pirrulz Objavljeno Oktober 27, 2006 Deli Objavljeno Oktober 27, 2006 Nesi mu rože! :lol1: Bom. Flowers that go "BUM". B) :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fire Objavljeno Oktober 27, 2006 Deli Objavljeno Oktober 27, 2006 glej,glej... tudi ptujska sekcija zgodaj vstane :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Wobewt Objavljeno Oktober 27, 2006 Deli Objavljeno Oktober 27, 2006 Miro, Božo, Franci ali vsi trije? Pimpi ma občase probleme z razumevanjem. B) Mogoče je preveč začudena? U tork bom pa pil pivo s Turbo Pimpi. :beer1: :beer1: :beer1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pimpi limpi Objavljeno Oktober 27, 2006 Deli Objavljeno Oktober 27, 2006 Pimpi ma občase probleme z razumevanjem. B) Mogoče je preveč začudena? U tork bom pa pil pivo s Turbo Pimpi. :beer1: :beer1: :beer1: Ja no, sem pač blond, ampak je prov fajn!!!! :OK: A to pomeni, da se vidimo na Halloween party-ju? .) Žur bo zihr!!!! :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kruse Objavljeno Oktober 27, 2006 Deli Objavljeno Oktober 27, 2006 Dobro jutro ! Pimpi, a sem te spet preihitel? Aja, danes je sobota. Nedelavni dan za marsikoga... Najbrz tudi zate...... Ampak, ti si se mlada...... :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pimpi limpi Objavljeno Oktober 28, 2006 Deli Objavljeno Oktober 28, 2006 Dobro jutro ! Pimpi, a sem te spet preihitel? Aja, danes je sobota. Nedelavni dan za marsikoga... Najbrz tudi zate...... Ampak, ti si se mlada...... :) Res je, ob sobotah ne delam!¨ :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
triker Objavljeno Oktober 30, 2006 Deli Objavljeno Oktober 30, 2006 Se vidmo jutri!! Laško pa kar v hladilnik, se mi zdi da bom žejen :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno Oktober 30, 2006 Deli Objavljeno Oktober 30, 2006 Se vidmo jutri!! Laško pa kar v hladilnik, se mi zdi da bom žejen :grim Mislim, da smo na to racunali in se ze hladi. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
soncy Objavljeno Oktober 30, 2006 Deli Objavljeno Oktober 30, 2006 Mislim, da smo na to racunali in se ze hladi. a kaj vročga pa ne bo? :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno Oktober 30, 2006 Deli Objavljeno Oktober 30, 2006 a kaj vročga pa ne bo? :kva2: Seveda, tudi Firestarterji bomo - bolj vrocega od tega pa ni ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Wobewt Objavljeno Oktober 30, 2006 Deli Objavljeno Oktober 30, 2006 Seveda, tudi Firestarterji bomo - bolj vrocega od tega pa ni ;) O, obstaja. Wobewt The Hot. :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
soncy Objavljeno Oktober 30, 2006 Deli Objavljeno Oktober 30, 2006 Seveda, tudi Firestarterji bomo - bolj vrocega od tega pa ni ;) :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: sam da me ne bo spet zeblo :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
soncy Objavljeno November 2, 2006 Deli Objavljeno November 2, 2006 ma vsem enga :004 za fajn žur in vzdušje :OK: prav fajn vas je blo spet videt :010 in še zeblo me ni nč :grrr sam čili sm pozabla jest :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
triker Objavljeno November 2, 2006 Deli Objavljeno November 2, 2006 sam čili sm pozabla jest :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
soncy Objavljeno November 2, 2006 Deli Objavljeno November 2, 2006 sam čili sm pozabla jest :cry: A joj, pol si pa zamudila nekaj boljšega ta teden, res je bil špica :OK: saj vem :cry: misliš da mi ni žal? :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pimpi limpi Objavljeno November 3, 2006 Deli Objavljeno November 3, 2006 Petek :OK: ! Kolk fajn!!!! :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pimpi limpi Objavljeno November 6, 2006 Deli Objavljeno November 6, 2006 HM, ponedeljek! Nič kaj fajn! :closedeyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno November 6, 2006 Deli Objavljeno November 6, 2006 HM, ponedeljek! Nič kaj fajn! :closedeyes: Skozi leta delovnih traum, se tudi ponedeljkov privadis... Ne cisto, sam je malo lazje. Jutri pa v nove prostore :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pimpi limpi Objavljeno November 6, 2006 Deli Objavljeno November 6, 2006 Skozi leta delovnih traum, se tudi ponedeljkov privadis... Ne cisto, sam je malo lazje. Jutri pa v nove prostore :) A že jutri???? :eek: Prov fletno, nas ne bo zeblo!!!! :OK: Pa še bližje doma imam!!!! :D :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
katrca Objavljeno November 6, 2006 Deli Objavljeno November 6, 2006 kam se pa selite??? lep pozdrav Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno November 6, 2006 Deli Objavljeno November 6, 2006 Kletni prostori gostilne KALVAN pri Delu nasproti Gospodarskega Razstavisca Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pimpi limpi Objavljeno November 6, 2006 Deli Objavljeno November 6, 2006 kam se pa selite??? lep pozdrav Ampak seveda samo začasno! :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fire Objavljeno November 6, 2006 Deli Objavljeno November 6, 2006 In se to samo ob torkih :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MARJA Objavljeno November 6, 2006 Deli Objavljeno November 6, 2006 Kletni prostori gostilne KALVAN pri Delu nasproti Gospodarskega Razstavisca A bojo v kleti tud vinski sodi :hmm: jasno polni :hmm: :hmm: :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fire Objavljeno November 6, 2006 Deli Objavljeno November 6, 2006 Ja pa sekret je blizu :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se