bagio Objavljeno November 16, 2011 Opozori Objavljeno November 16, 2011 Hola, pa sej ni tko zlo grd, no... meni je pravzaprav čist všeč Kdo! trebor 1
bikez Objavljeno Januar 5, 2012 Opozori Objavljeno Januar 5, 2012 (popravljeno) GSXR Smart Popravljeno Januar 5, 2012. Popravil bikez GHOST RIDER 46 1
Jure Objavljeno Januar 5, 2012 Opozori Objavljeno Januar 5, 2012 Hola, pa sej ni tko zlo grd, no... meni je pravzaprav čist všeč Meni osebno je tazadnji model GSXRja 1000 dizajnersko najlepši litraš (poleg Ducatija seveda) Bi bil pa cajt, da ga še tehnološko mal nadgradijo, ker jih je konkurenca mal prehitela
Izek Objavljeno Januar 16, 2012 Opozori Objavljeno Januar 16, 2012 Bi samo na hitro vprašal, K5 ali K7 ? Lp ^^
Izek Objavljeno Januar 16, 2012 Opozori Objavljeno Januar 16, 2012 Tudi tu bi na hitro vprašal, K5 ali K7 ? Pač dve temi, "double the question" .. Lp ^^
sax46 Objavljeno Januar 16, 2012 Opozori Objavljeno Januar 16, 2012 Bi samo na hitro vprašal, K5 ali K7 ? Lp ^^ Odvisno za kaj ga misliš imet (pista,cesta) in kolk si pripravljen dat? Naceloma je pa vseeno Izek 1
Izek Objavljeno Januar 16, 2012 Opozori Objavljeno Januar 16, 2012 Odvisno za kaj ga misliš imet (pista,cesta) in kolk si pripravljen dat? Naceloma je pa vseeno Za na cesto! Hja.. če bi ble normalne cene.. tak pa v primerjavi izpred treh let... je marsikdo še "dvignil" ceno.. dejansko mislijo ljudje, da imajo zlato doma hehe. K5-K6 osebno boljši.. ampak, kje se da preverit, če je bil motor vpoklican in je bil ojačan okvir? Vem, da ste o tem že pisali, ampak, kje bi se to dalo videt? Lp izek
sax46 Objavljeno Januar 16, 2012 Opozori Objavljeno Januar 16, 2012 Za na cesto! Hja.. če bi ble normalne cene.. tak pa v primerjavi izpred treh let... je marsikdo še "dvignil" ceno.. dejansko mislijo ljudje, da imajo zlato doma hehe. K5-K6 osebno boljši.. ampak, kje se da preverit, če je bil motor vpoklican in je bil ojačan okvir? Vem, da ste o tem že pisali, ampak, kje bi se to dalo videt? Lp izek hja, to s cenami je pa res mal absurdno ratalo K7, K8 za moje pojme bi mogu met ceno 6500 do maks 7000 v nulo ohranjen, tak pa jih najdeš, da hočjo met po 8 jurčkov zanj ...novi gsxr 1000 iz trgovine, samo da je 2010 letnik pa 10500 eur, pa ni hec, da se nebi še dal kak euro, ko si s kešem tam dol zbit. Mahh...hvala bogu,da mi ni treba motorja iskat Izek 1
BIZIXXX Objavljeno Januar 16, 2012 Opozori Objavljeno Januar 16, 2012 Tudi tu bi na hitro vprašal, K5 ali K7 ? Pač dve temi, "double the question" .. Lp ^^ Definitivno K5-K6 serija. Najboljši motor kar jih je Suzuki kdaj naredil za moje pojme.Sam problem je dobrega dobit, tričert teh ki se jih prodaja je totalnih podrtij z ful lepimi plastikami, kar pomeni da so en del kilometrine nabirali po pisti, z čimer sicer ni problemov če lahko pri kredibilnem viru preveriš kako je bil stoj vzdrževan. Če najdeš kakšnega od prvega lastnika (sicer pobožne želje), pa da ima še kakšen račun od vzdrževanja, pa da se da preverit malo zgodovine motocikla in kako je bil motor vzdrževan, sam zagrabi, ne bo ti žal. Izek in suzuki 2
bikez Objavljeno Januar 17, 2012 Opozori Objavljeno Januar 17, 2012 hja, to s cenami je pa res mal absurdno ratalo K7, K8 za moje pojme bi mogu met ceno 6500 do maks 7000 v nulo ohranjen, tak pa jih najdeš, da hočjo met po 8 jurčkov zanj ...novi gsxr 1000 iz trgovine, samo da je 2010 letnik pa 10500 eur, pa ni hec, da se nebi še dal kak euro, ko si s kešem tam dol zbit. Mahh...hvala bogu,da mi ni treba motorja iskat L0 ne boš dobil za 10k€, boš pa dobil K9 tj. letnik 2009 za 10.5k€, L1 pa je 13k€. Drugače pa so vsi dvignili cene, ne sam Suzuki. Jaz sem že razmišljal, da bi mojga prodal, je sicer K8, prvič registran 2009 vendar zastonj ga ne dam, tako da verjetno sploh ne bo šel na a.net. in, če ga dam npr. za 7k€, potem moram za novga dve leti mlajšega dati še 6k€ :grrr .
GHOST RIDER 46 Objavljeno Januar 17, 2012 Opozori Objavljeno Januar 17, 2012 (popravljeno) GSXR Smart no to bom pa jst naredu, mašino mam, sam še smartek :grim Popravljeno Januar 17, 2012. Popravil GHOST RIDER 46 DXR16 1
blabla Objavljeno Januar 18, 2012 Opozori Objavljeno Januar 18, 2012 ups,mal sn zamenjal vrstni red slik..
blabla Objavljeno Januar 18, 2012 Opozori Objavljeno Januar 18, 2012 ...no,mal se mi je spet dalo skenirat; upam,da pride komu kakšna informacija prav za k2 model (meni osebno glede nastavitev vzmetenja)
sax46 Objavljeno Januar 18, 2012 Opozori Objavljeno Januar 18, 2012 L0 ne boš dobil za 10k€, boš pa dobil K9 tj. letnik 2009 za 10.5k€, L1 pa je 13k€. Ne bit pikolovski, tiskarski škrat se hitro prikrade :grrr Drugače pa je itak vseeno al 2009 al 2011 letnik, je itak isti motor
bikez Objavljeno Januar 18, 2012 Opozori Objavljeno Januar 18, 2012 Ne bit pikolovski, tiskarski škrat se hitro prikrade :grrr Drugače pa je itak vseeno al 2009 al 2011 letnik, je itak isti motor , motor je res isti, odpravljene mogoče kakšne napake iz te serije,vendar cena pa ni ista! Potemtakem morajo vsi avti istega modela imeti isto ceno neglede na letnik, kar seveda ne bo pilo vode, ker imajo tudi novi K9, L0, in L1 različno ceno. Sem mogu mal, če je pa res :grim .
sax46 Objavljeno Januar 18, 2012 Opozori Objavljeno Januar 18, 2012 , motor je res isti, odpravljene mogoče kakšne napake iz te serije,vendar cena pa ni ista! Potemtakem morajo vsi avti istega modela imeti isto ceno neglede na letnik, kar seveda ne bo pilo vode, ker imajo tudi novi K9, L0, in L1 različno ceno. Sem mogu mal, če je pa res :grim . Ti si kr daj duška Boš dal pa pol za pir, ko bomo šli ovinke preganjat Izek in bikez 2
bikez Objavljeno Januar 18, 2012 Opozori Objavljeno Januar 18, 2012 Ti si kr daj duška Boš dal pa pol za pir, ko bomo šli ovinke preganjat Vsaj midva bi lahko bila pametna glede polaganja ovinkov po cesti. Sej veš kako na intenzivni piskajo aparati. Glede pa ni panike.
bagio Objavljeno Januar 18, 2012 Opozori Objavljeno Januar 18, 2012 Vsaj midva bi lahko bila pametna glede polaganja ovinkov po cesti. Sej veš kako na intenzivni piskajo aparati. Glede pa ni panike. Kak si mislu "vsaj midva",kot da mi nevemo,za pir pa velja Izek in casper7 2
Izek Objavljeno Januar 19, 2012 Opozori Objavljeno Januar 19, 2012 (popravljeno) Vsaj midva bi lahko bila pametna glede polaganja ovinkov po cesti. Sej veš kako na intenzivni piskajo aparati. Glede pa ni panike. še marsikdo "drug" .. se strinjam z Bagio-m Popravljeno Januar 19, 2012. Popravil Izek
bikez Objavljeno Maj 8, 2012 Opozori Objavljeno Maj 8, 2012 Ali paše na GSX-R-a 1000 K8 ketna DID 530VM in sicer na original zobnike?
suzuki Objavljeno Maj 8, 2012 Avtor Opozori Objavljeno Maj 8, 2012 Hola mojster, ja, paše, saj ti piše v Owner's Manualu da je na tvoji macchini sportivi veriga DID530, 112 členov - pri DIDu je oznaka V za O-ring ketne, VM (ZVM-X, VX, VX2) je oznaka za X-ring ketno, nima veze z velikostjo, zato ne bi smelo bit ovire, če ima le dovolj členov več o oznakah še več se ti pa splača preverit oba zobnika da nista iztrošena, da ti ne bo nova ketna umrla (pre)zgodnje smrti She in bikez 2
bikez Objavljeno Maj 9, 2012 Opozori Objavljeno Maj 9, 2012 Hola mojster, ja, paše, saj ti piše v Owner's Manualu da je na tvoji macchini sportivi veriga DID530, 112 členov - pri DIDu je oznaka V za O-ring ketne, VM (ZVM-X, VX, VX2) je oznaka za X-ring ketno, nima veze z velikostjo, zato ne bi smelo bit ovire, če ima le dovolj členov več o oznakah še več se ti pa splača preverit oba zobnika da nista iztrošena, da ti ne bo nova ketna umrla (pre)zgodnje smrti Grrrrrrrrr , sem poslušal serviserja in je rekel, da je original 525, manual pa seveda nisem šel brat (zobi imajo 17k)!! Thx!
biker77 Objavljeno Maj 31, 2012 Opozori Objavljeno Maj 31, 2012 ve kdo za kakega gixerja ki se prodaja? dober, dodatna oprema me ne moti..nočem pa nekega sekreta. če so poliestri in kaka yoshimura zraven ne bom nič hud. za normalno ceno. K5 ali K6.. u glavnem, rad bi videl da je zadeva uštimana, če je kaj zamenjano pa pričakujem originale zraven..
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se