curi Objavljeno Februar 27, 2004 Deli Objavljeno Februar 27, 2004 pa Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
curi Objavljeno Februar 27, 2004 Deli Objavljeno Februar 27, 2004 pa Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
curi Objavljeno Februar 27, 2004 Deli Objavljeno Februar 27, 2004 Kdo jo pa nebi? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Februar 28, 2004 Deli Objavljeno Februar 28, 2004 Kdo jo pa nebi? njen fotr al pa brat al pa sine verjetn ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
banini Objavljeno Februar 28, 2004 Deli Objavljeno Februar 28, 2004 njen fotr al pa brat al pa sine verjetn ... :? Ali pa tudi :kva2: ...sto ljudi sto čudi :angry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lojzi Objavljeno Marec 1, 2004 Deli Objavljeno Marec 1, 2004 Pa na kakšnega orto buzija sta pozabila.... :yea2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AlterMann Objavljeno Marec 1, 2004 Deli Objavljeno Marec 1, 2004 Pa tile štirje tud ne... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Marec 1, 2004 Deli Objavljeno Marec 1, 2004 AlterMann-u? :kva2: :kva2: :kva2: Ma ne mi rečt.......ankol si ne bi mislna...... :huh: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
matic Objavljeno Marec 1, 2004 Deli Objavljeno Marec 1, 2004 Pa tile štirje tud ne... Kako lahko daš tako GRDOBIJO gor ??????? :hmm: :hmm: :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bobek Objavljeno Marec 1, 2004 Deli Objavljeno Marec 1, 2004 Če me moje oči ne varajo jih je pet :afro1: :ph34r: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AlterMann Objavljeno Marec 1, 2004 Deli Objavljeno Marec 1, 2004 Kako lahko daš tako GRDOBIJO gor ??????? :hmm: :hmm: :hmm: Čisto enostavno. Greš na odgovor, vpišeš mal teksta, pod Priponke, z Browse poiščeš v \Moji dokumenti\moje slike\Nokia.jpg klikneš še na Pošlji odgovor. In to je vse. :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AlterMann Objavljeno Marec 1, 2004 Deli Objavljeno Marec 1, 2004 Če me moje oči ne varajo jih je pet :afro1: :ph34r: Za prvega z leve ni sigurno... :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Marec 1, 2004 Deli Objavljeno Marec 1, 2004 Za prvega z leve ni sigurno... :rolleyes: :? :hmm: Zakaj ne? Spet sem debilna.... :doze: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Anubis Objavljeno Marec 1, 2004 Deli Objavljeno Marec 1, 2004 Te tete tudi ne zanima zgoraj omenjena kaj preveč... Pravi, da ji je bolj za Jetije. Vsaj postane jasno, zakaj so Jetiji tako malokrat videni - za popizdit se bojijo okrog lomastit, da je nebi srečali :) :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AlterMann Objavljeno Marec 1, 2004 Deli Objavljeno Marec 1, 2004 :? :hmm: Zakaj ne? Spet sem debilna.... :doze: Začel se je z vprašanjem: "Kdo jo nebi ?" No in ta prvi z leve je (morda) čist u redu fant, ki se je nekega večera, nič hudega sluteč, spravil k počitku. Bil je utrujen od celodnevnega dela na polju, zato je kaj hitro zaspal. Poletne sopare so bile krive, da je spal tak kot je. Nekaj po polnoči je že bilo, ko je, povsem slučajno, prišel mimo en Nigr. Zmotilo ga je prekrasno ozadje in ni si mogel kaj, da ne bi svojega ogromnega otepača prislonil nanj. Stisnil se je k njemu in kmalu tudi on zaspal. Prav takrat je prišel mimo tretji.... Sicer pa, Manu, ne vem zakaj ti to razlagam. A ti nimaš svojga peskovnika ? :hmm: :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bojč Objavljeno Marec 1, 2004 Deli Objavljeno Marec 1, 2004 Sicer pa, Manu, ne vem zakaj ti to razlagam. A ti nimaš svojga peskovnika ? :hmm: :P Točno tko! Marš vn! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pravokotar Objavljeno Marec 1, 2004 Deli Objavljeno Marec 1, 2004 Gumpci, če boste punčke podili iz fantkovskega peskovnika, se boste lahko kmalu samo še druk k drugemu stiskali (gl. slikco par postov više) :o ... ne pridem... B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Marec 1, 2004 Deli Objavljeno Marec 1, 2004 Gumpci, če boste punčke podili iz fantkovskega peskovnika, se boste lahko kmalu samo še druk k drugemu stiskali (gl. slikco par postov više) :o ... ne pridem... B) tut jest ne ... kdo bi pa hotu Ajgorja za hrbtom ;-) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
curi Objavljeno Marec 2, 2004 Deli Objavljeno Marec 2, 2004 Slike lohka tut ženske gledajo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
curi Objavljeno Marec 2, 2004 Deli Objavljeno Marec 2, 2004 .. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
curi Objavljeno Marec 2, 2004 Deli Objavljeno Marec 2, 2004 ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
curi Objavljeno Marec 2, 2004 Deli Objavljeno Marec 2, 2004 ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave