Zok Objavljeno Julij 2, 2004 Opozori Objavljeno Julij 2, 2004 ni čudno da je un stric tako šrečen :P ! ...logicno, ce ma pa ducatija! :P
gebre Objavljeno Julij 2, 2004 Opozori Objavljeno Julij 2, 2004 (popravljeno) :wub: Popravljeno Julij 2, 2004. Popravil gebre
gebre Objavljeno Julij 2, 2004 Opozori Objavljeno Julij 2, 2004 (popravljeno) :wub: Popravljeno Julij 2, 2004. Popravil gebre
Denny Objavljeno Julij 2, 2004 Opozori Objavljeno Julij 2, 2004 :kva2: :OK: Yes, to mi deli! Gina Wild :wub: :yea2: , ni čudno da je un stric tako šrečen :P ! Ja je dobra igralka :D mi je vsec Kaj je tudi motoristka al ne? Ve kdo kaj? Enkrat vem, da sem gledal eno motoristično oddajo (menda Motobike) in je bil en del oddaje o njej. Koliko sem skapiral z mojo bogo nemscino, se je pripravljala na izpit A-kat (kazalo je tudi kako fura hornetko) pa da ima doma nek motor, itd Ve kdo kaj vec? Gebre ima pa že ADSL, a ne :D :yea2:
gebre Objavljeno Julij 2, 2004 Opozori Objavljeno Julij 2, 2004 (popravljeno) Gebre ima pa že ADSL, a ne :D :yea2: ja :D , pa še spat se mi ne da, pa morem mal po netu šarit :doze: Popravljeno Julij 2, 2004. Popravil gebre
Priporočene objave