Pimpi limpi Objavljeno November 15, 2006 Deli Objavljeno November 15, 2006 Sej še ni vikend :P Na žalost!!!! :xx: Aja dobro jutro! .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Icy Objavljeno November 15, 2006 Deli Objavljeno November 15, 2006 Fire glej da boš danes dobro razrezal torto!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fire Objavljeno November 15, 2006 Deli Objavljeno November 15, 2006 Ne bo torte... nimam sape za upihnit tolko svec. Bomo samo kaksnega dahnili :beer1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno November 15, 2006 Deli Objavljeno November 15, 2006 Ne bo torte... nimam sape za upihnit tolko svec. Bomo samo kaksnega dahnili :beer1: Astmatik :hmm: :? .) :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fire Objavljeno November 15, 2006 Deli Objavljeno November 15, 2006 Kadilec :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pimpi limpi Objavljeno November 16, 2006 Deli Objavljeno November 16, 2006 Jutro!!!! :D Tamal petek, kolk fajn! :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno November 16, 2006 Deli Objavljeno November 16, 2006 Jutro!!!! :D Tamal petek, kolk fajn! :yea1: Kva bo sele jutri... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fire Objavljeno November 16, 2006 Deli Objavljeno November 16, 2006 :? Ob 5.00 je bil se zur, zdej pa taka bolecina v piskru :doze: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pimpi limpi Objavljeno November 20, 2006 Deli Objavljeno November 20, 2006 Jutro!!!! :yawn: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
soncy Objavljeno November 20, 2006 Deli Objavljeno November 20, 2006 dobro jutro :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno November 20, 2006 Deli Objavljeno November 20, 2006 Jutro, jutro Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fire Objavljeno November 20, 2006 Deli Objavljeno November 20, 2006 .) Dan... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno November 20, 2006 Deli Objavljeno November 20, 2006 čer :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pimpi limpi Objavljeno November 21, 2006 Deli Objavljeno November 21, 2006 A je možno, da je človek sploh lohka tolk zaspan kot sem jaz danes???? [attachmentid=86583] :yawn: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
First Objavljeno November 21, 2006 Deli Objavljeno November 21, 2006 A je možno, da je človek sploh lohka tolk zaspan kot sem jaz danes???? [attachmentid=86583] :yawn: Amm, ja, je :grim Ker sm jst tut neki tazga ko ti pomoje :yawn: :yawn: :yawn: :yawn: :yawn: Še dobr, da redko kdo tle mim hodi, k bi ga pojedla lah k tok zinem ko zeham :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno November 21, 2006 Deli Objavljeno November 21, 2006 Amm, ja, je :grim Ker sm jst tut neki tazga ko ti pomoje :yawn: :yawn: :yawn: :yawn: :yawn: Še dobr, da redko kdo tle mim hodi, k bi ga pojedla lah k tok zinem ko zeham :D Pa sej se je fajn najest po moje... Sam ce bi bil jaz, bi te holesterol ubil. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pimpi limpi Objavljeno November 21, 2006 Deli Objavljeno November 21, 2006 Pa sej se je fajn najest po moje... Sam ce bi bil jaz, bi te holesterol ubil. UFF, še 45 minut, potem pa domov!!!! :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno November 21, 2006 Deli Objavljeno November 21, 2006 eni pa smo že 70minut doma .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
First Objavljeno November 21, 2006 Deli Objavljeno November 21, 2006 Pa sej se je fajn najest po moje... Sam ce bi bil jaz, bi te holesterol ubil. :lol1: :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno November 21, 2006 Deli Objavljeno November 21, 2006 :lol1: :OK: Ce bi me v zivo vidla, bi ti blo jasno, da je to resna nevarnost - in ne za smejat... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pimpi limpi Objavljeno November 24, 2006 Deli Objavljeno November 24, 2006 Ce bi me v zivo vidla, bi ti blo jasno, da je to resna nevarnost - in ne za smejat... No pretiravat pa ni treba! :slap: Sej ni tolk hudo!! :grrr Aja dobro jutro! Madona je fajn k je petek!!!! :OK: [attachmentid=86746] Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno November 24, 2006 Deli Objavljeno November 24, 2006 Ja zadnji petek v tem tednu... A se men samo zdi ali je fuuuuuul dalec bil. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MARJA Objavljeno November 24, 2006 Deli Objavljeno November 24, 2006 Ja zadnji petek v tem tednu... A se men samo zdi ali je fuuuuuul dalec bil. ...in zadnji petek v mesecu :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pimpi limpi Objavljeno November 24, 2006 Deli Objavljeno November 24, 2006 A se men samo zdi ali je fuuuuuul dalec bil. SE STRINJAM!!!! :glare: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fire Objavljeno November 24, 2006 Deli Objavljeno November 24, 2006 Jutri pa kosarka na obali :bounce: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se