Skoči na vsebino

Peskovnik za nase forumase

Priporočene objave

Objavljeno

Ne mi zaj tu o primitivnosti.

Objavljeno

neandertalci rullz! :D :ph34r:

Objavljeno

Končen ena ženska, k zna sama gumo zamenat :rolleyes:

foto10083-3.jpg

Objavljeno

Zna ja ... ma srečo da je sam ena matica ... :P

Objavljeno
Vem, da nimam kej brskat tlele u vasmu peskovniku, sam morm pa povedat, da ste res primitivski s temi vasimi linki. :rolleyes: :rolleyes:

kaj pa čivkaš, ti nisi nč boljša.... :lol:

Objavljeno
Vem, da nimam kej brskat tlele u vasmu peskovniku, sam morm pa povedat, da ste res primitivski s temi vasimi linki. :rolleyes: :rolleyes:

Da si naus kej nardila!

Tadej

Objavljeno

:huh: svašta

prva objava pa že takoj v napačni temi ;)

ne klikat če nočeš vedet kaj se skriva tam B)

Objavljeno

No, če nič drugega, vemo vsaj to, da Nena nosi rdeče šolenčke z visoooko petko. To pa na nek način že sodi v peskovnik za fantke (vsaj kar se mene tiče) ŽIVEL FETIŠIZEM B) B)

Objavljeno

Ohoooooo :rolleyes: .................. Sveze razocarana??? :ph34r:

Objavljeno

... haha... upam da ne bo Nenina druga objava spet "kurcanje" našga peskovnika... :P Pa sej ma ona svoje... B)

Skratka... fantje se vozijo po mestih in iščejo dekleta za igro v njihovem kombiju... dol padeš ;) :lol: :rolleyes: ... poglejte si mal te video odrezke... http://www.bangbus.com/

LP

Dean

Objavljeno
No, če nič drugega, vemo vsaj to, da Nena nosi rdeče šolenčke z visoooko petko. To pa na nek način že sodi v peskovnik za fantke (vsaj kar se mene tiče) ŽIVEL FETIŠIZEM B) B)

Neeena,vrni seeee...!! :ph34r:

Objavljeno (popravljeno)

Kekec!

če bo Nena prišla nazaj, se moraš nujno opremiti z žegnano vodo, vencem česna in seveda križem :lol:

Popravljeno . Popravil smeško
Objavljeno (popravljeno)

Slika121.jpg

:rolleyes:

Popravljeno . Popravil smeško
Objavljeno
Kekec!

če bo Nena prišla nazaj, se moraš nujno opremiti z žegnano vodo, vencem česna in seveda križem :lol:

ne se bat-

imam joystick zanjo... :P

Objavljeno

Mojster Smeško, hočeš morda namignit na to, da je dekletce na tvoji slikci nam vsem draga Nena?? Šolenčkov se žal ne vidi, čeprav sem prizadevno kukal. Videti je nekam...kako bi rekel...lačna, morda celo pogoltna ...Ni prav, da take sirotice obležijo na plečih Karitasa :( :( :P

Objavljeno
Mojster Smeško, hočeš morda namignit na to, da je dekletce na tvoji slikci nam vsem draga Nena?? Šolenčkov se žal ne vidi, čeprav sem prizadevno kukal. Videti je nekam...kako bi rekel...lačna, morda celo pogoltna ...Ni prav, da take sirotice obležijo na plečih Karitasa :( :( :P

Mislim,da karitas nima na razpolago spodobnih spodnjih hlačk..........torej????????? <_<

Objavljeno

Mislim,da karitas nima na razpolago spodobnih spodnjih hlačk..........torej????????? <_<

...morda pride v poštev kako drugo mašilo ? :rolleyes:

Objavljeno

Školjke na buzaru!

x-skoljke_na_buzaro.jpg

Objavljeno

Hmmmm, nekatere med njimi niso videti prepričljivo sveže... :huh:

Objavljeno
Hmmmm, nekatere med njimi niso videti prepričljivo sveže... :huh:

Jah, res si ne bi upal trditi, da vse dobro držijo vodo :)

Objavljeno (popravljeno)

Školjke na buzaru

Tole mi je mal gnusno videt - ne sam da ni sveže že kr mal smrdri :(

Popravljeno . Popravil perimund
Objavljeno

ampak tista slikca je pa res mal gnusna :huh:

Objavljeno
Školjke na buzaru

Tole mi je mal gnusno videt - ne sam da ni sveže že kr mal smrdri :(

Si lahko zamisliš vonjave školk........ki en dan niso bile umite??????????

:blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :o :wacko: :wacko: :wacko:

Objavljeno

:D al pa 1 teden pri +32°C :P :)

Gost
Ta tema zaprta in dodajanje odgovorov ni več mogoče.
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!