Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

Hm, dons sm kupu novo svečko, spucal fergazer(čist sm ga razstavil). Vijak za zrak in zaug sm uzeu ven in zdej ni nč nastavleno in še bol crkuje. Igle pa nism nč premikal.

Objavljeno

Ce se bol crkuje pol je nekaj na tem tak da probaj prestavlat zrak najboljse je da se vozis mas zraven izvijac pa se vstavis vsakih par metrov pa nastavis ko enkrat zacne letet si zmagal .)

Objavljeno (popravljeno)

Neki podobnga sm že dons delu, sam se nism kej preveč časa zajbavu s tem. Bom še jutr :( PA povej mi že vijak zategnem je manj al več zraka? KAj pa iglo pustim pri mir?

Popravljeno . Popravil Sadida
Objavljeno

iglo raje pusti pri miru... zrak pa nevem, ta sraufek se zaradi treslajev premakne vcasih pa ga probaj malo zetegnit pa ce bo slabse gres v drugo smer, ce ga zategujes das motoru manj zraka .)

Objavljeno

glej, če čš to težavo doma odpravt, si uzemi čas, in vse ornk preglej. dol vzemi fergazer, avspuh in cilinder. temeljito spucaj fergazer in avspuh, potem preglej cilinder. če se cilinder tko čudno vijoličasto mavrično sveti, potem je pregret, kar je tudi možen vzrok da ti motor tako nagaja. potem boš moral cilinder zamenjati, ali pa nekako dat delat novo pušo notr, vse dihtunge lepo zamenjej, vse pritegni, in ma da dela, če NE, je vzrok nekje drugje--> beri: Elektrika....

Objavljeno

Fergazer sm dau dol, cilinder tudi in izpuh tudi. Spucal sm cel fergazer in ispuh. Dol sem dau cilinder in ni nič vijoličast, obročki so celi, bat pa je biu na vrhu čisto črn. Potem sem probaval naštelati zrak in ni sem zgubil vijak za zrak :slap: :( :( Šele potem sem videl da tam ko je prišraufana mašina na nekem vijaku skačejo iskre če dam malo več gasa. KAj je to narobe :?

Objavljeno

elektrika....zgleda da ti nekje prebija, poglej kable ce je kateri slabo izoliran..., pa maso preveri ce je vredu kabl pritrjen

• 1 leto pozneje...
Objavljeno

JZ MAM PA GILERO GSM.SKOZ MI JE ŠLA LEPO SAM KO SM PA PRED KAKIMI TREMI MESCI SE PELU DO NEKAM PA NAZAJ VSE SKP 30KM PA MI JE ZARIBALO.POL SM DAU SAM NOV VBAT EN RABLEN PA SM SE PELU CCA 5KM PA JE SPET RIBNAL.

ZEJ PA NE WEM ČE BI MOGOČ ONA CEVKA KO JE ZA OLJE DOVAJAT V FERGIJA KEJ SE ZAMAŠILA K ZDLE 3 MESCE ČAKAM NA KIT 70 PA KO GA BOM DOBUU NE BI RAD DA BI ZARABAL.

PA KA BI LAHK KDO ZRIHTU KAK KIT ZA TA MOTOR?

Objavljeno

Ja kak je biu pa cilindr? :blink: Če sm prou razumeu si sam bat zamenu? Glede olja pa, pri uplinjaču snami cevko za olje medtem ko moped laufa pa boš vidu če kej teče. Al pa dej dekl dol pa poglej oljno pumpo,mogoče se ti je zajla strgala

• 3 mesecev pozneje...
Objavljeno

Mutor mi je delu supr, zdej me pa neki zajbava. Ko se pelem do 7 tisoč ubrat gre nurmaln pol pa začne kr crkvat, kukr de bi bencina zmankal.Če pa s mal kuplingo stisnem pa ud 8 tisoč ubratu naprej gre spt nurmaln, sam umes neki crkuje Ampak če dam pa iz brzine pa nurmaln, nč ne crkuje pr 7 tisoč ubratih. Pa mislm de se mi mal bl greje k ponavad. Kua bi blo lhka narobe?

Svečka oz. fergazer, jst sem imel iste probleme. :BUA:

Objavljeno

samo en let pa par mescev prepozn si za ta odgovor. Pomoje je ze pogruntu do zdej

Ma nemoj :kva1: ! Pč napišem mogoče bo pa kdo drug še bral to temo :P

Objavljeno

Ko ste že glih v to temo spet zašli...

Men pa pri tem motorju sedaj pri nizkih temperaturah, nad 6tisoč obrati že "trokira" ko da bi preskakval neki.

Ka je to mrzla mašina? Al kej druga?

Sej pol se lepo počas pelem dokler se ornk ne ogreje pol pa je ponavad uredu. Včasih pa sploh noče nad 8tisoč, kr trokira... V poletnik mesecih se to ni dogajal...

Objavljeno

Men pa pri tem motorju sedaj pri nizkih temperaturah, nad 6tisoč obrati že "trokira" ko da bi preskakval neki.

Sej pol se lepo počas pelem dokler se ornk ne ogreje pol pa je ponavad uredu. Včasih pa sploh noče nad 8tisoč, kr trokira... V poletnik mesecih se to ni dogajal...

Svoj problem sm že zdavni rešu ja :P

MmAaTtIiCc:

to ni nič nenavadnega, ko motor užgeš ga pust 5 minut na mestu da laufa, potem ko se greš pa pelat pa 5 minut vozi s polovico gasa, da se motor ogreje, potem bo šou pa normalno .)

Objavljeno

Ja sej to tud delam, pa sm si tud mislu normaln....

• 3 mesecev pozneje...
Objavljeno

Ka ve mogoč gdo če je kej druga slučajn? Motor je le letnik 2000, pa mašina še ni bla odprta..kakšni batno obročki pa to? Sam ko je ogret gre pa čist fajn...

Sam na živce mi gre, ker ko je mrzl, tud sam ne laufa, kmal ugasne, tak da niti ne morn da bi ga šou pržgat, pa ga pustu...

Objavljeno

lahk mi mal razložiš tole, ker nisn čist razumeu :blush:

Objavljeno

To je meni delalo na DiTechu, ko je bilo res mrzlo... ampak takrat dokler se ni ogrel ni šel niti 30km/h :BUA: Zamenjal sem svečko, ampak je bilo enako. So pa rekli da naj bi bilo nekaj z izpuhom in katalizatorjem v njem..? Če je podobno pri tebi pa nevem.. vem pa da je smotano :headbang:

• 10 mesecev pozneje...
Objavljeno

ja js mam tut gillero rk 50...pa mi isto trokira pr 7000 ubratih...pol pa k gre mim pr 800 pa s5 uleče :unsure: sam fora je d pol k šaltam wedno padejo obrati ke na 7000 k če grejo men pol nikamor negre...pa to je začela kr na 1x delat prj nč...pa sm že use probu frgazr spucu swečka use..sdj sm ubupu pa ga mam u garaž..sam usen bi ga zrihtu d prodam js to.Sticky kwa si ti naredu ppol k ti to delal:S a si zrihtu

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!