HHV Objavljeno November 27, 2002 Opozori Objavljeno November 27, 2002 Hmm, kje so slikce. Samo škatle - prazne! Refresh.....nič boljše! :cry: :cry: :cry: :cry:
suzuki Objavljeno November 27, 2002 Opozori Objavljeno November 27, 2002 Hmm, kje so slikce. Samo škatle - prazne! Refresh.....nič boljše! :cry: :cry: :cry: :cry: Hmmmm... ponavadi pomaga desni klik na "škatlo" in izbira "Show Picture" :lol: . freya in SharpNinja 2
HHV Objavljeno November 27, 2002 Opozori Objavljeno November 27, 2002 Ne, sem probal. Pa sedaj je v redu! Po mojem je samo začasno slike v luknje potegnil. Vakum pa te fore! :wink: :twisted: No zdej sem ga pa naj..al. Alla se bo sigurno oglasila, pa Manu tud ne bo tih. Upam da bodo vsaj metle doma pustile. :? :? :? :oops: :cry: HHV (KarSemRekuSemRekuPress)
dave the wave Objavljeno November 27, 2002 Opozori Objavljeno November 27, 2002 No zdej sem ga pa naj..al. Alla se bo sigurno oglasila, pa Manu tud ne bo tih. Upam da bodo vsaj metle doma pustile. :? :? :? :oops: :cry: HHV (KarSemRekuSemRekuPress) Thja HHV, zdaj si ga pa res naj....l. Alla in Manu se bosta oglasili, verjetno brez metel, zato pa s sesalcem in ti bosta pokazali....vakum. :D :D :D Ampak brez skrbi, Psihološka čistilnica še dela. 8) :D :D :lol: lp DTW
Pervy Objavljeno November 27, 2002 Opozori Objavljeno November 27, 2002 KLIMBRA MAŠ PRAV!!!!!!!!!! res mi je znana, a je mogoče da je v galeriji forumašov in forumašic????????? svašta :shock:
klimbra Objavljeno November 28, 2002 Opozori Objavljeno November 28, 2002 KLIMBRA MAŠ PRAV!!!!!!!!!! res mi je znana, a je mogoče da je v galeriji forumašov in forumašic????????? svašta :shock: Točno....se mi je zdel,da sem to tuki gor vidu!!!!!!!!!!!!!!! 8) 8) 8) 8) Zdej jo pa poiščmo......proti nagradi seveda.
manjak Objavljeno November 28, 2002 Opozori Objavljeno November 28, 2002 KLIMBRA MAŠ PRAV!!!!!!!!!! res mi je znana, a je mogoče da je v galeriji forumašov in forumašic????????? svašta :shock: Točno....se mi je zdel,da sem to tuki gor vidu!!!!!!!!!!!!!!! 8) 8) 8) 8) Zdej jo pa poiščmo......proti nagradi seveda. Če bi jo rt vidu si jo zdej oglej. Pol ne boš tolk vidu. Razen če boš mel velik sreče... :wink:
spidy Objavljeno November 29, 2002 Opozori Objavljeno November 29, 2002 Evo se se spidy mau poigra v peskovniku:
spidy Objavljeno November 29, 2002 Opozori Objavljeno November 29, 2002 Pa še ena lepa od prijateljice Veronice!
smeško Objavljeno November 29, 2002 Opozori Objavljeno November 29, 2002 dobre slikce...........dobre 8) :P
dave the wave Objavljeno November 29, 2002 Opozori Objavljeno November 29, 2002 Ejjjjjjj, kaj to sta ti dve iz Dominikanske????? :D :D lp DTW
fifty Objavljeno November 29, 2002 Opozori Objavljeno November 29, 2002 :shock: :shock: :shock: :lol: Spidy POHVALJEN 8)
sramezljiv Objavljeno November 29, 2002 Opozori Objavljeno November 29, 2002 Spidy dober okus ni kaj se kar oči spočijejo :P :P :P
Hanzi Objavljeno November 29, 2002 Opozori Objavljeno November 29, 2002 :D a vsebuje kaj antibiotika kloranfenikola. Jo je treba dat na test! :P
manjak Objavljeno November 30, 2002 Opozori Objavljeno November 30, 2002 :D a vsebuje kaj antibiotika kloranfenikola. Jo je treba dat na test! :P Bi jo rt pregledu a :wink:
spidy Objavljeno November 30, 2002 Opozori Objavljeno November 30, 2002 Ejjjjjjj, kaj to sta ti dve iz Dominikanske????? :D :D lp DTW Ja to sem so domov pripreljal kot suvenir! :twisted: Odlično opravlja svojo funkcijo! Mleko ne vsebuje antibiotikov :twisted: :wink: :D 8)
spidy Objavljeno November 30, 2002 Opozori Objavljeno November 30, 2002 Tkole je pa to iz drugega zornega kota:
Pervy Objavljeno November 30, 2002 Opozori Objavljeno November 30, 2002 spidy hvala ker v času moje časovne stiske tako lepo skrbiš za peskovnik, nadaljuj z dobrim delom, res si paše včasih malo spočit oči :P
smeško Objavljeno December 1, 2002 Opozori Objavljeno December 1, 2002 Spidy - ko bi Teja vidla kakšne slikce ti tle limaš bi bla zeloooo huda :P
klimbra Objavljeno December 1, 2002 Opozori Objavljeno December 1, 2002 Tkole je pa to iz drugega zornega kota: A zdej je men jasn ratal,kje žemlce rastejo.......pa so me ceu živlene okol prnašal,da jih peki delajo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
smeško Objavljeno December 1, 2002 Opozori Objavljeno December 1, 2002 Ja sej jih Samo ne z rokami :!: :!: :!: :P
spidy Objavljeno December 3, 2002 Opozori Objavljeno December 3, 2002 Spidy - ko bi Teja vidla kakšne slikce ti tle limaš bi bla zeloooo huda :P Da si nauš kej naredu! Si samski kto da sam udjenej :twisted:
fifty Objavljeno December 3, 2002 Opozori Objavljeno December 3, 2002 Spidy, še enkrat pohvaljen za celostni pristop :wink: Tako je treba: odspredi in odzad :lol: :lol: :lol:
Priporočene objave