Skoči na vsebino

Peskovnik za nase forumase

Priporočene objave

Objavljeno
A gremo na fuzbal(ereke) 8) 8) :wink:

http://www.0type.com/default2.asp

NORA FOTKA!!!

kaj bi dal da bi mel ta poster :cry:

A nebi rajši mel nje! :lol: :lol: :lol:

Pomoje se ničesar neb branu :twisted:

Objavljeno
Pišuka Tedej....sej je čist fino,če ma dobro mašinco........sam jest mam še zmeri raj,da mal pika :oops: :lol: :lol: :D

Klimbra samo zate:

mal0927.jpg

15.jpg

g17015.jpg

Tadej

Objavljeno

:x Tadej no!!!

prosm ne tega delat, sej bom čist brez apetita ostal!!!

če pa klimbra hoče take zaraščenke gledat mu pa lahko kšn star Start (revija) prnesem :twisted:

Objavljeno

uuuuuuuuuuuuuuu.... ma nikol nisem govoru,da so kosmatinke tisto pravo.....men je všeč sam,da mal pikajo....a je to tko grozn?????

Herpes......ga še nikol u živlenju nisem dobu!!!!!!!!!!!!!!

Objavljeno
uuuuuuuuuuuuuuu.... ma nikol nisem govoru,da so kosmatinke tisto pravo.....men je všeč sam,da mal pikajo....a je to tko grozn?????

Herpes......ga še nikol u živlenju nisem dobu!!!!!!!!!!!!!!

aja - ja no pol pa oprost :roll:

Objavljeno

Ja dobr da tvoja tamala nima neta-pes :wink: :twisted:

Boš rekel da te tvoja kontrolira :lol: :lol:

JEP :oops: :roll:

Objavljeno

Naš romzi je pa pečen :twisted: :twisted: Svetujem mu obisk pri psihiatru :idea: Dr. Spidy. Ure ravno niso poceni ampak se pa splača.

Objavljeno

Naš romzi je pa pečen :twisted: :twisted: Svetujem mu obisk pri psihiatru :idea: Dr. Spidy. Ure ravno niso poceni ampak se pa splača.

Spidiy ! še svojga sovaščana/frenda/motorista bi obral :(

Objavljeno

Spidiy ! še svojga sovaščana/frenda/motorista bi obral :(

Ni res, pomagat sem mu hotu tko al tko imam obadva "dame" iz istega konca pa jest ze zlo dolg se s tem okvarjam tko da so mi stvari poznane, zaračunal bi mu pa največ pivo

Objavljeno

Včeri v OLP so me nekateri prosili za še dodatne slike! Mislim da je zadnji čas da začnem to tržt! Kdo da več? :twisted:

Objavljeno

Ja vidš huska-zgodej je treba začet-vse v dnar spremeniš pol pa enkrat neki maš(bizi zna) :lol: :lol: :twisted:

Objavljeno

ja sej res da neki ma, ampak še vseen pa nima Renaulta :lol: :lol: 8)

Objavljeno
Fantki, ne me tepst, ker sem prišla v vaš peskovnik.......mam eno pesmico za vas in vaše najboljše prijatelje.......

Tuki je: http://tlf.cx/dearpenis.swf

Alla

ej alla ne vem če bi se ti čisto strinjala s tem besedilom? Kaj misliš?

Objavljeno

PERVY.....You're The Man!!! 8) 8)

more!!!!! :D :D :D

LP by gebre

Objavljeno
uuuuuuuuuuuuuuu.... ma nikol nisem govoru,da so kosmatinke tisto pravo.....

Klimbra ne bos verjel, ampak na nudo plazi in savni lahko vidis se bolj zarascene in to pri mladih puncah. A res nekatere se nikol niso slisale za masinco?

Tadej

Objavljeno

Halo PERVY, dj ti k maš tolk takih lepih slikc :lol: -rajš dej vsak dan eno notr da bo bl zanimivo, ne pa šestintrideset naenkrat-sam nasvet :twisted: :roll: :wink:

Objavljeno
Halo PERVY, dj ti k maš tolk takih lepih slikc :lol: -rajš dej vsak dan eno notr da bo bl zanimivo, ne pa šestintrideset naenkrat-sam nasvet :twisted: :roll: :wink:

Čist se strinjam s tabo. Tko mi vsaj ne bo naenkrat butnl ven nevem kolk slik :?

Objavljeno

A zdej se boste pa še zmišljeval :shock: :evil:

bodite veseli da sploh kdo kej nalep tle notr...

ajde roman, to je jutr tvoja domača naloga, da najdeš eno lepo slikco!! :wink:

Objavljeno
A zdej se boste pa še zmišljeval :shock: :evil:

bodite veseli da sploh kdo kej nalep tle notr...

ajde roman, to je jutr tvoja domača naloga, da najdeš eno lepo slikco!! :wink:

romzi čakamo :!: :!: :!: :twisted: :!: :twisted:

Objavljeno

žal nima časa vsak dan po eno iskat in limat, zato ko imam čas prilimam več pol pa nekaj časa nič. če bom imel več časa pa bom vsak dan prilimal vsaj 3-4, velja :wink: :?:

Gost
Ta tema zaprta in dodajanje odgovorov ni več mogoče.
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!