Black Knight Objavljeno Oktober 31, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 31, 2005 (popravljeno) Moja trenutna obsesija...pogledal vse sezone The Next Generations, zdaj pa dogaja Voyager... Pa še namizje... Popravljeno Oktober 31, 2005. Popravil Black Knight
vismaior Objavljeno November 1, 2005 Opozori Objavljeno November 1, 2005 pa ni to mali Šumi on pa fura BENDŽEJA :slap:
JMatic Objavljeno November 2, 2005 Opozori Objavljeno November 2, 2005 spet mam desettisocpetstodvainedevetdeset miljonov ikonc :> ampak tux se pac more vidt ne :>
jose Objavljeno November 2, 2005 Opozori Objavljeno November 2, 2005 moje novo namizje :) keri program ti naredi take ikone :hmm:
Thundercat Objavljeno November 2, 2005 Opozori Objavljeno November 2, 2005 keri program ti naredi take ikone :hmm: http://www.motosvet.com/tabla/index.php?s=...ndpost&p=590693 .)
Burnout Objavljeno November 2, 2005 Opozori Objavljeno November 2, 2005 moje novo namizje :) Vidim da se ti dopade :D :P Bom probal še kaj zanimivega izbrskat. :D Aja pa vse kar ste videli na mojem namizju: Vse laufa na Celeron 300 MHZ, 256 MB Ram, GLADKO :kva2: :yea1: :P
GrCaR Objavljeno November 2, 2005 Opozori Objavljeno November 2, 2005 Vidim da se ti dopade :D :P Bom probal še kaj zanimivega izbrskat. :D Aja pa vse kar ste videli na mojem namizju: Vse laufa na Celeron 300 MHZ, 256 MB Ram, GLADKO :kva2: :yea1: :P mene sam neki zanima: kaj če nimaš lih doktorata iz računalništva :D , pa bi meu kkšn posebn namizje (like thundercat in burnout) a je bolj, da pustim tak namizje kot je! ker upam da če bi kej ustvarju,da ne bi kej zajebu, pa da bi mogu pol formaterat comp al kej podobnga! sm v dilemi :D
Thundercat Objavljeno November 2, 2005 Opozori Objavljeno November 2, 2005 ni potrebno nič se bat, da bi bilo kaj narobe...gre za program, ki ti ureja namizje in staro namizje je na voljo z dvema klikoma na miški...ta program ima zelo uporabno funkcijo imenovano Shell Swapper, ko ga prtisneš lahko zamenjaš nazaj na prvotno namizje, obdržiš tega, ki si ga naredi ali pa celo obkljukaš možnost, da te pri vsakem zagonu računalnika, predno pride v winse, vpraša katero namizje želiš uporabljati(tisto, ki je prvotno ali tega katerega si si naredil)...tako da dejansko obstoječe Xp namizje je nekje v ozadju in ga nič ne spreminjaš, spreminjaš le tega novega s programom, ki je res carski.... priporočam....
GrCaR Objavljeno November 2, 2005 Opozori Objavljeno November 2, 2005 ni potrebno nič se bat, da bi bilo kaj narobe...gre za program, ki ti ureja namizje in staro namizje je na voljo z dvema klikoma na miški...ta program ima zelo uporabno funkcijo imenovano Shell Swapper, ko ga prtisneš lahko zamenjaš nazaj na prvotno namizje, obdržiš tega, ki si ga naredi ali pa celo obkljukaš možnost, da te pri vsakem zagonu računalnika, predno pride v winse, vpraša katero namizje želiš uporabljati(tisto, ki je prvotno ali tega katerega si si naredil)...tako da dejansko obstoječe Xp namizje je nekje v ozadnju in ga nič ne spreminjaš, spreminjaš le tega novega s programom, ki je res carski.... tnx za odgovor grem zdej ustvarjat :D
Jurij Objavljeno November 2, 2005 Opozori Objavljeno November 2, 2005 matr al sm že tolk sfukljan od tega buljenja v ekran al kaj - kje dobite tisto uro v astonu? sem jo mel pa sem med menjavanjem in kombiniranjem izgubil... :blush: zaenkrat sem mal počistil in mam na "semplice" naštimano, jutr naprej..ne morem več..
Thundercat Objavljeno November 2, 2005 Opozori Objavljeno November 2, 2005 uro lahko dodaš po želji kakršno želiš kot plug-in..... :)
jose Objavljeno November 3, 2005 Opozori Objavljeno November 3, 2005 trenutno tole :rolleyes: ....sem sprobal tudi aston shell....saj je kul, ampak bom vseeno ostal pri klasiki
Aless Objavljeno November 4, 2005 Opozori Objavljeno November 4, 2005 (popravljeno) Moje trenutno Popravljeno November 4, 2005. Popravil justaboy
Inžinir.ing Objavljeno November 5, 2005 Opozori Objavljeno November 5, 2005 ne rabis ga... lahko samo pritisnes PrtScr pa pasteas v photoshop al pa slikarja Kako kako povej še nekrat nevem kaj pomeni PrtSrc :?
Alla Objavljeno November 5, 2005 Opozori Objavljeno November 5, 2005 To je ena tipka na tipkovnici, na kateri je napisano Prt Scr. In jo samo stisneš. in potem skopiraš (paste) v programu za slike...lahko tudi v slikarju, ki ga sigurno imaš. Alla
GrCaR Objavljeno November 5, 2005 Opozori Objavljeno November 5, 2005 (popravljeno) moj današnji deskop Popravljeno November 5, 2005. Popravil GrCaR
Robert Objavljeno November 6, 2005 Opozori Objavljeno November 6, 2005 (popravljeno) Še moj namizje. Ozadje enako kot pri Burnout-u, ker se mi dopade:) Me plava barva pomirja:)) Pozdrav od Roberta Popravljeno November 6, 2005. Popravil Robert
jose Objavljeno November 6, 2005 Opozori Objavljeno November 6, 2005 Ozadje enako kot pri Burnout-u, a lahk pripopaš samo sliko od ozadja oz. daš link od kje se da dol povlečt :?
Robert Objavljeno November 7, 2005 Opozori Objavljeno November 7, 2005 a lahk pripopaš samo sliko od ozadja oz. daš link od kje se da dol povlečt :? To ti omogoča program Aston Shell, pobereš pa dol iz njihove WEB strani. Podobno kot za WinAmp, ko pobereš Skin. Ni samo slika, ampak gre za cel Desktop. Pozdrav od Roberta
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se