Pimpi limpi Objavljeno November 24, 2005 Opozori Objavljeno November 24, 2005 To je star recept sestre Vendeline AJA!!!!!!! :blink: :?
ixs Objavljeno November 24, 2005 Avtor Opozori Objavljeno November 24, 2005 Jest to delam ponoč ko delam družbo in držim premirje med črički in pajkom..... Sem na seznam dodal še apaurine. Odlična ideja za okus in učinek nesekiranja... :)
Pimpi limpi Objavljeno November 24, 2005 Opozori Objavljeno November 24, 2005 Jest to delam ponoč ko delam družbo in držim premirje med črički in pajkom..... Sem na seznam dodal še apaurine. Odlična ideja za okus in učinek nesekiranja... :) In kako je kaj RAA? :winkiss: A kej raste? In kako so črički! A imajo lej izbuljene oči ko vidijo da jih pelješ na kosilo k pajku? :eek:
Pimpi limpi Objavljeno November 24, 2005 Opozori Objavljeno November 24, 2005 (popravljeno) Še malo pa bodo prazniki!!!!!! Popravljeno November 24, 2005. Popravil Pimpi limpi
Pimpi limpi Objavljeno November 25, 2005 Opozori Objavljeno November 25, 2005 JUTRO!!!!!! No pa je končno petek! Juhej! Pa jutri dogajanje .... :OK: !
ixs Objavljeno November 25, 2005 Avtor Opozori Objavljeno November 25, 2005 In kako je kaj RAA? :winkiss: A kej raste? In kako so črički! A imajo lej izbuljene oči ko vidijo da jih pelješ na kosilo k pajku? :eek: Sem kupil samomorilski odred čričkov pa odprem pokrov terarija pa kr sami skačejo k pajku. Za vero, pomarančne olupke in ječmenove kosmiče.......Raa pa je vernike in nevernike........in seveda raste....
Pimpi limpi Objavljeno November 25, 2005 Opozori Objavljeno November 25, 2005 Sem kupil samomorilski odred čričkov pa odprem pokrov terarija pa kr sami skačejo k pajku. Za vero, pomarančne olupke in ječmenove kosmiče.......Raa pa je vernike in nevernike........in seveda raste.... SAMOMORILSKI ODRED ČRIČKOV? :lol1: Lepo da raste stoj...... pajk! :OK: .)
Ratbike Objavljeno November 27, 2005 Opozori Objavljeno November 27, 2005 nah, pa pridem po skoraj mesecu domov, padem v depresijo... pa še club house nič več do nadaljnega. Icy, daj vsaj ti kaj lepega povej... Rat
Icy Objavljeno November 27, 2005 Opozori Objavljeno November 27, 2005 nah, pa pridem po skoraj mesecu domov, padem v depresijo... pa še club house nič več do nadaljnega. Icy, daj vsaj ti kaj lepega povej... Rat Lep meglen dan, lep sneg, lep dež, lep Icy :? Sem bil zadosti lep? :eek:
Icy Objavljeno November 27, 2005 Opozori Objavljeno November 27, 2005 (popravljeno) :) Poosebljena lepota .) Saj jaz nisem nikoli dvomil v to :rolleyes: Popravljeno November 27, 2005. Popravil Icy
Fire Objavljeno November 28, 2005 Opozori Objavljeno November 28, 2005 Sobotna noc ali po domace Do drink&drive... Ein Zwei Sikana na poti v zanesljivo zmago :OK:
ixs Objavljeno November 28, 2005 Avtor Opozori Objavljeno November 28, 2005 JA armwrestling je odpadel smo se pa zabaval v kartingih in ob kartingih......seveda je bil prisoten tudi McPir
ixs Objavljeno November 29, 2005 Avtor Opozori Objavljeno November 29, 2005 priprave In afterparty priprave v Rollbaru, after v Svetilniku(da ne bo kdo razmišljal kje zavraga je ta "modri košček" v Rollbaru.....
Ratbike Objavljeno November 29, 2005 Opozori Objavljeno November 29, 2005 če kerga slučajno zanimajo moja popotniška razmišljanja, samo sporočam, da sem na tej spletni strani začela pisat blog... Rat
Ratbike Objavljeno November 29, 2005 Opozori Objavljeno November 29, 2005 O fajn! Kdaj pa zacnes pisat? Sem že začela. Najdeš me med blogi - Šri Lanka leto po cunamiju. Bom vesela kakih komentarjev... Rat
Pimpi limpi Objavljeno November 30, 2005 Opozori Objavljeno November 30, 2005 In? Noben ni nič rekel! A je Šnicel dosegel nov rekord na gokardu???? :o Matr, ampak je fajn biti na dopustu, ane! In IXS a gremo v Bangladeš??? :naughty:
Fire Objavljeno November 30, 2005 Opozori Objavljeno November 30, 2005 Pimpi jaz biti najhitrejsi :kva2:
Pimpi limpi Objavljeno November 30, 2005 Opozori Objavljeno November 30, 2005 OHHHH, kolk smo ki :lol1: časti!!!!
ixs Objavljeno December 1, 2005 Avtor Opozori Objavljeno December 1, 2005 In? Noben ni nič rekel! A je Šnicel dosegel nov rekord na gokardu???? :o Matr, ampak je fajn biti na dopustu, ane! In IXS a gremo v Bangladeš??? :naughty: Bangladeš!?!?!?!? Glp...... al Betlehem!!!?!??!!? Menila sva se da bi obiskala "sveto družino"....ne me zdej v Bejrut vabit...... BBB--a three lovely towns.....Bangladeš, Bejrut in Betlehem. Tut če jih nikol ne vidm, si bom odpustil vse grehe....
ajgor the mad dog Objavljeno December 1, 2005 Opozori Objavljeno December 1, 2005 Jutro!!!!!!! :P ....jutro
Fius Objavljeno December 1, 2005 Opozori Objavljeno December 1, 2005 Hojla, Vidm da ste imeli pestro...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se