Einherjar Objavljeno Januar 12, 2007 Deli Objavljeno Januar 12, 2007 Neee... je kar fino... Skoda samo, da je koncert, ki traja 1,5 ure v principu za nas 12 ur dela, ce bi sel samo igrat, bi bilo bolj fajn :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MDR Objavljeno Januar 17, 2007 Deli Objavljeno Januar 17, 2007 V glavnem fantje (in dekleta seveda) - včeraj je bilo zlo fino :OK: . Standardno je bila družbe izredno dobra, posledično tudi razpoloženje :yea1: . Škoda, ker sem morala tako zgodaj domov :( . Upam, da ste še kar nekaj časa uživali. Se vidimo naslednjič :D . M Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fire Objavljeno Januar 17, 2007 Deli Objavljeno Januar 17, 2007 Ja sem videl da ti je slo ob odhodu kar malo na jok :cry: He he! Se vidmo ja :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pimpi limpi Objavljeno Januar 23, 2007 Deli Objavljeno Januar 23, 2007 TIK DEŽEVEN DAN ........ ODPREM OČI..POTUJEM DALEČ STRAN....!!!! :slap: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno Januar 23, 2007 Deli Objavljeno Januar 23, 2007 TIK DEŽEVEN DAN ........ ODPREM OČI..POTUJEM DALEČ STRAN....!!!! :slap: Bo treba zvecer na kako pivo, da ne bos takih stvari pisala... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fire Objavljeno Januar 23, 2007 Deli Objavljeno Januar 23, 2007 yep :beer1: :beer2: :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pimpi limpi Objavljeno Januar 24, 2007 Deli Objavljeno Januar 24, 2007 (popravljeno) Ja una čokolada je bila res dobra! :kva2: Popravljeno Januar 24, 2007. Popravil Pimpi limpi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno Januar 24, 2007 Deli Objavljeno Januar 24, 2007 Ja una čokolada je bila res dobra! :kva2: Kera? prva, druga, una z rizem??? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pimpi limpi Objavljeno Januar 24, 2007 Deli Objavljeno Januar 24, 2007 Kera? prva, druga, una z rizem??? Sej sta bili samo 2!!!!!! :blush: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
triker Objavljeno Februar 6, 2007 Deli Objavljeno Februar 6, 2007 Dober dan borci!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno Februar 6, 2007 Deli Objavljeno Februar 6, 2007 Dober dan borci!! dan, dan... Ni glih prav najboljsi, ampak pritozeval se pa tudi ne bom... Seveda se vsem ostalim informacija - od danes pa naprej v novem klubhouse-u. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fire Objavljeno Februar 6, 2007 Deli Objavljeno Februar 6, 2007 Za tiste pa, ki se ne znajdete najbolje, vam pa tud ta fotka ne bo v pomoc :headbang: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MARJA Objavljeno Februar 6, 2007 Deli Objavljeno Februar 6, 2007 Za tiste pa, ki se ne znajdete najbolje, vam pa tud ta fotka ne bo v pomoc :headbang: Zdaj bom pa lahko s padalom doskočil točno za šank. :OK: Sam ne danes k imam nočno. :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
soncy Objavljeno Marec 3, 2007 Deli Objavljeno Marec 3, 2007 hvala :004 zelo ste me prijetno presenetil. :grim srečna, vesela in ponosna :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fire Objavljeno Marec 30, 2007 Deli Objavljeno Marec 30, 2007 Qu Qu... :blink: Mater nikjer nobenga. Sem vedel da se ne smem prehitro zbujat :huh: Pa dobro jutro vsem. :yawn: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Skinny Objavljeno Marec 30, 2007 Deli Objavljeno Marec 30, 2007 Qu Qu... :blink: Mater nikjer nobenga. Sem vedel da se ne smem prehitro zbujat :huh: Pa dobro jutro vsem. :yawn: Tlele kaže ura že 10 in še več.... mi loh razložiš kaj je to prehitro? :)) Zaspane :)) Jutro!!!! To itak,.... kakšno pa.... po želji.... meni dobro..... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fire Objavljeno Marec 30, 2007 Deli Objavljeno Marec 30, 2007 Loh ti razlozim. Pred dvanajsto bit na sihtu je prehitro zame. :closedeyes: To bi pa ze lahko vedela .) Fajn te je po dolgem casu videt... tipkat. :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Skinny Objavljeno Marec 30, 2007 Deli Objavljeno Marec 30, 2007 Tudi tebe Fire, zdej mormo pa po dolgem času še na kako pivičko, kaj praviš.... a boš že povabu al kaj??? Sicer pa,.... sigurno si mi še kakega dolžn.... za une raporte :)) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fire Objavljeno Marec 30, 2007 Deli Objavljeno Marec 30, 2007 Ja wohl :blink: Enkrat cez vikend primotoriram na tvoj konc, pa bano nafilej z vroco vodo :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sEh Objavljeno April 8, 2007 Deli Objavljeno April 8, 2007 ČIR KJE JE KIR :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno April 9, 2007 Deli Objavljeno April 9, 2007 ČIR KJE JE KIR :? Ej, na motorjih :) jaz grem cez eno uro pogledat, kako izgleda nas novi plac za letosnji zbor. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sEh Objavljeno April 9, 2007 Deli Objavljeno April 9, 2007 se dobimo v NM :beer2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sEh Objavljeno April 9, 2007 Deli Objavljeno April 9, 2007 plac o.k. furca o.k. kosilo o.kkkkk. :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fire Objavljeno April 11, 2007 Deli Objavljeno April 11, 2007 Dan! Spet sem tu. Eh kolk je blo fajn. Velikonocno jutro okoli sedmih zjutraj in zajtrk malo kasneje :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fius Objavljeno April 11, 2007 Deli Objavljeno April 11, 2007 ma je blo fajn pridet spet mal okol ! plac je cool. To morajo fešte bit brez razlog non-stop. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se