Pimpi limpi Objavljeno Januar 27, 2006 Opozori Objavljeno Januar 27, 2006 Jutro! Matr je fajn biti doma!!!!! :OK: Pa petek je, pa jutri žurka!!!!! :grim Ixs vidim, da ti spet dogaja!!!! :P
Fius Objavljeno Januar 27, 2006 Opozori Objavljeno Januar 27, 2006 matr kako jutro, Einherjar: a lokal-patriotistični koncert voditeljev urbanega plemena je bil v redu, ne ?
Einherjar Objavljeno Januar 27, 2006 Opozori Objavljeno Januar 27, 2006 matr kako jutro, Einherjar: a lokal-patriotistični koncert voditeljev urbanega plemena je bil v redu, ne ? Seveda je blo dobro... full dobro celo - sam mal sem zaspan zdej - ampak sej je zadnji petek v tednu...
Pimpi limpi Objavljeno Januar 31, 2006 Opozori Objavljeno Januar 31, 2006 DAN! O:-) ???? Madona si pa zgoden!!!! No a boš kej komentiru soboto :? ? Pa uno fotko moraš pripopat gor! Pa zame slikce pripravi!!!!!! :OK:
Fire Objavljeno Januar 31, 2006 Opozori Objavljeno Januar 31, 2006 Dan... .) a je zadosti zgodaj za vas...
ajgor the mad dog Objavljeno Januar 31, 2006 Opozori Objavljeno Januar 31, 2006 Dan... .) a je zadosti zgodaj za vas... JE :grim
Fire Objavljeno Januar 31, 2006 Opozori Objavljeno Januar 31, 2006 Kaj naj pa komentiram? Slaboten sem bil, spoznal sem tvojga fanta, pol sem bil pa na odlicnem koncertu :OK: slikca pa tokom dneva :kva2:
Einherjar Objavljeno Januar 31, 2006 Opozori Objavljeno Januar 31, 2006 Kaj naj pa komentiram? Slaboten sem bil, spoznal sem tvojga fanta, pol sem bil pa na odlicnem koncertu :OK: slikca pa tokom dneva :kva2: Dej njegovo sliko gor... Z Ixsom sva prepricana da ma Pimpi samo virtualnega tipa... da sploh ne obstaja v "real life-u"
Fire Objavljeno Januar 31, 2006 Opozori Objavljeno Januar 31, 2006 Klinc fotkal ga pa nisem. Je pa cist u redu poba, sam mal premlad je za Pimpi pa prehiter je v avtu glede na poledico... :cry:
Pimpi limpi Objavljeno Januar 31, 2006 Opozori Objavljeno Januar 31, 2006 Klinc fotkal ga pa nisem. Je pa cist u redu poba, sam mal premlad je za Pimpi pa prehiter je v avtu glede na poledico... :cry: Premlad za PIMPI :devil: ?????? Sej bo star 29 letos? Res pa je, da zgleda mlajši!!!!! :blush: Dej njegovo sliko gor... Z Ixsom sva prepricana da ma Pimpi samo virtualnega tipa... da sploh ne obstaja v "real life-u" A tkole se vidva menita in domišljata?! Sej, da bi pa prišla takrat ko ga pripeljem pa da bi ga spoznala, to pa ne! :headbang:
Fire Objavljeno Januar 31, 2006 Opozori Objavljeno Januar 31, 2006 Pimpi pomiri se :) Katrca a ti pa samo nemo spremljas :hmm:
Einherjar Objavljeno Januar 31, 2006 Opozori Objavljeno Januar 31, 2006 A tkole se vidva menita in domišljata?! Sej, da bi pa prišla takrat ko ga pripeljem pa da bi ga spoznala, to pa ne! :headbang: Enkrat na ledeno dobo pa tudi ne moreva glih tam bit.
Pimpi limpi Objavljeno Januar 31, 2006 Opozori Objavljeno Januar 31, 2006 Enkrat na ledeno dobo pa tudi ne moreva glih tam bit. Ja smo vaju prov pogrešal!!!! :cry: No vsaj moja malenkost!!!! :blush:
Einherjar Objavljeno Januar 31, 2006 Opozori Objavljeno Januar 31, 2006 Ja smo vaju prov pogrešal!!!! :cry: No vsaj moja malenkost!!!! :blush: Kaj cmo - jaz sem mel ze predpoprejsnje obveznosti, Ixs pa tudi... kola mamo (i kola i motor)
Pimpi limpi Objavljeno Januar 31, 2006 Opozori Objavljeno Januar 31, 2006 Kaj cmo - jaz sem mel ze predpoprejsnje obveznosti, Ixs pa tudi... kola mamo (i kola i motor) No če sta imela pa predpoprejšnje obveznosti, potem vama je pa malo oproščeno! 10%!!!! .)
katrca Objavljeno Januar 31, 2006 Opozori Objavljeno Januar 31, 2006 ja Katrca pa sam nemo spremlja... in ugotavlja...a gre bolj za vampirja kot za batmana... <_< lep pozdrav glejte ga krokodila...pravega Nilskega krokodila.... :OK: :OK:
klimbra Objavljeno Januar 31, 2006 Opozori Objavljeno Januar 31, 2006 Premlad za PIMPI :devil: ?????? Sej bo star 29 letos? Res pa je, da zgleda mlajši!!!!! Pimpi.......ma kaki 29.....starejše je treba uporabt.....naprimer 43 :blush: :blush: :blush: :blush: :blush:
katrca Objavljeno Januar 31, 2006 Opozori Objavljeno Januar 31, 2006 ja sej dobro blago se kar samo hvali... :nono: :nono:
Pimpi limpi Objavljeno Januar 31, 2006 Opozori Objavljeno Januar 31, 2006 ja sej dobro blago se kar samo hvali... :nono: :nono: Could almost say: BIN THERE, DONE THAT ........ NO THANKS!!!!!!! :grrr
Fire Objavljeno Januar 31, 2006 Opozori Objavljeno Januar 31, 2006 Jah qwa, kdor je dober je pac dober KLIMBRO ZA PREDSEDNIKA
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se