Pimpi limpi Objavljeno December 1, 2005 Opozori Objavljeno December 1, 2005 Bangladeš!?!?!?!? Glp...... al Betlehem!!!?!??!!? Menila sva se da bi obiskala "sveto družino"....ne me zdej v Bejrut vabit...... BBB--a three lovely towns.....Bangladeš, Bejrut in Betlehem. Tut če jih nikol ne vidm, si bom odpustil vse grehe.... OOPS! :blush: Sem imela v mislih Betlehem!!!! :lol1: A si boš odpustil vse grehe? A kr sam, al kaj? :hmm: A bi še moje vzel???? No ja, sej jih ni tolk veliko!!!! :blush:
Einherjar Objavljeno December 1, 2005 Opozori Objavljeno December 1, 2005 Hojla, Vidm da ste imeli pestro... Kaj bo sele v soboto!
Fius Objavljeno December 1, 2005 Opozori Objavljeno December 1, 2005 Kaj bo sele v soboto! same place same time?
Pimpi limpi Objavljeno December 1, 2005 Opozori Objavljeno December 1, 2005 same place same time? DEFINITIVNO!!!!! :OK:
ixs Objavljeno December 1, 2005 Avtor Opozori Objavljeno December 1, 2005 ...in kot je pisalo v As-u....tudi če bodo padale prekle...(dodam), odojki ali snežinke.....
Fire Objavljeno December 1, 2005 Opozori Objavljeno December 1, 2005 :? Jutro :angry2: Pizda spet je blo treba vstat :doze:
ixs Objavljeno December 1, 2005 Avtor Opozori Objavljeno December 1, 2005 :? Jutro :angry2: Pizda spet je blo treba vstat :doze: Ja ti revček. Pa šele 12:18 je.....
ixs Objavljeno December 1, 2005 Avtor Opozori Objavljeno December 1, 2005 Hmmmmm...no ja za navadne ljudi je že. Za tiste, ki vstajate "zjutraj" ob 12:00 pa verjetno "šele":) Hmmm vidm da imaš v avatarju danes pedrsko mašnjico! Pohvalno! Odlično za stil, misel in dekor:) he he..grem fdam....že, šele ali z avtom....... TIP OF DA DAY:Svetilnik 19:00 ..........
Fire Objavljeno December 1, 2005 Opozori Objavljeno December 1, 2005 19.39 drugace pa; nimajo samo pedri in turbonarkici AIDSa :angry:
Pimpi limpi Objavljeno December 2, 2005 Opozori Objavljeno December 2, 2005 PETEK je :010 , pa jutri je sobota :OK: , pa težko pričakovano tekmovanje v Roll Bar-u!!!! :010 :beer2:
Pimpi limpi Objavljeno December 2, 2005 Opozori Objavljeno December 2, 2005 jaz tud mogoče pridem <_< Pa dej res prid ane, pa da še kako pijačko spijemo skupaj po dolgem času!!!!! :OK:
uzzy Objavljeno December 2, 2005 Opozori Objavljeno December 2, 2005 možnost so majhne ampak, mogoče pa, pa itak nisem najbolj družaben zadnje čase :BUA: :angry2: <_<
Fire Objavljeno December 2, 2005 Opozori Objavljeno December 2, 2005 Uzzy, pili bom na tvoj racun, dokler ne prides... he he mislim da bos druzaben.
Fire Objavljeno December 4, 2005 Opozori Objavljeno December 4, 2005 :OK: Pimpi, najbrz bos zopet navsezgodaj na netu... dobro jutro. Pa cestitke za hrabro borbo. Pa se malo za splosni vtis...
Pimpi limpi Objavljeno December 6, 2005 Opozori Objavljeno December 6, 2005 (popravljeno) :nono: Ja ja, sej vem!!!! Prov čudno je, da ni ne zvoka ne stoka iz moje strani, ane :blush: ! Ne nisem šla v krtovo dolino :nono: , samo full imam dela v službi! Čas leti, pa prazniki in dopust se bliža!!!! :OK: Fire! Dobre fotke, čeprav bi lohka uno prvo dol zabrisu, ane!!!! :BUA: Popravljeno December 6, 2005. Popravil Pimpi limpi
maXXXimum Objavljeno December 8, 2005 Opozori Objavljeno December 8, 2005 Vidim da so tut nekateri Firestarterji po novem "zvezde bara" :P
Icy Objavljeno December 9, 2005 Opozori Objavljeno December 9, 2005 Vidim da so tut nekateri Firestarterji po novem "zvezde bara" :P Shit, a res vsi tisto ***** gledate :?
Pimpi limpi Objavljeno December 9, 2005 Opozori Objavljeno December 9, 2005 Vidim da so tut nekateri Firestarterji po novem "zvezde bara" :P hi hi!!!! :lol1: Ja no, sej veš da je nas povsod dost! HEY HO, HEY HO, mi gremo dons domov! Petek je, kolk fajn to je, Hey ho, Hey ho! :010
Fire Objavljeno December 9, 2005 Opozori Objavljeno December 9, 2005 :blink: Jebeno jutro in dan :doze: A to je veseli december???
maXXXimum Objavljeno December 9, 2005 Opozori Objavljeno December 9, 2005 Shit, a res vsi tisto ***** gledate :? Do zdej sm gledu 2×.. vsakič posebej mi je blo škoda cajta :lol1:
ixs Objavljeno December 12, 2005 Avtor Opozori Objavljeno December 12, 2005 Vidim da so tut nekateri Firestarterji po novem "zvezde bara" :P Bolj zvezdice zaspanke kot zvede bara!!!! BAR je za bruh, bruh...smo pa izkoristili z armwrestling klubom možnost brezplačne promocije......TAko da so bili nekateri "obsojenci" bolj zvezde silom prilike:)
Ratbike Objavljeno December 15, 2005 Opozori Objavljeno December 15, 2005 pa kaj je zdej to? js pogrešam kak prispevek vsaj na temo - oooooo, danes je pa že ta mali petek! Rat
Fire Objavljeno December 15, 2005 Opozori Objavljeno December 15, 2005 :) Finger tale bi ti pa skoraj legel :OK: Nekaj dni nazaj v Bushlandiji .) Rat! Pa sej je tamali petek. Pa se veseli december :kva2:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se