Fire Objavljeno Maj 16, 2007 Deli Objavljeno Maj 16, 2007 In potem se mozakar odloci da bo pil vino :blink: in je bil zopet prisoten gospod Murphy... niso tocili niti vina, le cvicek :headbang: To je bil se kar tezaven vecer- za v knjigo rekordov, bi rekel :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno Maj 16, 2007 Deli Objavljeno Maj 16, 2007 In potem se mozakar odloci da bo pil vino :blink: in je bil zopet prisoten gospod Murphy... niso tocili niti vina, le cvicek :headbang: To je bil se kar tezaven vecer- za v knjigo rekordov, bi rekel :grim Sem pa kar precej vode na ta dan spil... Pa pol po 2h uniona :wub: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MDR Objavljeno Junij 26, 2007 Deli Objavljeno Junij 26, 2007 Madona - tukaj se pa res že dolgo ni nič pisalo :hmm: . Kakor koli - po vseh vogalih se govori, da je bil vikend nor :grupni: . Na žalost zaradi obveznosti nisem mogla prit :BUA: (se kesem in mi je žal - mi ma tud za kaj bit). Komaj čakam, da mi še kdo kaj pove v živo :OK: . So danes zvečer prostori odprti, ali še delate inventuro od vikenda :hmm: ? M. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
čeladko Objavljeno Junij 26, 2007 Deli Objavljeno Junij 26, 2007 Ja! Trpim! Spet v sluzbi :doze: Eh, sej bo boljs! :blink: Nism vedu d morš tkole garat !!! Ampak priznej d tak garanje je kr pisan na kožo našmu S.... .Pa še velik tacga garanja ti želim HA HA HA !!! Lp Čeladko in Špelca Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
soncy Objavljeno Junij 26, 2007 Deli Objavljeno Junij 26, 2007 Madona - tukaj se pa res že dolgo ni nič pisalo :hmm: .Kakor koli - po vseh vogalih se govori, da je bil vikend nor :grupni: . Na žalost zaradi obveznosti nisem mogla prit :BUA: (se kesem in mi je žal - mi ma tud za kaj bit). Komaj čakam, da mi še kdo kaj pove v živo :OK: . So danes zvečer prostori odprti, ali še delate inventuro od vikenda :hmm: ? M. zaradi bogatije dans zaprto :lol1: počitek bejba, počitek :grim blo zadn teden mal spanja .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MDR Objavljeno Junij 27, 2007 Deli Objavljeno Junij 27, 2007 Jp Soncy, čist razumljiv :D . Hvala za včerajšnjo informacijo. Se vidimo naslednji teden. M. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno Junij 27, 2007 Deli Objavljeno Junij 27, 2007 Itak se vidimo :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
LUMPKA Objavljeno Junij 27, 2007 Deli Objavljeno Junij 27, 2007 Madona - tukaj se pa res že dolgo ni nič pisalo :hmm: .Kakor koli - po vseh vogalih se govori, da je bil vikend nor :grupni: . Na žalost zaradi obveznosti nisem mogla prit :BUA: (se kesem in mi je žal - mi ma tud za kaj bit). Komaj čakam, da mi še kdo kaj pove v živo :OK: . So danes zvečer prostori odprti, ali še delate inventuro od vikenda :hmm: ? M. Ja weekend je bil nor in zelo naporen. V torek pa kar v club pridt pa bomo poklepetali. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tati Objavljeno Junij 27, 2007 Deli Objavljeno Junij 27, 2007 Ja weekend je bil nor in zelo naporen. V torek pa kar v club pridt pa bomo poklepetali. se strinjam s tabo, :worship: :whistle: :worship: :whistle: :worship: :worship: :naughty: čeladko - upam, da je uč bolje... :unsure: :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
soncy Objavljeno Junij 27, 2007 Deli Objavljeno Junij 27, 2007 se strinjam s tabo, :worship: :whistle: :worship: :whistle: :worship: :worship: :naughty: čeladko - upam, da je uč bolje... :unsure: :unsure: a moja noga te pa nč ne zanima? :angry: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
čeladko Objavljeno Junij 27, 2007 Deli Objavljeno Junij 27, 2007 se strinjam s tabo, :worship: :whistle: :worship: :whistle: :worship: :worship: :naughty: čeladko - upam, da je uč bolje... :unsure: :unsure: Uč je skor OK , zjutri mal kamilce lavfajo d se laži iz djoko jedno oko prelevim u Čeladkota . Svet z dvema učema je lepši... Kva nej rečm HVALA OBEMA ZA HITRO AKCIJO !!!! Še dobr d sm mev tok SREČE !!! Lp in HVALA Čeladko in Špelca Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fire Objavljeno Junij 28, 2007 Deli Objavljeno Junij 28, 2007 Evo ga... http://www.firestartersmc.com/gallery/view...lang=0&ac=1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
soncy Objavljeno Junij 28, 2007 Deli Objavljeno Junij 28, 2007 super slike :worship: jao, kako bi šla nazaj :doze: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fire Objavljeno Julij 26, 2007 Deli Objavljeno Julij 26, 2007 Evo folk! Nekaj utrinkov vcerajsnjega koncerta v nasem klubu. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ajgor the mad dog Objavljeno Julij 27, 2007 Deli Objavljeno Julij 27, 2007 MISERY INDEX-si so pa ZAKON :yea2: :yea2: :yea2: :yea2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno Julij 30, 2007 Deli Objavljeno Julij 30, 2007 Res so fenomenalni. Pa se moja ljubica, mi je majico kupila :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
LUMPKA Objavljeno September 7, 2007 Deli Objavljeno September 7, 2007 Sobotna žurka je bla pa fajn dobra. Kaj ne bi ponovil? :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
soncy Objavljeno September 7, 2007 Deli Objavljeno September 7, 2007 Sobotna žurka je bla pa fajn dobra. Kaj ne bi ponovil? :naughty: a kar takoj? :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
LUMPKA Objavljeno September 7, 2007 Deli Objavljeno September 7, 2007 a kar takoj? :hmm: Ja no Jutri a ne. Itak nimamo kaj pametnega za počet. Dans se bom pa še zdravla doma s čajčki Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fire Objavljeno September 7, 2007 Deli Objavljeno September 7, 2007 he he dobro http://www.direkt.si/domov/bulevar/53667/ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno September 7, 2007 Deli Objavljeno September 7, 2007 Kdaj bo daj špilal Jan :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno September 7, 2007 Deli Objavljeno September 7, 2007 Direkt & Einherjar :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
soncy Objavljeno September 7, 2007 Deli Objavljeno September 7, 2007 he he dobrohttp://www.direkt.si/domov/bulevar/53667/ super :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ajgor the mad dog Objavljeno September 7, 2007 Deli Objavljeno September 7, 2007 he he dobrohttp://www.direkt.si/domov/bulevar/53667/ :grupni: GO EIN GO :grupni: O Murku :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
LUMPKA Objavljeno September 14, 2007 Deli Objavljeno September 14, 2007 Kaj ga bomo kaj zažural?????????????????????? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se