Pimpi limpi Objavljeno November 6, 2006 Deli Objavljeno November 6, 2006 Ja pa sekret je blizu :P Pa avtobus za domov tudi!!!! :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fire Objavljeno November 6, 2006 Deli Objavljeno November 6, 2006 Pimpi ti se lahko od tam domov kar polijes :P sej je cist blizu :wacko: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pimpi limpi Objavljeno November 6, 2006 Deli Objavljeno November 6, 2006 Pimpi ti se lahko od tam domov kar polijes :P sej je cist blizu :wacko: POLIJEM??? :huh: Kako to misliš? :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fire Objavljeno November 6, 2006 Deli Objavljeno November 6, 2006 Zalet in spljas... potem pa po odtoku do doma :huh: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pimpi limpi Objavljeno November 6, 2006 Deli Objavljeno November 6, 2006 Zalet in spljas... potem pa po odtoku do doma :huh: ME TOO BIG!!!! Premajhni odtoki! :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fire Objavljeno November 6, 2006 Deli Objavljeno November 6, 2006 Pa ne zdele :doze: pol ko si v drugem agregatnem stanju :D spijes se nekaj in izhlapis proti domu :grim Saj smo to ze prakticirali... ko ne ves kako si prisla domov :hmm: :o Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pimpi limpi Objavljeno November 7, 2006 Deli Objavljeno November 7, 2006 Pa ne zdele :doze: pol ko si v drugem agregatnem stanju :D spijes se nekaj in izhlapis proti domu :grim Saj smo to ze prakticirali... ko ne ves kako si prisla domov :hmm: :o NO NO NO :hmm: , jaz sem še vedno vedela kako sem prišla domov! :) Nič lagat!!!! :nono: Aja, megleno jutro vsem! :closedeyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno November 7, 2006 Deli Objavljeno November 7, 2006 Upsssssssssssssssss A jest prav razumem.....da je danes Kolezija "closed" :eek: :eek: :eek: :eek: Še dobr, da sem pogledal, kakšni kostanji in ostalo se naj bi obetalo. Priznam......razočaranje pa je kljub vsemu prisotno. :cry: :cry: :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pimpi limpi Objavljeno November 7, 2006 Deli Objavljeno November 7, 2006 Upsssssssssssssssss A jest prav razumem.....da je danes Kolezija "closed" :eek: :eek: :eek: :eek: Še dobr, da sem pogledal, kakšni kostanji in ostalo se naj bi obetalo. Priznam......razočaranje pa je kljub vsemu prisotno. :cry: :cry: :cry: Kolezija je CLOSED! :) Obetalo se bo sigurno kaj, le kostanja ne glih! Res pa je, da je šiptar s kučico zelo blizu, pa lohka greš tudi po kostanj. :kva2: Razočaran pa ne moraš biti :grrr , kajti poskrbeli smo za to, da obiskovalci ne bodo zboleli in da nam bo vsem toplo! :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MARJA Objavljeno November 7, 2006 Deli Objavljeno November 7, 2006 ........ in da nam bo vsem toplo! :yea1: A stiskal se bomo :hmm: :hmm: :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pimpi limpi Objavljeno November 7, 2006 Deli Objavljeno November 7, 2006 A stiskal se bomo :hmm: :hmm: :hmm: Stiskal? :naughty: Ja mogoče se boste tud! :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
soncy Objavljeno November 7, 2006 Deli Objavljeno November 7, 2006 no, zdej k se boste pa stiskal, me pa ne bo :cry: mam pa res srečo :slap: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kruse Objavljeno November 7, 2006 Deli Objavljeno November 7, 2006 Seveda, tudi Firestarterji bomo - bolj vrocega od tega pa ni ;) Ahahhhaahhahah :D Okej. To zagotovo govoris zaradi lepsega. :) Ups, a sem te izdal? Nisem te. Sam si se. Ze zdavnaj. Ti privoscim vroce. Lahko tudi zenske, ce si njih zelis. Sicer me pa to ne zanima vec. Glede necesa te pa opozarjam. Ce si slucajno pozabil.... Ne se zajebavat z mano. Ker tega ne maram. In glede Mateja velja isto. In glede raznoraznih prijateljstev.... Me niti ne zanima katerih. Samo to. Prijateljsko opozorilo. Zaenkrat. In za ostale, Ein ima prav! Bolj vrocega od Firestarterjev pa ni! Trenutno Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pimpi limpi Objavljeno November 8, 2006 Deli Objavljeno November 8, 2006 Ahahhhaahhahah :D Okej. To zagotovo govoris zaradi lepsega. :) Ups, a sem te izdal? Nisem te. Sam si se. Ze zdavnaj. Ti privoscim vroce. Lahko tudi zenske, ce si njih zelis. Sicer me pa to ne zanima vec. Glede necesa te pa opozarjam. Ce si slucajno pozabil.... Ne se zajebavat z mano. Ker tega ne maram. In glede Mateja velja isto. In glede raznoraznih prijateljstev.... Me niti ne zanima katerih. Samo to. Prijateljsko opozorilo. Zaenkrat. In za ostale, Ein ima prav! Bolj vrocega od Firestarterjev pa ni! Trenutno OJOJOJ :cry: Fantje pazite se, Kruze grozi! :xx: :lol1: Matr, ampak ti pa res ne znaš odnehat! Smešno mi je samo to, da glede na to, kokr praviš da ti gremo na živce, pa da smo smotani in ne vem še kaj, zakaj potem sploh še bereš in komentiraš to temo! Sej dokler si se pa z nami družil je bilo pa vredu, samo to pa pomeni, da si tudi ti čuden! :BUA: No ja sej nima smisla! :closedeyes: Aja DOBRO JUTRO! :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno November 8, 2006 Deli Objavljeno November 8, 2006 Dobro jutro... A je kdo opazil, kako lepo deluje funkcija IGNORE? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno November 8, 2006 Deli Objavljeno November 8, 2006 A je kdo opazil, kako lepo deluje funkcija IGNORE? Za Broja 1 vem, za druge pa nisem ziher. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fire Objavljeno November 8, 2006 Deli Objavljeno November 8, 2006 Tkole je pa v nasem novem keudru :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fire Objavljeno November 8, 2006 Deli Objavljeno November 8, 2006 Seveda je nasel pot do nas tudi legenda slo hard scene Mio Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
katrca Objavljeno November 8, 2006 Deli Objavljeno November 8, 2006 fajn zgleda mogoče bom pa nasla kaksne pol urice in vas prišla mal pogledat - če smem seveda... lp :blush: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fire Objavljeno November 8, 2006 Deli Objavljeno November 8, 2006 O porkamarija... kdo je to? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pravokotar Objavljeno November 8, 2006 Deli Objavljeno November 8, 2006 Stric Fester. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alka Objavljeno November 8, 2006 Deli Objavljeno November 8, 2006 Končno sem se naučila, kako priti do vas in vi grete drugam ... :slap: Pridem spet drugo leto. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fius Objavljeno November 8, 2006 Deli Objavljeno November 8, 2006 sem zamudil včeraj... pridem naslednjič... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fire Objavljeno November 8, 2006 Deli Objavljeno November 8, 2006 Wobwewt ni vedel kaj bi pil :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno November 9, 2006 Deli Objavljeno November 9, 2006 O porkamarija... kdo je to? Jaz vem :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se