sploh fuč? Zaradi vode(sneg)? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
myster Objavljeno Maj 22, 2006 Deli Objavljeno Maj 22, 2006 mam enga starga štrjaka .... in problem je da sem se lansko zimo vozil po snegu in naenkrat je ugasnil... pol sem porival, vžigal, klel, prosil, brcal nič ni pomagalo motor ni vžgal. Sem se spustil po dolini dol dal v brzino ampak motor ni hotu vžgat. Pol sem ga rinu do doma. Danse sem ga zopet malo pogledal in našel krivdo napake. Ni elektrike no tista žička, ki bi mogla na svečko dat elektriko - no je fuč al kaj. Od nje ni toka. Kaj naj naredim? Se da to kako popravit al je še kej druga fuč? Pa zakaj je sploh fuč? Zaradi vode(sneg)? za svečko je tist kabl al ka.vzemi veternico dol pa prvo platine malo zbrusi ker je možn da ti je voda not udarla in so platine oksidirale.karkoli nardiš šraufek za nstavitev platin pusti pri miru.lahko da je med kablom in magnetom prišlo stik.žičke malo z wd-40 pošpricaj,samo v magnet ne špricat pa upaj na najboljše.ali pa odšraufaš magnet dol pa daš enmu majstru da pogleda ka nagaja-najbolje kakmu električarju Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vengy Objavljeno Maj 29, 2006 Deli Objavljeno Maj 29, 2006 ja ja platine sem zbrusil in pol je kresnel v tretje. Tnx Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se