Pimpi limpi Objavljeno September 14, 2005 Deli Objavljeno September 14, 2005 Jutro! :yawn: :zzz: ! A je e kdo zaspan? Jaz sem totalno k...... spala!! :cry: Dons pa bo mogoče še tadolga na šihtu! :cry: Ja moram rečt da vas je bilo včeraj prov lepo videt! :blush: Aja pa Marja, reči ženi, da je bilo pecivo odlično, čeprav sem ga bolj probala, kot pa jedla! :slap: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno September 14, 2005 Deli Objavljeno September 14, 2005 Jutro! :yawn: :zzz: ! A je e kdo zaspan? Jaz sem totalno k...... spala!! :cry: Dons pa bo mogoče še tadolga na šihtu! :cry: Ja moram rečt da vas je bilo včeraj prov lepo videt! :blush: Aja pa Marja, reči ženi, da je bilo pecivo odlično, čeprav sem ga bolj probala, kot pa jedla! :slap: ← Pimpi tebi se pa vidi, da nisi skoraj nič žejna, ker se v sredo zjutraj vedno prva gor prijaviš. :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pimpi limpi Objavljeno September 14, 2005 Deli Objavljeno September 14, 2005 Pimpi tebi se pa vidi, da nisi skoraj nič žejna, ker se v sredo zjutraj vedno prva gor prijaviš. :grim ← Služba je pa služba :BUA: ! Ni kej! Res pa je da skoraj nikoli ne pijem!!! :blush: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fire Objavljeno September 14, 2005 Deli Objavljeno September 14, 2005 :) Aaaaaaaaaaagghhhh. :blink: Jutro! :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fius Objavljeno September 14, 2005 Deli Objavljeno September 14, 2005 tole včeraj je bilo pa že na meji ... čutim posledice ... sm mislu da bo vidu ixs delat kroglce :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fire Objavljeno September 14, 2005 Deli Objavljeno September 14, 2005 No tkole je blo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fire Objavljeno September 14, 2005 Deli Objavljeno September 14, 2005 patkole tut Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fire Objavljeno September 14, 2005 Deli Objavljeno September 14, 2005 paaaaaaaaaa Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fire Objavljeno September 14, 2005 Deli Objavljeno September 14, 2005 ups Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fire Objavljeno September 14, 2005 Deli Objavljeno September 14, 2005 xw3rb Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fius Objavljeno September 14, 2005 Deli Objavljeno September 14, 2005 :grim lepe fotke ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fire Objavljeno September 14, 2005 Deli Objavljeno September 14, 2005 Lepi ljudje :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fius Objavljeno September 14, 2005 Deli Objavljeno September 14, 2005 (popravljeno) :lol1: tist u sredini ? :oops: Popravljeno September 14, 2005. Popravil Fius Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fire Objavljeno September 14, 2005 Deli Objavljeno September 14, 2005 razen njega ga :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fire Objavljeno September 14, 2005 Deli Objavljeno September 14, 2005 Pol sem pa odsel... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fius Objavljeno September 14, 2005 Deli Objavljeno September 14, 2005 mi smo pa ostaliiiiiiiiiiiiii dooolgoo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Icy Objavljeno September 14, 2005 Deli Objavljeno September 14, 2005 razen njega ga :P ← Jaz sem tudi v sredini :angry2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fire Objavljeno September 14, 2005 Deli Objavljeno September 14, 2005 Sory Icy. Nase sem mislil. Kot vedno :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ajgor the mad dog Objavljeno September 14, 2005 Deli Objavljeno September 14, 2005 Evo pridem pogledat dons k mam cajt :D ← ni te bilo ... Aja pa Marja, reči ženi, da je bilo pecivo odlično, čeprav sem ga bolj probala, kot pa jedla! ← :OK: probal-jedel odlično je bilo Lepi ljudje :P ← itaq mi smo pa ostaliiiiiiiiiiiiii dooolgoo ← :eek: jeba je blo zjutraj ob 5:30h vstat :yawn: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Icy Objavljeno September 14, 2005 Deli Objavljeno September 14, 2005 Sory Icy. Nase sem mislil. Kot vedno :kva2: ← Ah, ne se sekirat saj nisva edina :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pimpi limpi Objavljeno September 15, 2005 Deli Objavljeno September 15, 2005 Jutro! Matr je zajeban, če delaš včeraj od 7:00 do 19:30, dones je pa treba spet ob 6:00 vstat! :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
katrca Objavljeno September 15, 2005 Deli Objavljeno September 15, 2005 se bo treba kr navadit - glede na to kako podaljšujejo delovno dobo bomo se 40 let ali več zgodaj vstajali in se sprasevali - zakaj nam je tega treba....?? ste pa res prisrčni na teh fotkah!! :OK: :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno September 15, 2005 Deli Objavljeno September 15, 2005 Jutro! Matr je zajeban, če delaš včeraj od 7:00 do 19:30, dones je pa treba spet ob 6:00 vstat! :cry: ← Imaš pa zato (spet) čast prvega posta v novem dnevu. :grim Ki je dan četrtek, mali petek. :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pimpi limpi Objavljeno September 15, 2005 Deli Objavljeno September 15, 2005 :OK: Imaš pa zato (spet) čast prvega posta v novem dnevu. :grim Ki je dan četrtek, mali petek. :OK: ← Ja je fajn feeling k vem da je jutri že petek!!! :OK: Potem pa spet malo frej!!! :010 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MARJA Objavljeno September 15, 2005 Deli Objavljeno September 15, 2005 :OK: Ja je fajn feeling k vem da je jutri že petek!!! :OK: Potem pa spet malo frej!!! :010 ← Da se mi preveč ne razvadiš :lol1: :kva2: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se