nts Objavljeno Avgust 11, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 11, 2005 Moja draga Lina..... preberi kaj napišem, sej ni tako težko razumeti, ali ne? :friend1:
SiR Objavljeno Avgust 11, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 11, 2005 able able....posnetek ...dej se fokusiraj...posnetek.... in zakaj je kar naenkrat tako težko en simpl odgovorček dat... ← ... al pa kr posnetek :D
SiR Objavljeno Avgust 11, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 11, 2005 Moja draga Lina..... preberi kaj napišem, sej ni tako težko razumeti, ali ne? :friend1: ← NE ali NE, what's it gonna be? :lol:
Alla Objavljeno Avgust 11, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 11, 2005 Slabo izgleda...... :doze: Alla B)
SiR Objavljeno Avgust 11, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 11, 2005 danes posnetni ni več sploh ker peč ne gre
Funakoshi Objavljeno Avgust 11, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 11, 2005 Lina, a je TO tvoj posnetek? :lol1:
lina Objavljeno Avgust 11, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 11, 2005 (popravljeno) ne ...to je moja sestra, polcajka. res si zabaven...si v Tacnu pridobil to ,,ostrino,, duha? :zzz: Popravljeno Avgust 11, 2005. Popravil lina
Funakoshi Objavljeno Avgust 11, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 11, 2005 Kaj je to Tacen? :blink:
Nagaya Objavljeno Avgust 11, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 11, 2005 Kaj je to Tacen? :blink: ← :xx: :xx: :xx:
SiR Objavljeno Avgust 11, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 11, 2005 Kaj je to Tacen? :blink: ← to jaz jem vsak dan za zajtr na kruh namazano :D
klimbra Objavljeno Avgust 11, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 11, 2005 čas kislih kumaric....in res je patetično ...pa kaj čem...še dons, pol grem mal na moje za par dni... :yes: ← A jebi ga......zdej boš pa še ti.....glavna akterka te teme spokala nekam,kjer boš odmanjena od vsega hudega, kar ti povzroča tale Motosvet. Veš.....temu smo včas rekl,da bežiš pred nujnim zlom........ Ja vem, nekateri mate tako čudovito razvit obrambni mehanizema!!!!!
klimbra Objavljeno Avgust 11, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 11, 2005 Lina, a je TO tvoj posnetek? :lol1: ← Nop.....ma premale joške .) :devil: :devil: :devil: :devil:
Thundercat Objavljeno Avgust 11, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 11, 2005 Nop.....ma premale joške .) :devil: :devil: :devil: :devil: ← :hmm: :lol: :lol1: good one... :worship:
klimbra Objavljeno Avgust 11, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 11, 2005 :hmm: :lol: :lol1: good one... :worship: ← ItaQ......že bežim!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :devil: :devil: :devil:
lina Objavljeno Avgust 11, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 11, 2005 (popravljeno) Govori se še, da si TC ne upa v to temo...in pošilja sekretarko...špegat. No a se me boš usmilil in povedal ali bom dočakala svojih 20sek ali ga enostavno ni?? govorim o posnetku...če slučajno kdo ne ve...naj za podrobnosti vpraša Funakoshihja...on je baje dopolnil zadnjo izdajo Sove. Pardon..TC (glihkar si uletu)...man...kje je posnetek? :? Popravljeno Avgust 11, 2005. Popravil lina
Thundercat Objavljeno Avgust 11, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 11, 2005 ali bom dočakala svojih 20sek ← a samo toliko časa ti tvoj dragi privošči pri penetraciji...a je predigra vključena ali ne? taki posnetki so na netu nezaželjeni, spolni akti manj kot 3 minute veljajo za nezanimive.....takega posnetka si ne upam objavit.... :D
klimbra Objavljeno Avgust 11, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 11, 2005 Govori se še, da si TC ne upa v to temo...in pošilja sekretarko...špegat. No a se me boš usmilil in povedal ali bom dočakala svojih 20sek ali ga enostavno ni?? govorim o posnetku...če slučajno kdo ne ve...naj za podrobnosti vpraša Funakoshihja...on je baje dopolnil zadnjo izdajo Sove. Pardon..TC (glihkar si uletu)...man...kje je posnetek? :? ← :? :? :hmm: :hmm: :hmm: dolžina slabšega orgazma??????? :hmm: :hmm: :hmm: :? :? :? :?
nts Objavljeno Avgust 11, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 11, 2005 Govori se še, da si TC ne upa v to temo...in pošilja sekretarko...špegat. ← ..... nisem si mislila, da tebi paše, če te kdo gleda.... a imata v spalnici polno ogledal, da se sproti gledaš ali se snemata :hmm:
lina Objavljeno Avgust 11, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 11, 2005 Ja tc....prvo me zanima kaj je s posnetkom...tistim iz Rid (ne mi kaj je to RIDE in tudi v prejšnjem postu je bilo jasno povedano da govorim o strašnem incidentu, ki je užalil celo tribuno s senatorjem na čelu in se ti je zgodil prvič eno lepo Nedeljo) A imaš tudi ti zacvikano lajtungo al si pičkica?...ni treba odgovoriti na to vprašanje...zanima me samo ali imaš posnetek ali ne?
klimbra Objavljeno Avgust 11, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 11, 2005 ..... nisem si mislila, da tebi paše, če te kdo gleda.... a imata v spalnici polno ogledal, da se sproti gledaš ali se snemata :hmm: ← Tooooooooooooooo Jesssssssssssssssss Nova Severina :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: :OK:
lina Objavljeno Avgust 11, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 11, 2005 (popravljeno) Severina je amaterka .) Popravljeno Avgust 11, 2005. Popravil lina
Thundercat Objavljeno Avgust 11, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 11, 2005 (popravljeno) dokaži.... :P a vidva dasta tudi iz ritke direkt v usta..... :naughty: Popravljeno Avgust 11, 2005. Popravil Thundercat
klimbra Objavljeno Avgust 11, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 11, 2005 Severina je amaterka .) ← A bi ti meni......ok, lahko čist na tihem in strogo na 4 okice dokazala, pokazala.....WE .) .) .) :blush:
nts Objavljeno Avgust 11, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 11, 2005 A imaš tudi ti zacvikano lajtungo al si pičkica?... ← Definitivno sta s tvojim dobr par.... a tekmujeta, kdo bo bolj grdo govoril?
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se