Špilferderber Objavljeno September 30, 2005 Avtor Opozori Objavljeno September 30, 2005 danes varam..
Brihta Objavljeno September 30, 2005 Opozori Objavljeno September 30, 2005 sym, a si ti slucajno PISKOFRIK?
SiR Objavljeno Oktober 3, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2005 sym, a si ti slucajno PISKOFRIK? ← nope .. .tut tiste ogabe nimam na namizju - sam predlagu sm, če je kdo lačn :P
slovenc46 Objavljeno Oktober 3, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2005 (popravljeno) dva monitorja Popravljeno Oktober 4, 2005. Popravil Thundercat
CPU Objavljeno Oktober 4, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2005 Mal mi pomagajte prosm. Kako vi tale namizje tle gor prpopate? A obstaja kšna finta al kako? Se opravičujem, če je to že kje napisano.... :?
Špilferderber Objavljeno Oktober 4, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Oktober 4, 2005 Mal mi pomagajte prosm. Kako vi tale namizje tle gor prpopate? A obstaja kšna finta al kako? Se opravičujem, če je to že kje napisano.... :? ← s tipko na tipkovnici Print Scrn se slika kopira v odložišče, nato odpreš prazen dokument v Adobe Photoshop (ali primerljiv), klikneš Paste in voila!
CPU Objavljeno Oktober 4, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2005 s tipko na tipkovnici Print Scrn se slika kopira v odložišče, nato odpreš prazen dokument v Adobe Photoshop (ali primerljiv), klikneš Paste in voila! ← Najlepša ti dala :P
Špilferderber Objavljeno Oktober 4, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Oktober 4, 2005 Najlepša ti dala :P ← že daje! :OK:
SiMoN` Objavljeno Oktober 8, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 8, 2005 (popravljeno) Zima se bliža... :) Popravljeno Oktober 8, 2005. Popravil SiMoN`
CPU Objavljeno Oktober 9, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 9, 2005 No tkole mam pa v službi naštimano, da mi hitreje mine :)
Zdrawc Objavljeno Oktober 9, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 9, 2005 Zima se bliža... :) ← za zimo pride pomlad, za pomladjo pa POOOOLETJEEEEEEEEEEE :kva2: da ne zmanjka motivacije imam rajši kar morje
Burnout Objavljeno Oktober 25, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 25, 2005 (popravljeno) No evo pa še mojega namizja: Win XP SP2 predelava --> Aston Shell Lp Burnout P.S.: Vsi dodatni meniji so delujoči, in se dajo tudi spraviti/skriti, pa analogna urca je delujoča :D Aja pa slikco sem mal predelal pa dodal SV-ja pa zastavo :yea2: Popravljeno Oktober 25, 2005. Popravil Burnout
GrCaR Objavljeno Oktober 25, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 25, 2005 No evo pa še mojega namizja: Win XP SP2 predelava --> Aston Shell Lp Burnout P.S.: Vsi dodatni meniji so delujoči, in se dajo tudi spraviti/skriti, pa analogna urca je delujoča :D Aja pa slikco sem mal predelal pa dodal SV-ja pa zastavo :yea2: ← ql tale namizje! a so to windowsi al je kej drugega?
Burnout Objavljeno Oktober 25, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 25, 2005 (popravljeno) ql tale namizje! a so to windowsi al je kej drugega? ← Sej sem napisal. Win XP SP2 (service pack 2), pol pa rabiš še programček Aston Shell, da z njim vse spremeniš, pol pa rabiš še kakšne dve do tri urce da vse nastaviš (odvisno od uporabnika :D) Aja pa service pack ni nujen. Pa še to. Na slikci se mi je odprl Start meni tam kjer je kurzor od miške, ko sem pritisnil tisto Win tipko na tipkovnici :D Lp Burnout Popravljeno Oktober 25, 2005. Popravil Burnout
GrCaR Objavljeno Oktober 26, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 26, 2005 Sej sem napisal. Win XP SP2 (service pack 2), pol pa rabiš še programček Aston Shell, da z njim vse spremeniš, pol pa rabiš še kakšne dve do tri urce da vse nastaviš (odvisno od uporabnika :D) Aja pa service pack ni nujen. Pa še to. Na slikci se mi je odprl Start meni tam kjer je kurzor od miške, ko sem pritisnil tisto Win tipko na tipkovnici :D Lp Burnout ← ups. sam dobr zgleda :OK:
Inžinir.ing Objavljeno Oktober 26, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 26, 2005 (popravljeno) to imam jst ma nimam programa za screenshote pa sm dal kr sliko Popravljeno Oktober 27, 2005. Popravil Thundercat
JMatic Objavljeno Oktober 26, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 26, 2005 to imam jst ma nimam programa za screenshote pa sm dal kr sliko ← ne rabis ga... lahko samo pritisnes PrtScr pa pasteas v photoshop al pa slikarja
Jure007 Objavljeno Oktober 31, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 31, 2005 Wayne Gardner rules :OK: :OK: Golden times of motorsport races :yea1:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se