LUMPKA Objavljeno Januar 4, 2008 Deli Objavljeno Januar 4, 2008 Hvala enako Tati Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ajgor the mad dog Objavljeno Januar 6, 2008 Deli Objavljeno Januar 6, 2008 lepo je, da tudi vam zaželim :winkiss: ajgor tebi pa ...... :004 :004 , ker te nisem videla že ............časa Hvala Tati tut tebi želimo srečno, zdravo in z veliko dobrih žurov ter varnimi kilometri.........v letu 2008 Vračam :004 :004 pa saj se bova letos že srečala pa nadoknadila za nazaj in naprej :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno Januar 7, 2008 Deli Objavljeno Januar 7, 2008 Hvala Tati tut tebi želimo srečno, zdravo in z veliko dobrih žurov ter varnimi kilometri.........v letu 2008 Vračam :004 :004 pa saj se bova letos že srečala pa nadoknadila za nazaj in naprej :naughty: Ti playboy, ti :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
matjon Objavljeno Januar 11, 2008 Deli Objavljeno Januar 11, 2008 Pizda smo se mel zakon. Sicer sm to sele zej na slikah vidu... 1/2 sm pozabu pa sm se sele zej spomnu, druge 1/2 se vrjetno pa nkol ne bom... http://www.firestartersmc.com/gallery/view...lang=0&ac=1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
matjon Objavljeno Januar 11, 2008 Deli Objavljeno Januar 11, 2008 U glavnem je treba ponovit. Pa upam, da prej ku cez eno leto. PS: pa ansambel Trta je treba povabit Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
LUMPKA Objavljeno Januar 11, 2008 Deli Objavljeno Januar 11, 2008 Res smo se imeli nooorooooooooooooo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
LUMPKA Objavljeno Januar 15, 2008 Deli Objavljeno Januar 15, 2008 Tudi to soboto je bilo zanimivo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
LUMPKA Objavljeno Januar 15, 2008 Deli Objavljeno Januar 15, 2008 Blažen med ženami Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AlterMann Objavljeno Januar 17, 2008 Deli Objavljeno Januar 17, 2008 - no, pa poglejva kdo je gor - ou, it iz aj, aj-gor.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kruse Objavljeno Marec 13, 2008 Deli Objavljeno Marec 13, 2008 Drugace pa sem mojo Valkyro vprasal glede mojih rogov - trdi da ona nic o tem ne vem... Jaz ji zaupam! Izgleda je nezadovoljena. Pa ne se bat. Bo ze nasla nekoga z vecjimi "rogovi" :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kruse Objavljeno Marec 13, 2008 Deli Objavljeno Marec 13, 2008 Ali pa celo takega s Thorovim "Kladivom" Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kruse Objavljeno Avgust 2, 2008 Deli Objavljeno Avgust 2, 2008 Ba ... Stipe.... Mečka je sla. Sm jo senku enmu mulcu, k je oblubu, da jo bo zrihtu. Prebarvu, pa skaj zice. Aja, pa slike mi je oblubu, ko jo bo zrihtu.... Jest zmecem prevec za motorje, avto mi je pa samo kista. k hocem da vzge za v sluzbo. Okej, sej ni blo vedno tko. Certifikat sm mu zrihtu. Pa bremze. Pa zmigouc. Pa.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MDR Objavljeno September 24, 2008 Deli Objavljeno September 24, 2008 Stipe, tvoj čili je zakon :worship: :worship: :worship: M. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
soncy Objavljeno September 24, 2008 Deli Objavljeno September 24, 2008 Stipe,tvoj čili je zakon :worship: :worship: :worship: M. čili je bil? :o vedno vse zamudim :wacko: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gerholdd Objavljeno September 25, 2008 Deli Objavljeno September 25, 2008 mhm, čili je bil dober :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
soncy Objavljeno Oktober 11, 2008 Deli Objavljeno Oktober 11, 2008 fejotu enga :004 k dons praznuje :worship: da ne pozab na obljubljen pir :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se