Skoči na vsebino

Hyosung SB 50

Hyosung SB 50

Priporočene objave

Živjo!sory ce obujam stare teme sam zanima me,ki b jest pr svojmu skuterju najdu te šiti blokade k gre sam 40 pa še tu kumej,po klancu pa pr 50 na uro začne trest.hvalja za answer

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

40 :lol1: :yea1:

pomoje tam ko pri večini skuterjev(variomat, slepa cev,...)

aja, pa drugič probaj bol slovensko pisat no... :wacko:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Se oproščam. :blush: . Kje pa je ta slepa cev? V Variomatu smo obtežili valjčke tako da ima sedaj boljše pospeške do 45 km/h.

Popravljeno . Popravil Hyosung SB 50
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Maaa sj tut, kva kupuješ tak sranje:)zamenej avspuh, pa odstran blokado če je na variomatu, poj pa uštimj valčke, dj športn filtr, prenose mav pošmekej, če maš pa keš pa še 70ccm kit pa 19 uplinjač:)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Maaa sj tut, kva kupuješ tak sranje:)zamenej avspuh, pa odstran blokado če je na variomatu, poj pa uštimj valčke, dj športn filtr, prenose mav pošmekej, če maš pa keš pa še 70ccm kit pa 19 uplinjač:)

pa ki boš ti človek dobo za tega skuterja kaki avspuh, kaj šele 70 kit... :friend1:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Obtežili valčke in zato ma boljše pospeške??? Tu neki skregano z logiko .)

Valjčkov nisem kupil ampak sem jih obtežil doma. Boljše pospeške ima zato, ker težji valjčki prej "porinejo" variomat naprej B) .

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Za dele za mojega skuterja sem ze gledal na www.scooter-attack.com in se zanj dobi kar precej delov. Dobr je. A ima sploh kdo še kakšnega Hyosunga :?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Valjčkov nisem kupil ampak sem jih obtežil doma. Boljše pospeške ima zato, ker težji valjčki prej "porinejo" variomat naprej B) .

s cim pa si jih obtezil? :eek:

in pa ce je bilo tako, da tezji prej porinejo naprej, potem so v orginalu not prelahki valcki. al pa je fora v tem, da imas se vedno blokado na variomatu. :hmm:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ja...malo smo se poigrali z prednjim in zadnjim variomatom, da sedaj gre 65 km/h, kar je na vse pretege zadosti. Stalo me je pa "dve urici dela".

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

heh, to pa more biti skuter pa pol da ima direkt 2 variomata :OK:  :lol1:  :lol1:

ja en je tak, ki dela obratno kot navadn a ves :naughty: .

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

dva variomata tezji valcki za pospeske zaj pa samo se reci da jedizl pa da mas nos sistem v orginalu ko ga kupis :OK: :OK: :lol1: :lol1: :lol1:

misli kaj eni pisejo :SS :SS :SS

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

• 3 mesecev pozneje...

dva variomata tezji valcki za pospeske zaj pa samo se reci da jedizl pa da mas nos sistem v orginalu ko ga kupis :OK: :OK: :lol1: :lol1: :lol1:

misli kaj eni pisejo :SS :SS :SS

ja diesel je,ja.od Volkswagen Passata 1.9 TDI 110ps ma motor,registriran je pa pod 50ccm :kva2:

če pa ne veš da če so težji valjčki da ima boljše pospeške pol pa.............

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

če pa ne veš da če so težji valjčki da ima boljše pospeške pol pa.............

Če pa je tak, te pa se je 99,9% ljudi, ki šravfa/vozi ali se vsaj malo pozna na skuterje motlo o teži valjčkov :D , pa vsi na tem forumu razen tebe. Idi do kakšnega servisera ali pa prijatelja, ki ve kaj več o skuterjih ko ti, da ti malo obrazloži kako deluje prenos preko variatorja, pa tudi če malo logike uporabiš ti lahko postane jasno :) .

Lp

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!