Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno (popravljeno)

Moja trenutna obsesija...pogledal vse sezone The Next Generations, zdaj pa dogaja Voyager...

Pa še namizje...

post-870-1130796794_thumb.jpg

Popravljeno . Popravil Black Knight
Objavljeno

post-3531-1130910228_thumb.jpg

spet mam desettisocpetstodvainedevetdeset miljonov ikonc :> ampak tux se pac more vidt ne :>

Objavljeno

moje novo namizje :)

keri program ti naredi take ikone :hmm:

Objavljeno

moje novo namizje :)

Vidim da se ti dopade :D :P

Bom probal še kaj zanimivega izbrskat. :D

Aja pa vse kar ste videli na mojem namizju: Vse laufa na Celeron 300 MHZ, 256 MB Ram, GLADKO :kva2: :yea1: :P

Objavljeno

Vidim da se ti dopade :D :P

Bom probal še kaj zanimivega izbrskat. :D

Aja pa vse kar ste videli na mojem namizju: Vse laufa na Celeron 300 MHZ, 256 MB Ram, GLADKO :kva2: :yea1: :P

mene sam neki zanima: kaj če nimaš lih doktorata iz računalništva :D , pa bi meu kkšn posebn namizje (like thundercat in burnout) a je bolj, da pustim tak namizje kot je! ker upam da če bi kej ustvarju,da ne bi kej zajebu, pa da bi mogu pol formaterat comp al kej podobnga!

sm v dilemi :D

Objavljeno

ni potrebno nič se bat, da bi bilo kaj narobe...gre za program, ki ti ureja namizje in staro namizje je na voljo z dvema klikoma na miški...ta program ima zelo uporabno funkcijo imenovano Shell Swapper, ko ga prtisneš lahko zamenjaš nazaj na prvotno namizje, obdržiš tega, ki si ga naredi ali pa celo obkljukaš možnost, da te pri vsakem zagonu računalnika, predno pride v winse, vpraša katero namizje želiš uporabljati(tisto, ki je prvotno ali tega katerega si si naredil)...tako da dejansko obstoječe Xp namizje je nekje v ozadju in ga nič ne spreminjaš, spreminjaš le tega novega s programom, ki je res carski....

priporočam....

Objavljeno

ni potrebno nič se bat, da bi bilo kaj narobe...gre za program, ki ti ureja namizje in staro namizje je na voljo z dvema klikoma na miški...ta program ima zelo uporabno funkcijo imenovano Shell Swapper, ko ga prtisneš lahko zamenjaš nazaj na prvotno namizje, obdržiš tega, ki si ga naredi ali pa celo obkljukaš možnost, da te pri vsakem zagonu računalnika, predno pride v winse, vpraša katero namizje želiš uporabljati(tisto, ki je prvotno ali tega katerega si si naredil)...tako da dejansko obstoječe Xp namizje je nekje v ozadnju in ga nič ne spreminjaš, spreminjaš le tega novega s programom, ki je res carski....

tnx za odgovor

grem zdej ustvarjat :D

Objavljeno

matr al sm že tolk sfukljan od tega buljenja v ekran al kaj - kje dobite tisto uro v astonu? sem jo mel pa sem med menjavanjem in kombiniranjem izgubil... :blush:

zaenkrat sem mal počistil in mam na "semplice" naštimano, jutr naprej..ne morem več..

post-3863-1130971019_thumb.jpg

Objavljeno

uro lahko dodaš po želji kakršno želiš kot plug-in..... :)

Objavljeno

trenutno tole :rolleyes: ....sem sprobal tudi aston shell....saj je kul, ampak bom vseeno ostal pri klasiki

post-2583-1131053749_thumb.jpg

Objavljeno (popravljeno)

Moje trenutno

post-5325-1131118842_thumb.jpg

Popravljeno . Popravil justaboy
Objavljeno

ne rabis ga... lahko samo pritisnes PrtScr pa pasteas v photoshop al pa slikarja

Kako kako povej še nekrat nevem kaj pomeni PrtSrc :?

Objavljeno

To je ena tipka na tipkovnici, na kateri je napisano Prt Scr. In jo samo stisneš. in potem skopiraš (paste) v programu za slike...lahko tudi v slikarju, ki ga sigurno imaš.

Alla

Objavljeno (popravljeno)

moj današnji deskop

post-5510-1131229483_thumb.jpg

Popravljeno . Popravil GrCaR
Objavljeno (popravljeno)

Še moj namizje. Ozadje enako kot pri Burnout-u, ker se mi dopade:) Me plava barva pomirja:))

Pozdrav od Roberta

post-106-1131271341_thumb.jpg

Popravljeno . Popravil Robert
Objavljeno

trenutno...

:wub:

post-2058-1131279015_thumb.jpg

Objavljeno

Ozadje enako kot pri Burnout-u,

a lahk pripopaš samo sliko od ozadja oz. daš link od kje se da dol povlečt :?

Objavljeno

a lahk pripopaš samo sliko od ozadja oz. daš link od kje se da dol povlečt :?

To ti omogoča program Aston Shell, pobereš pa dol iz njihove WEB strani. Podobno kot za WinAmp, ko pobereš Skin. Ni samo slika, ampak gre za cel Desktop.

Pozdrav od Roberta

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!