Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

Odvisno na katero misliš .)

Eno si je itaq Ein prilastil.....torej Pizza da te Kap:) Res je bila dobra. Jest bi zdejle en kos. A se dobimo čez 30 minut na kakšnem parkirišču pa naročimo Pizzo da te kap?!:)

Fire čeprav si se mi zdel včer nekaj turobno zamorjen. Upam, da si danes po "fuku" s Fatimo kej boljše volje, ker čeprav si star še ne pomen da morš bit zamorjen, turoben in brezvezen.

Pričakujemo izčrpno poročilo o testu Fatime Fong.......pa ne se neki zgovarjat......povej po pravic:)

Objavljeno

Morgen! Uffff. dobre 4 ure popivanja v Svetilniku kažejo rane.....uffff

Objavljeno

Eh jebiga, kot tradicionalno zadnjih nekaj mesecev, sem tud to zamudu. :(

Objavljeno

O, leyga Uzzy pa ne da si od mrtvih ustal. A moram it spet v Sarajevo da te srecam

Objavljeno

jah očitno ne bo druge, kdaj greš :D

upam, da me še niste pozabli in da smo še zmer dobri frendi

Objavljeno

O, leyga Uzzy pa ne da si od mrtvih ustal. A moram it spet v Sarajevo da te srecam

ja kako to da pa se midva nisva srečala v Sarajeva, namreč Uzzy mi je kar v naročje padel ! .)

Objavljeno

Yah, sej men tud :huh: zgleda da se je po vseh narocjih valjal :lol1:

Objavljeno

Peeeeeeeeeeeteeeeeeeeeeeeek!

Dobro jutro! Prijetno in mirno delovno okolje. Samo 66 telefonov na uro, toplo, prijetno dišečo kavico ...želim tudi vam.

A je še kdo zjutraj ribal led iz avtomobila?! Pizda! Sam še plundra al pa 2 m snega manjka pol smo pa tm. Zjutraj sem ob cesti videl pingvine, ki so prodajali čaj. Fuck.

Pozabimo na pekel, ki je zunaj toplih pisarn in domov. Petek je. Predlagam snidenje ob časi ledenomrzlega piva okoli 20:00 ure v Svetilniku. Tema večera Cankar in Prešeren! Najbolj idealna imitacija enega ali drugega dobi nagrado - sveže točeno pivo izpod mojih rok!

Ej petek je! Povejte to še mal naokoli, da ne bo folk tečen in zamorjen!!!!!!

Peeeeeeeteeeeeeeeek!

Objavljeno

Petek je - nov tattoo imam... Life is good

Odkril sem še dva topica v katera nisi napisal da imaš nov tattoo!!!

Ej a maš nov tatoo!?!? Trajni ali un k zgine po 2 letih? A je tvoj prvi?

Nej uganem: Zvezdica Zasranka? he he.....I'm naughty today....:)

Objavljeno

Uzzy, welcome back!!!! Lepo da sis e oglasil po dolgem času, zdej se moraš pa še osebno pridet pokazat!!!! :OK:

Ja drugače pa vidim, da ste imeli kar pestro, ko sem se jaz potepala po slevenskem morju! Moram rect, da človeka kar prime da bi dol ostal! Sonce, nebo brez oblakov, morje šajba, vetra skoraj nič, pa še toplo! Noro! In potem pridem v Lajbah in kr nekaj megla!!!!! :BUA:

Ja Einherjar, spet nov tattoo, a? Madona, spet se se začeli na polno tetovirat, ane! Bom počasi mogla spet jaz kej umislit, mogoče!!!!! :blush:

Objavljeno

Morgen! Nov ponedeljek, nov teden, nova jeba.......nič novega:)

Še mal pa ARMWRESTLING....................

Objavljeno

JUHEJ!!!!!! :D

Jutro! Sej je res. da je ponedeljek, sam je pa fajn, k sem drug teden frej!!!!! :OK:

Pa Armwrestling v soboto, pa žur!!!!! Komej čakam!!! :kva2:

Objavljeno

JUHEJ!!!!!! :D

Jutro! Sej je res. da je ponedeljek, sam je pa fajn, k sem drug teden frej!!!!! :OK:

Pa Armwrestling v soboto, pa žur!!!!! Komej čakam!!! :kva2:

Ne pa ni ponedeljek ampak je torek!:)

Še mal pa vikeeeeeeeeeeend. Ja ta bo naporen.

Uh pol si bom pa še jest frej vzel pa greva lahko jaslice pogledat.........v Betlehem....:)

Se vidmo danes zvečer v clubhouseu.....

Objavljeno

ja sej na dopust, eni bomo pa še mal delal...pol paaa...v tople kraje.....

lalalalallalalalal

lep dan

:yea1: :OK:

Objavljeno

Uh pol si bom pa še jest frej vzel pa greva lahko jaslice pogledat.........v Betlehem....:)

Jutro!!!!!

Betlehem!!!???? :kva2: No pa glej, da bova šla potem res jaslice gledat, da bova jezuščku privezala petardo na nogo in prižgala! Jezus go home, al kako si že takrat reku!!!! :lol1:

Objavljeno

Dobro jutro! Kava, kav, kava, čaj, kava,.......kurc kuhan vin......pa kr v krigel nalij!!!!!!!!

Decembra ob fešti mormo fuuuuuul kuhanga vina nardit......če ga bo pa kej ostal pa drog od prometnega znaka not zabit in pustit pred vhodom pa bomo mel Liziko velikanko.

Sej mislim, da je bilo tudi tukaj že napisano da je:

CLUBHOUSE LJUBLJANA DO NADALJNEGA ZAPRT. Za vse tiste, ki bi nas kdaj obiskali pa sporočamo, naj spremljajo temo saj nameravamo izvesti še eno prednovoletno žurko. Torki zaenkrat zaradi nehumanih temperatur odpadejo!

Ave Sataraš

Objavljeno

Ave Sataraš

:blink:

Laaaaaaaaaaceeeeeeen :grim

Objavljeno

A kdo ve - a to deluje al je spet prevara pretkanega Jamie Oliverja?!?!?!

Ospen puding klobasa

Sestavine:

· 1 škatla Ospen 1500

· 1 tablica Coldrex

· 1 lekadol C

· 5 g sladkorja

· 1 vrečka pudinga Dr.Oetker

· 1 kocka medu

· ¼ limonete

· 500 ml mleko(kravje)

Tehnični minimum:

· Električni, plinski, bencinski, petrolejski oz. kakršen pač že gorilnik, samo da proizvaja ustrezen višek toplote s katerim lahko zavremo mleko.

· Manjši lonček(cca. 200 ml)

· Večji lonček(cca. 1000 ml – volumen umerjern po JUS S.O.S. 69 ; + / - 250 ml)

· 1 večja žlica

· 1 manjša žlica

· lasten arhivček CD ploščkov z ustrezno glasbeno vsebino

· CD predvajalnik s sound souraundom

· 80 mm konopljene vrvi

· 1 meter 3/4 colskega svinjskega debelega črevesa

· lij 250/20 mm

Priprava:

S pomočjo izbranega CD ploščka z ustrezno glasbeno vsebino zadovoljimo idilično zvočno podlago tega kuharskega »izliva«. Vzamemo večji lonček vanj vlijemo kravje mleko(500 ml) in ga pristavimo na izvir odvečne toplote. 45 sekund pred vreliščem izbrane tekočine z manjšim lončkom(cca 200 ml) odvzamemo cca. 100 ml pogretega mlega in vanj stresemo puding prašek in ga z malo žličko mešamo do popolne raztopitve s toplo mlečno tekočino. Vmešavanje izvajamo maksimalno 40 sekund, nato zmes prelijemo v totalno zrajcano vroče mleko, ki dobrohotno čaka v večjem lončku(seveda 500 ml). Zmes mešamo nadaljnih 5 minut! Vmes nam del kipeče zmesi non stop uhaja iz lončka, ampak se ne pustimo motiti in meršamo do preteka 5 minut. Vmes lahko požvižgavamo refren »prve jutranje glasbe«!

Nato zadevo odstavimo iz izvira odvečne toplote! To počnemo cca. 120 sekund. V tem času prerežemo konpljeno vrv na polovico in dobimo dva koščka po 40 mm in en košček po 7 mm. En 40 mm košček konopljene vrvi zavečemo na krajni del svinjskega debelega črevesja. Črevo primemo na drugem – prostem koncu in pihnemo vanj kot bi napihovali balon. Zadeva se razproste v obliki balona klobase in je pripravljena na dinamični drugi del tega kulinaričnega izliva. Z levico(oz desnico) tiščimo zaprto črevo, napolnjeno z zrakom, z desnico(oz. levico) pa v odprtino potisnemo lij. Pri tem ne moremo preprečiti da nam zrak nebi ušel iz »klobase« pa vendar je priprava tudi še naprej zelo adrenalinska.

Če smo kolikor toliko arhivski športnik lahko sedaj z levico(oz. desnico) tiščimo črevo ob iztopni del lija, z desnico(oz. levico) pa nimamo kaj početi, zato primemo vrč z toplo puding zmesjo. In ko že hočemo vliti zmes v lij se spomnimo, da smo pozabili narediti »filo«, zato spustimo vrč in debeločrevesni zavitek z lijem ter pograbimo sestavine, ki so nam(od zahtevanih) še ostale.

Najprej zdrobimo(s pomočjo nekega trdega predmeta, ki se nahaja v bližini mesta kjer pripravljamo to Ospen puding klobaso) celotno količino tablet Ospen 1500, dodamo zdrobljeno tablico(tudi ovojček) Coldrexa, 5 g sladkorja(po možnosti trsnega rjavega) in zmes dobro premešamo. Dodamo stisk ali dva limonete oz. sok, ki se izcedi ob tem početju in še enkrat pomešamo. Vsebino stresemo v večji lonček s puding zmesjo in pristavimo izvoru odvečne toplote za 60 sekund. Pri tem mešamo kot nori. Lahko tudi z boki!

Vrnemo se na točko C-1 oz. na del postopka, ki smo ga natrenirali že v prvem nadaljevanju. Za tiste, ki niste na tekočem naj povem, da je treba prijeti svinjsko črevo na prostem koncu in pihniti vanj kot bi napihovali balon. Zadeva se razproste v obliki balona klobase in je pripravljena na dinamični drugi del tega kulinaričnega izliva. Z levico(oz desnico) tiščimo zaprto črevo, napolnjeno z zrakom, z desnico(oz. levico) pa v odprtino potisnemo lij. Pri tem ne moremo preprečiti da nam zrak nebi ušel iz »klobase« pa vendar je priprava tudi še naprej zelo adrenalinska.

Če smo kolikor toliko arhivski športnik, lahko sedaj z levico(oz. desnico) tiščimo črevo ob iztopni del lija, z desnico(oz. levico) pa nimamo kaj početi, zato primemo vrč z toplo zmesjo pudinga in file. Zmes skozi lij vlijemo v črevo, odločimo lonček in z preostalim 40 mm koncem konopljene vrvi zavežemo poslednji del črevesa in tako naredimo zaključno fazo priprave Ospen puding klobase!

Ostala pa nam je kocka medu s katero lahko podložimo visečo omaro ali teto.

Namen uporabe Ospen puding klobase:

· Neznan – kot tudi kontraindikacije

Doziranje:

· 1 zvrhana žlica v vsako uho 10 minut po pričetku najglobjega sna

Patent patentiran. Avtorske pravice so zaščitene.

KIDC DONT TRAJ DIZ AT HOUM!

Objavljeno

A kdo ve - a to deluje al je spet prevara pretkanega Jamie Oliverja?!?!?!

Zadeva utegne delovati. Če pa previdno dodaš še škatlico apaurinov, se ne boš sekiral niti če vse ostalo zataji. B)

Objavljeno

:kva2: OOOOOOOOO matr :slap: ! Pi... jaz bi imela tudi tako službo, da bi lohka t"kle romane pisala na internet! Ampak ti pa dogaja :lol1: !!!!!! In kje ti ideja za take recepte????? :?

Objavljeno

:kva2: OOOOOOOOO matr :slap: ! Pi... jaz bi imela tudi tako službo, da bi lohka t"kle romane pisala na internet! Ampak ti pa dogaja :lol1: !!!!!! In kje ti ideja za take recepte????? :?

To je star recept sestre Vendeline

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

    • Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.



×
×
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!