Vrtnica Objavljeno April 4, 2002 Opozori Objavljeno April 4, 2002 Tko zdej nas pa lohko na mer pustite tle mate svojga pa se tle igrajte! lp, Sanci
Pervy Objavljeno Maj 12, 2002 Opozori Objavljeno Maj 12, 2002 sem malo zanemaril topic ampak tu je nov predlog: SUPPORT YOUR LOCAL PERVERT!!!
Natasha from Russia Objavljeno Maj 12, 2002 Opozori Objavljeno Maj 12, 2002 Še ena modrooka blonda... v kopalkah... na oranžnem motorju...trava zelena-nogice rjave...Skratka,če si farbenblind ni kej za vidt.
Gregs Objavljeno Maj 12, 2002 Opozori Objavljeno Maj 12, 2002 Pervy, a sem lahko tvoj prijatelj?! SUUUUUUUUUPER slika! Se se se!!!!! Se pa se pase!... ---------------------------------- Kuhanje je kot zenske: malo odvrnes pozornost stran, pa imas ogenj v strehi.
Pravokotar Objavljeno Maj 13, 2002 Opozori Objavljeno Maj 13, 2002 Predlog sprejet Sehr potroschabel. Ko bom velik, bom Pervy PEPE
Zoolo Objavljeno Maj 13, 2002 Opozori Objavljeno Maj 13, 2002 Totaly Driveable! (ali je pravilno Rideable ?!) ***** Come in peace or stay at home! (oz. potem Medo, ostane doma in si enega u miru narola!! )
HHV Objavljeno Maj 13, 2002 Opozori Objavljeno Maj 13, 2002 GOOOOOOOOOD! Ampak zihr je kje še kej zanimivejšega.
LuCy Objavljeno Maj 13, 2002 Opozori Objavljeno Maj 13, 2002 Ja, za pohvalt. Moram rečt, da maš dober okus. Kopalke se odlično ujemajo z barvo motorja. Pocasi se dalec pride, hitro pa se dlje. LuCy
Ice Objavljeno Maj 13, 2002 Opozori Objavljeno Maj 13, 2002 ma jebes kopalke..........MOTOR! ----- The consecutive stages of Situations: SNAFU,TARFU and FUBAR.
Ice Objavljeno Maj 13, 2002 Opozori Objavljeno Maj 13, 2002 e-e stari.....vidim,da nisi spreten ....takih kopalk ji niti slect ne rabis ----- The consecutive stages of Situations: SNAFU,TARFU and FUBAR.
Einherjar Objavljeno Maj 13, 2002 Opozori Objavljeno Maj 13, 2002 quote: e-e stari.....vidim,da nisi spreten ....takih kopalk ji niti slect ne rabis ----- The consecutive stages of Situations: SNAFU,TARFU and FUBAR. OK bom priznal.. jaz sem malo konzervativen... Zeno (menda ne zagovarjate sexa pred poroko?) je treba sleci in v misionarskem polozaju narediti, kar je treba, da se zagotovi reprodukcija, nato pa nic vec... Zenski orgazem je tako ali tako samo mit! Einherjer ------------- www.firestartersmc.com
Ice Objavljeno Maj 13, 2002 Opozori Objavljeno Maj 13, 2002 quote: Zenski orgazem je tako ali tako samo mit! hmmmmmm......zdaj me pa ze skrbi v kaksni druzbi se ti potepas.... se namrec spet ne morem strinjati s teboj.... ----- The consecutive stages of Situations: SNAFU,TARFU and FUBAR.
bladzo Objavljeno Maj 13, 2002 Opozori Objavljeno Maj 13, 2002 OK bom priznal.. jaz sem malo konzervativen... Zeno (menda ne zagovarjate sexa pred poroko?) je treba sleci in v misionarskem polozaju narediti, kar je treba, da se zagotovi reprodukcija, nato pa nic vec... Zenski orgazem je tako ali tako samo mit! Einherjer ------------- www.firestartersmc.com
top cat Objavljeno Maj 14, 2002 Opozori Objavljeno Maj 14, 2002 quote: Pervy, a sem lahko tvoj prijatelj?! SUUUUUUUUUPER slika! Se se se!!!!! Se pa se pase!... ---------------------------------- Kuhanje je kot zenske: malo odvrnes pozornost stran, pa imas ogenj v strehi. Jest tut....
top cat Objavljeno Maj 14, 2002 Opozori Objavljeno Maj 14, 2002 quote: Ja, za pohvalt. Moram rečt, da maš dober okus. Kopalke se odlično ujemajo z barvo motorja. Pocasi se dalec pride, hitro pa se dlje. LuCy Maš kej podobnga na seb polet? milohkpoziraštutbreztegapress
Einherjar Objavljeno Maj 14, 2002 Opozori Objavljeno Maj 14, 2002 quote: quote: Zenski orgazem je tako ali tako samo mit! hmmmmmm......zdaj me pa ze skrbi v kaksni druzbi se ti potepas.... se namrec spet ne morem strinjati s teboj.... ----- The consecutive stages of Situations: SNAFU,TARFU and FUBAR. Pridi jutri v OLP pa ti bo jasno v kaksni druzbi se potepam... Motosvet in virtual and real life. Komaj cakam, da vidim poglede :> Einherjer ------------- www.firestartersmc.com
Einherjar Objavljeno Maj 14, 2002 Opozori Objavljeno Maj 14, 2002 quote: OK bom priznal.. jaz sem malo konzervativen... Zeno (menda ne zagovarjate sexa pred poroko?) je treba sleci in v misionarskem polozaju narediti, kar je treba, da se zagotovi reprodukcija, nato pa nic vec... Zenski orgazem je tako ali tako samo mit! Einherjer ------------- www.firestartersmc.com Stari, pol si ti eden tistih ki prisegajo, da je treba "DO POROKE, NA ROKE" ! lp puuuuuuuuuniiiiiiiiiim
Pervy Objavljeno Maj 14, 2002 Opozori Objavljeno Maj 14, 2002 no no tradicionalci, mir zdaj pa si odpocijte! SUPPORT YOUR LOCAL PERVERT!!! Popravil/a - pervy dne 14/05/2002 ob 23:44:27
HHV Objavljeno Maj 15, 2002 Opozori Objavljeno Maj 15, 2002 quote: no no tradicionalci, mir zdaj pa si odpocijte! SUPPORT YOUR LOCAL PERVERT!!! Popravil/a - pervy dne 14/05/2002 ob 23:44:27 Aja, kako pa? A delam mmmmmmmmmmmmmmmmmmmm, pa gledam u ta kvadratek s križcem, ki si ga tle narisu?
Ice Objavljeno Maj 15, 2002 Opozori Objavljeno Maj 15, 2002 horjo,ti kar glej kvadratek z krizcem,tacas bom jaz gledal biondo s cofki. ----- The consecutive stages of Situations: SNAFU,TARFU and FUBAR.
RAN Objavljeno Maj 15, 2002 Opozori Objavljeno Maj 15, 2002 Pa še eno luštno čebelco ima na popku. lp RAN
HHV Objavljeno Maj 15, 2002 Opozori Objavljeno Maj 15, 2002 Pišuka, jest bi tud čebelco gledu! Pa kje je?? Zakaj jaz nič videti????
Einherjar Objavljeno Maj 15, 2002 Opozori Objavljeno Maj 15, 2002 quote: Pišuka, jest bi tud čebelco gledu! Pa kje je?? Zakaj jaz nič videti???? Sej vem, da ti ne bo pomagalo, ampak jaz je tudi ne vidim :(( Einherjer ------------- www.firestartersmc.com
Priporočene objave