Brihta Objavljeno November 24, 2006 Deli Objavljeno November 24, 2006 ...in zadnji petek v mesecu :OK: ...in zadnji v tem letu :OK: Aja, pišuka, sej je še december :hmm: A se men samo zdi ali je fuuuuuul dalec bil. Ja v ponedeljek je bil strahotno daleč. Včeraj zvečer pa je bil precej blizu. Jutri bo pa spet tako daleč :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno November 24, 2006 Deli Objavljeno November 24, 2006 Jutri pa kosarka na obali :bounce: Ja, to bo se smeha :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fire Objavljeno November 28, 2006 Deli Objavljeno November 28, 2006 Dan... :wub: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno November 28, 2006 Deli Objavljeno November 28, 2006 Dan... :wub: Dej bit no zaljubljen - cist kicasto. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pimpi limpi Objavljeno November 28, 2006 Deli Objavljeno November 28, 2006 Dej bit no zaljubljen - cist kicasto. Ne pa ni kičasto!!!! :evilgrin: Prov fajn je bit zaljubljen!!!! :wub: :010 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fire Objavljeno November 28, 2006 Deli Objavljeno November 28, 2006 :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pimpi limpi Objavljeno November 28, 2006 Deli Objavljeno November 28, 2006 :grim No samo glej, da ne bo ta tvoj nasmešek spet trajal 7 dni, potem pa boš spet pisu pod temo "ŽALOSTEN SEM"!!!!! :headbang: :kva1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Skinny Objavljeno November 28, 2006 Deli Objavljeno November 28, 2006 Fire! Na raport! :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno November 28, 2006 Deli Objavljeno November 28, 2006 En bo pa najebu... nja, nja, nja, nja, nja... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fire Objavljeno November 28, 2006 Deli Objavljeno November 28, 2006 Fire! Na raport! :hmm: Ja wohl! :huh: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Skinny Objavljeno November 28, 2006 Deli Objavljeno November 28, 2006 Fire! Za kazen me peleš na :naughty: pivo!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno November 29, 2006 Deli Objavljeno November 29, 2006 A ste se pogreli včeraj? :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno November 29, 2006 Deli Objavljeno November 29, 2006 A ste se pogreli včeraj? :OK: Ne vem zakaj si pobegnil.... Jaz npr, sem bil nadvse alkoholno utrujen. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno November 29, 2006 Deli Objavljeno November 29, 2006 Sva z boljšo polovico zaključila popivanje, sem samo še vrnil kar sem popil potem pa sva žal morala zgasnat. Mogoče naslednjič več :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fire Objavljeno November 29, 2006 Deli Objavljeno November 29, 2006 Fire! Za kazen me peleš na :naughty: pivo!!! A je blo OK :? In ICE ni pivo :P :wub: Ja sej vem... RAPORT Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
soncy Objavljeno November 29, 2006 Deli Objavljeno November 29, 2006 prav lepo je blo spet v vaši družbi :OK: in prostor je carski :grim aja, :slap: hvala še enkrat vsem, :004 saj veste zakaj Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fire Objavljeno December 1, 2006 Deli Objavljeno December 1, 2006 Pimpi! A se je teb ze weekend zacel :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pimpi limpi Objavljeno December 1, 2006 Deli Objavljeno December 1, 2006 Pimpi! A se je teb ze weekend zacel :naughty: SEVEDA SEVEDA! :yea1: Sem peljala svojega jeklenega konjička na servis, da so mi ključavnico zamenjali! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pimpi limpi Objavljeno December 4, 2006 Deli Objavljeno December 4, 2006 No pa spet trpimo v službi!!!! :headbang: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno December 4, 2006 Deli Objavljeno December 4, 2006 Jutro - zaspano, ampak je pa jutro. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pimpi limpi Objavljeno December 4, 2006 Deli Objavljeno December 4, 2006 Jutro - zaspano, ampak je pa jutro. Ja in je, veš! :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fire Objavljeno December 4, 2006 Deli Objavljeno December 4, 2006 Jutro! Tolk fajn se je blo vozit... pol je pa scat zacel :headbang: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pimpi limpi Objavljeno December 8, 2006 Deli Objavljeno December 8, 2006 Petek!!!! :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fire Objavljeno December 8, 2006 Deli Objavljeno December 8, 2006 Spet kurcev petek :angry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
katrca Objavljeno December 8, 2006 Deli Objavljeno December 8, 2006 zakaj je pa kurčev??? je tako lep dan...in nasi vremenarji so se spet mal zmotil...po njihovih napovedih naj bi že cel teden deževalo...pa tega se do danes nismo dočakali.... pa lep vikend :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se