Icy Objavljeno Januar 13, 2006 Opozori Objavljeno Januar 13, 2006 Petek :OK: 13-tega!!!!!! Žurka :bounce:
Pimpi limpi Objavljeno Januar 13, 2006 Opozori Objavljeno Januar 13, 2006 Petek :OK: 13-tega!!!!!! Žurka :bounce: No ja no, tolk :OK: pa tud ni!!!!! :grrr
Einherjar Objavljeno Januar 13, 2006 Opozori Objavljeno Januar 13, 2006 No ja no, tolk :OK: pa tud ni!!!!! :grrr Je, je... ampak to da je petek, ne da je 13.
Pimpi limpi Objavljeno Januar 13, 2006 Opozori Objavljeno Januar 13, 2006 Je, je... ampak to da je petek, ne da je 13. Ja to da je pa petek je pa definitivno :OK: :OK: :OK: :grim !
ajgor the mad dog Objavljeno Januar 13, 2006 Opozori Objavljeno Januar 13, 2006 Dobro jutro :) počutim se že malo bolje ,vročina je po 24 urah izginila (38,5C) Sem ubral VU-DU tehniko za ozdravitev duha v telesu ,tako da sem pokončal piščanca
Pimpi limpi Objavljeno Januar 13, 2006 Opozori Objavljeno Januar 13, 2006 Dobro jutro :) počutim se že malo bolje ,vročina je po 24 urah izginila (38,5C) Sem ubral VU-DU tehniko za ozdravitev duha v telesu ,tako da sem pokončal piščanca Ja revež :friend1: !!!! Si spet bos spal, a?
ajgor the mad dog Objavljeno Januar 13, 2006 Opozori Objavljeno Januar 13, 2006 Ja revež :friend1: !!!! Si spet bos spal, a? :grrr nag :naughty:
kekec III Objavljeno Januar 13, 2006 Opozori Objavljeno Januar 13, 2006 :grrr nag :naughty: a se nisi nič bal...?
ajgor the mad dog Objavljeno Januar 13, 2006 Opozori Objavljeno Januar 13, 2006 a se nisi nič bal...? :blink: koga ...
Pimpi limpi Objavljeno Januar 13, 2006 Opozori Objavljeno Januar 13, 2006 :blink: koga ... Muce copatarice, da bi mogoče v postelji oskala copat, pa da bi tvojga zamenjala za copat in ga hotela s seboj odnesti!!!! :lol1:
ajgor the mad dog Objavljeno Januar 13, 2006 Opozori Objavljeno Januar 13, 2006 Muce copatarice, da bi mogoče v postelji oskala copat, pa da bi tvojga zamenjala za copat in ga hotela s seboj odnesti!!!! :lol1: Ooo Pimpi :slap: a ti res še verjameš v pravljice :whistle:
Pimpi limpi Objavljeno Januar 13, 2006 Opozori Objavljeno Januar 13, 2006 Ooo Pimpi :slap: a ti res še verjameš v pravljice :whistle: NO NO, mal heca pa moge bit!!!!!!!! .) :blush:
ajgor the mad dog Objavljeno Januar 13, 2006 Opozori Objavljeno Januar 13, 2006 NO NO, mal heca pa moge bit!!!!!!!! .) :blush: Ti pa tut vse resno jamlješ :wacko: saj vem da je zajebancija ... :lol1:
klimbra Objavljeno Januar 13, 2006 Opozori Objavljeno Januar 13, 2006 Ti pa tut vse resno jamlješ :wacko: saj vem da je zajebancija ... :lol1: :angry2: :angry2: :angry2: Kaj se zdej venkaj vlečeš.............ona je VSE čist resno mislila!!!! .)
Pimpi limpi Objavljeno Januar 13, 2006 Opozori Objavljeno Januar 13, 2006 :angry2: :angry2: :angry2: Kaj se zdej venkaj vlečeš.............ona je VSE čist resno mislila!!!! .) O Klimbra, kolk lepo da si se zame potegnu!!!! :winkiss: Ajgor, da ne bo kje nepotrebnega tekanja!!!! :fight1:
klimbra Objavljeno Januar 13, 2006 Opozori Objavljeno Januar 13, 2006 O Klimbra, kolk lepo da si se zame potegnu!!!! :winkiss: Ajgor, da ne bo kje nepotrebnega tekanja!!!! :fight1: ItaQ........vedno in povsod!!!!! :OK: :OK: :OK: :OK: BTW........nič bat zarad tekanja......tečem hitreje od AdMD......pa on zelo rad tut čez kako prepreko pade......tko.......sem na varni strani................ . . . . . . ekrana .) .) .) .) .) .) .) :) :P :P :P
Pimpi limpi Objavljeno Januar 13, 2006 Opozori Objavljeno Januar 13, 2006 (popravljeno) WE ALL LIVE IN THE YELLOW SUBMARINE; YELLOW SUBMARINE; YELLOW SUBMARINE..... :whistle: :D JoJ tale petek je pa res čist nor! Pa ne da se mi delat! Bi rajši cel dan vozila avto, al pa kofetkala, kot pa visela v službi, k se mi sploh ne da delat!!! :headbang: Popravljeno Januar 13, 2006. Popravil Pimpi limpi
Icy Objavljeno Januar 13, 2006 Opozori Objavljeno Januar 13, 2006 (popravljeno) snip snip snip .. al pa kofetkala, kot pa visela v službi, k se mi sploh ne da delat!!! :headbang: To da bi rajš fuketkala kot pa visela v službi ti rad verjamem. Jaz bi tut :OK: Čak mal, čak mal, .... a ti moraš v službi tut delat?? :? Popravljeno Januar 13, 2006. Popravil Icy
Einherjar Objavljeno Januar 13, 2006 Opozori Objavljeno Januar 13, 2006 WE ALL LIVE IN THE YELLOW SUBMARINE; YELLOW SUBMARINE; YELLOW SUBMARINE..... :whistle: :D Programerska verzija: WE ALL LIVE IN THE YELLOW SUBROUTINE; YELLOW SUBROUTINE; YELLOW SUBROUTINE
Icy Objavljeno Januar 13, 2006 Opozori Objavljeno Januar 13, 2006 Programerska verzija: WE ALL LIVE IN THE YELLOW SUBROUTINE; YELLOW SUBROUTINE; YELLOW SUBROUTINE Programer don't die - he just GOSUB without RETURN
Fius Objavljeno Januar 13, 2006 Opozori Objavljeno Januar 13, 2006 Kar je pri programerjih dober, še ni mus da v realnem funkcionira. Recimo: Ko programer pogleda onkraj zaslona, vidi da življenje dejansko teče naprej, medtem ko je na zaslonu že vse zdavni skreširal. Včasim pa se mu zgodi ravno obratno; program in vse ostalo dela, v real-lajfu je pa že zdavni šlo vse v maloro. In ko to vidi, ubije proces (ker je to pač blazno in bolj kul, kot ubijat kej drucga) in gre naprej. Verjetno se to kasneje malce zakomplicira, sploh k GAME OVER pride na sceno. Tam tud GOSUB/RETURN ne pomaga. Sploh pa; danes je petek 13, zgleda da polna luna bo, vsaj mene že blazno daje da se odlogiram. Ne bom zanikal, da je to v mojem planu.
ajgor the mad dog Objavljeno Januar 13, 2006 Opozori Objavljeno Januar 13, 2006 Sploh pa; danes je petek 13, zgleda da polna luna bo, ...jutri v soboto zvečer :alien1:
Fius Objavljeno Januar 13, 2006 Opozori Objavljeno Januar 13, 2006 ...jutri v soboto zvečer :alien1: ma sej ti pravim; ... al jo cutim v kosteh ...
Janis Objavljeno Januar 16, 2006 Opozori Objavljeno Januar 16, 2006 Snif, snif bi rekel clovek, pa ce tud zarad objave:)
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se