Pravokotar Objavljeno Maj 15, 2003 Opozori Objavljeno Maj 15, 2003 FAQ, na enmu čarunalniku je x , na tadrugmu me pa Ines prow lepo gleda v učke...??? :huh:
Wobewt Objavljeno Maj 15, 2003 Opozori Objavljeno Maj 15, 2003 Ljubim Ines Sastre, ne pa križca :( :( Še u moji denarnici jo mam na častnem mestu. :) Če pa je lepa.
Wobewt Objavljeno Maj 15, 2003 Opozori Objavljeno Maj 15, 2003 PEPE, še probawey! Dej njene očke še za nas...
Pravokotar Objavljeno Maj 15, 2003 Opozori Objavljeno Maj 15, 2003 (popravljeno) Še probawam! Zdele bi moral delat...na testu je bila Ines lepoooooo vidna :D OK, da vidimo! Traraaaaaa, delaaaaaa! :D :D Popravljeno Maj 15, 2003. Popravil PEPE
klimbra Objavljeno Maj 15, 2003 Opozori Objavljeno Maj 15, 2003 Jessssssssssssssss..... estetika!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Love this :P
Pravokotar Objavljeno Maj 15, 2003 Opozori Objavljeno Maj 15, 2003 Love this :P Me 2 !! :wub: :wub: :wub: :D
Wobewt Objavljeno Maj 15, 2003 Opozori Objavljeno Maj 15, 2003 Pa kok je to Ines lepa! B) B) :) Pa te očke, še lulček nagaja...
AlterMann Objavljeno Maj 16, 2003 Opozori Objavljeno Maj 16, 2003 Tekmovanje peskovnikov fantki : punčke 81:81 :rolleyes: Bravo naši ;) :P :D
manjak Objavljeno Maj 16, 2003 Opozori Objavljeno Maj 16, 2003 Tekmovanje peskovnikov fantki : punčke 81:81 :rolleyes: Bravo naši ;) :P :D Kmalu jih bomo prehiteli. Sicer pa še bolje, je vsaj lepo vreme ;) :rolleyes:
Pravokotar Objavljeno Maj 18, 2003 Opozori Objavljeno Maj 18, 2003 (popravljeno) Lepit slikce! Manjka! Še od Ines! Noup, Robertinho! Danes je na koledarju Monica B., kot sem že včeraj obljubil. Če mi uspe pripopat vsaj eno od teh slikc, sva oba na konju. Pa morebiti še kdo drug. Probawam: Pri Monici se definitivno znajdem v težavah, ker preprosto ne vem, na kateri slikci se mi najbolj dopade. Mogoče na tejle: OK, da vidimo...ne dihat...klik....YESSSSS! :D Popravljeno Maj 18, 2003. Popravil PEPE
Wobewt Objavljeno Maj 18, 2003 Opozori Objavljeno Maj 18, 2003 PEPE je genij! Basta! B) :o :o B) B) B)
Pravokotar Objavljeno Maj 18, 2003 Opozori Objavljeno Maj 18, 2003 PEPE je genij! Basta! B) :o :o B) B) B) Tkole bi predlagow: dejte si tole tazgornje v ličen okvirček, pa na steno. Vsi, po možnosti. Nekam, kjer vam bo pogosto na učkih. Recimo v stranišču. Al se boste fsrali od smeha - al si boste pa zapomnili. Zgubit nimate kaj. Pa še kratka statistika: 1 kom Thundercat na konju 1 kom Robycop (nori malar) pravtako na konju 1 kom PEPE (manično/depresivni dvojček & genij) takisto na konju _____________________________________________________________________________ Skupaj: 3 kom na konju (vsak na svojem!) Ni slabo. Sploh ne. Hvala, Ines S. & Monica B. B)
klimbra Objavljeno Maj 18, 2003 Opozori Objavljeno Maj 18, 2003 PEPE je genij! Basta! B) :o :o B) B) B) Naj dodam....................... kaj sem že hotu.....????? Aja PEPE je GENIJ!!!!!!! :D B)
Pravokotar Objavljeno Maj 19, 2003 Opozori Objavljeno Maj 19, 2003 Aha, že tadruga izjava za v okvirček B) Močno upam, da imate dvoje stranišč. Zdaj pa na delo-veselo :) Danes je na mojem koledarju dan za dekle po imenu: Maria Grazia Cucinotta O njej bi se lahko reklo marsikaj, nikakor pa ne, da je "čisto navadna". A zakaj?? Ja zato vendar, ker NI! Če je lahko tako zblodila "poštarja" Massima Troisija, da se je tik pred smrtjo prelevil v poeta, potem je v dekletu potencial. Poglejmo: In tako bi jih lahko popal do nezavesti. MGC si to zasluži. Svet bi bil brez nje frdamano pust.
Manu Objavljeno Maj 19, 2003 Opozori Objavljeno Maj 19, 2003 Se opravičujem, ker sem "moškem"... Ampak....Maria Grazia Cucinotta je res nekaj posebnega. Zelo mi je všeč. B) In ni čudno, da ji je Massimo pisal pesmi. B) p.s. Punce, dejmo mal pozabt na našo zakompleksanost in babjo faušijo.... :blink: Res je dobra, kaj ne? :) :) :)
Ice Objavljeno Maj 19, 2003 Opozori Objavljeno Maj 19, 2003 yep,se strinjam manuela. :D :lol: :lol: B)
Thundercat Objavljeno Maj 19, 2003 Opozori Objavljeno Maj 19, 2003 Ma vse so dobreee.......wauuuuu... :P :P
king4ever Objavljeno Maj 19, 2003 Opozori Objavljeno Maj 19, 2003 PEPE a mas mogoce njeno telefonsko?Da bi jo povabil na eno kavico.... :D :D :D
Noise Objavljeno Maj 20, 2003 Opozori Objavljeno Maj 20, 2003 PEPE a mas mogoce njeno telefonsko?Da bi jo povabil na eno kavico.... :D :D :D Jaz sem pa ravno mislil vprašat če ima njeno telefonsko.. pa ne da bi jo povabil na kavico... da bi mi prišla bajto popucat... mah dejte ga srat pa taka panika okrog ene babe, v Ljubljani vidim vsaj eno boljšo na dan... ne pa ene makaronarke... :bruh
Pravokotar Objavljeno Maj 20, 2003 Opozori Objavljeno Maj 20, 2003 Tudi res, Noise. Lepost ali grdost česarkoli je itak odvisna od osebnega filtra, skozi katerega tisto "karkoli" opazuješ. Meni osebno se MGC pač dopade. Saj ne boš zameril, kajne? Si vsaj ne bova v zelje hodila :D
Priporočene objave