Skoči na vsebino

Peskovnik za nase forumase

Priporočene objave

Objavljeno

Link in slika odstranjena.

Prosim, da ne pošiljate več tovrstnih slik na forum, saj gre za "Hacked" Accounte, saj dvomim, da je <avtor sporočila> objavil svoj "username" in "password".

Hvala!

Objavljeno
A bi lahko "mateus" še password napisal... :wink:  :D  :lol:

hehe, če bi malo slikice "pregledoval" bolj nazorno, bi opazil tudi password....za tiste, ki pa tega ne znate "iskati".....password je enak kot username :wink:

Mater ni, ..ma sem probu in probu pa ne prime!

:cry: :cry:

hehe...jaz pa veselo srfal v ponedeljek po tistih straneh :twisted:

Objavljeno
A bi lahko "mateus" še password napisal... :wink:  :D  :lol:

hehe, če bi malo slikice "pregledoval" bolj nazorno, bi opazil tudi password....za tiste, ki pa tega ne znate "iskati".....password je enak kot username :wink:

Mater ni, ..ma sem probu in probu pa ne prime!

:cry: :cry:

hehe...jaz pa veselo srfal v ponedeljek po tistih straneh :twisted:

MIKI ti se kar Free siteov drž, bolje pa še administratorjem več kot malo problemov (potencialnih) prihraniš.

But nice try anyway!

Objavljeno

MIKI ti se kar Free siteov drž, bolje pa še administratorjem več kot malo problemov (potencialnih) prihraniš.

But nice try anyway!

Točno tako... ker se ne mislimo dajati z drugimi administratorji, zakaj objavljamo ukradena gesla in uporabniška imena.

Objavljeno

mater ste tečni evo vam sliko brez gesla

ginafine02.jpg

Objavljeno
Hmm zakaj, nekdo je nekam napopu eno neuporabno zaklenjeno piz---- (beri link) in zdaj nas vse tuki je-- .  

Ma zato ne maram amaterjev k' svinjajo po nepotrebnem, pa kdorkoli bil ta umetnik k je ta link uporabil!  :twisted:  :twisted

Zoolo sem že spet začel svinjati z blondinami. če ti kaj ne paše pa glej proč :twisted: 8) :twisted:

Objavljeno

But nice try anyway!

Točno tako... ker se ne mislimo dajati z drugimi administratorji, zakaj objavljamo ukradena gesla in uporabniška imena.

hehe...ce je naslov slike bil.... mateus@******....pa še ene creve naprej, sem pač probal jebi ga...koda je koda, tle pa nikjer ne piše da ne smem "šnofat"....sicer pa ni blo nč zanimivga :lol:

Objavljeno

But nice try anyway!

jebi ga...se pač nisi ti tega spomnu :twisted:

več sreče prihodnjič

Objavljeno

Zoolo da te slišim ko rečeš MAMI :lol: :D :twisted:

016.jpg

Objavljeno

dost je blondin evo nekaj temnih za spremembo :D

pic05.jpg

Objavljeno

Pervy: zdej sm pa tok navdušen, da grem kr na eno DVOJNO kavo z mlekom!!! :twisted:

Objavljeno
Zoolo da te slišim ko rečeš MAMI  :lol:  :D  :twisted:  

Diablo, a jest tut lohka recem: MAMIIIIIIII!?!?!?!?!?!?!

Ehehehehe....

MAMIIIIIIIII..... :D

Objavljeno

Urkaduš, Diablo, pr tej se mi pa kr tema dela pred učmi!! Kva je zdej to??

:oops: :wink: :lol: :lol:

Objavljeno

Diablo, lustno, nedolzno.... ampak drzi tisti stol, kot da bi bil tic.... :D

Objavljeno

Klele je pa dost huj, k pa u Lendavi na "kao erotik showu"! :oops: :? :D

Objavljeno

hm

Objavljeno

Previ ni straha, ma saj so vse naravno peroksidne blondine :D :D :D

Objavljeno

Me Tarzan, you Jane!!! :twisted:

673dt.jpg

Gost
Ta tema zaprta in dodajanje odgovorov ni več mogoče.
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!